Prins ProCare Croque Lam & Rijst Hypo-Allergic 10 kg

Prins ProCare Croque Lam & Rijst Hypo-Allergic 10 kg

41,25 - 46,25
Bestel nu direct voor € 41,25

ProCare croque lamb/rice Hypo-allergic is een hoogwaardige voeding geschikt voor honden met allergische klachten. Het gebruik van nieuwe eiwitbronnen beperkt de kans op een allergische reactie die tot uiting kan komen als spijsverteringsproblemen en/of huidproblemen. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins ProCare Croque Lam&Rijst Hypo-Allergic hondenvoer is speciaalvoer voor honden met allergische klachten, zoals spijsverterings- of huidproblemen. * Voor een minimale uiting van allergie * Stimuleert een goede spijsvertering * Ondersteunt het immuunsysteem (Brekz.nl)

Prins Procare Hypo-Allergic Adult Croque Lam&Rijst - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor gevoelige honden van Prins ProCare Voor honden met een gevoelige huid en maagdarmkanaal is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen die ze goed kunnen verdragen. Prins ProCare Croque Lamb & Rice Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen honden met een gevoelige huid, vacht en spijsvertering. Kenmerken van Lamb & Rice Deze voeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een gevoelige huid, vacht en/of spijsvertering. In de brok vind je kwalitatief hoogwaardig lamsvlees, waardoor de voeding ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Ook bevat Lamb & Rice vezels zoals FOS (fructo oligosacchariden) die de gezondheid van de darm bevorderen. Om voor een gezonde en glanzende vacht te zorgen, is er ook zalmolie toegevoegd, rijk aan omega 3-vetzuren. De brok bevat geen tarwegluten. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Meer mogelijkheden aan brokvormen * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Lamb & Rice Hypoallergenic is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Wil je liever een geperste brok? Kies dan voor Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic. Prins ProCare Croque Lamb & Rice Hypoallergenic is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

ProCare Croque Lam Rijst HypoallergeenProCare Croque lam en rijst hypoallergeen is een krokante voeding voor gevoelige volwassen honden tot ca. 8 jaar. Deze volledige voeding wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lamsmeel en biedt ondersteuning aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. * 100 % Natuurlijk product * Tarwe glutenvrij * De geselecteerde dierlijke eiwitbron, lam, vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. (Plein.nl)

Prins ProCare Croque Lamb & Rice Hypoallergic is speciaal samengesteld voer voor gevoelige, volwassen honden tot circa 8 jaar. (Medpets.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595270155
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Croque - Lamb & Rice Hypoallergic
€ 41,25
Prins - ProCare Croque - Lamb & Rice Hypoallergic bestellen
Prins ProCare Croque Lam & Rijst Hypo-Allergic hondenvoer 10 kg
€ 42,95
Prins ProCare Croque Lam & Rijst Hypo-Allergic hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Hypo-Allergic Adult Croque Lam&Rijst - Hondenvoer - 10 kg
€ 42,95
Prins Procare Hypo-Allergic Adult Croque Lam&Rijst - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Prins Procare Hypoallergic - Lam & Rijst - Hondenvoer - 10 kg
€ 42,95
Prins Procare Hypoallergic  - Lam & Rijst - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Hypoallergic - Lam & Rijst - Hondenvoer - 10 kg
€ 42,95
Prins Procare Hypoallergic  - Lam & Rijst - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Prins ProCare Croque Lam Rijst Hypoallergic Hondenvoer 10 kg
€ 42,95
Prins ProCare Croque Lam Rijst Hypoallergic Hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Lamb & Rice Hypoallergic - 10 kg
€ 49,90
Prins ProCare Croque Lamb & Rice Hypoallergic - 10 kg bestellen
PRI PC L&R H-ALLERGIC 10KG 00001
€ 50,24
PRI PC L&R H-ALLERGIC 10KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: