Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Senior 5 kg
maandag, 30 januari 2023
Cavom Compleet Senior 5 kg

Cavom Compleet Senior 5 kg

14,75 - 21,69
Bestel nu direct voor € 14,75

Deze volledige hondenbrokken van cavom zijn ontwikkeld voor oudere honden. bij dit voer zijn granen zoals mais, tarwe en rijst bijna geheel weggelaten, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie minimaal is. het voer bevat glucosamine, wat helpt bij het soepel houden van gewrichten en spieren. daarnaast bevat cavom compleet senior alle voedingsstoffen die een oudere hond nodig heeft.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 15%ruw vet: 16,5%ruwe celstof: 1,9%ruwe as: 6,5%vocht: 7%fosfor: 0,7%calcium: 0,9%natrium: 0,2%kalium: 0,6%mangaan: 22 mg/kgmagnesium: 800 mg/kgkoper: 8 mg/kgijzer: 130 mg/kgzink: 100 mg/kgkobalt: 2 mg/kgjodium: 1,5 mg/kgselenium: 0,2 mg/kgvitamine a: 16.000 ie/kgvitamine d3: 1.600 ie/kgvitamine b1: 16,5 mg/kgvitamine b2: 16 mg/kgvitamine b6: 8,5 mg/kgvitamine b12: 0,035 mg/kgvitamine e: 250 mg/kgvitamine c: 150 mg/kgvitamine k: 3 mg/kgd-pantotheenzuur: 40 mg/kgnicotinezuur: 75 mg/kgcholine cloride: 1.750 mg/kgfolinezuur: 2,5 mg/kgbiotine: 3 mg/kg (Dierspecialist.nl)

Cavom Compleet Senior hondenvoer is complete hondenvoeding voor oudere honden. * Ondersteuning van gewrichten en spieren * De juiste energetische behoefte * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Cavom Compleet Senior 5 kgCavom compleet senior is een volledige voeding voor de oudere hond. Cavom compleet senior heeft een lager eiwitgehalte, bovendien zijn de eiwitten aangepast. De granen met o.a. mais, tarwe en rijst zijn praktisch geheel ontsloten.Cavom compleet senior bevat naast rundvet en diverse oliën, ook dierlijke eiwitten met rund en schapenvlees en plantaardige eiwitten van goede kwaliteit. Dit alles om een mooie balans te krijgen in de voeding en tevens is het voer verrijkt met glucosamine voor oudere honden. * Volledige voeding voor de oudere hond * Lager eiwitgehalte * Verrijkt met glucosamine (Plein.nl)

Cavom Compleet Senior Rund&Vlees - Hondenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete brok voor jouw oudere viervoeter Een licht verteerbare, geperste brok gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dat is Compleet Senior van Cavom. Deze brokken bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen voor oudere honden. Gezonde ingrediënten voor een gezond lichaam Cavom Senior is speciaal gemaakt voor oudere honden die een andere voedingsstoffenbehoefte hebben door hun leeftijd. De granen met onder andere maïs, rijst en tarwe zijn praktisch geheel ontsloten. Verder zijn de dierlijke en plantaardige eiwitten in deze voeding aangepast en bevat de brok een lager eiwitgehalte. Cavom Senior bevat naast rundvet en diversie oliën ook rund- en schapenvlees. Als laatste zorgt glucosamine voor ondersteuning van de gewrichten. Al met een al een voeding waarmee je hond op oudere leeftijd vitaal blijft en een goede conditie behoudt. Cavom, het beste voor je hond Cavom bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding, zo is het niet nodig om vitaminen en mineralen bij te voeren. Ook bevatten de brokken vlees en geen onnodige of schadelijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Als laatste ondersteunt de voeding van Cavom ook het gebit, de brok is vrij hard waardoor de vorming van tandsteen wordt tegengegaan. Voer volgens de voedingsrichtlijnen. De brokken van Cavom hebben een hoge calorische waarde dus je moet je hond niet te veel voeren, wel zorgt dit ervoor dat Cavom Compleet uitermate geschikt is voor actieve honden die prestaties moeten leveren. De voeding is zeer smakelijk doordat het geperste brokken bevat, deze brokken zijn luchtig en enigszins poreus. Zo komt er een heerlijke geur van de brokken af die geen enkele hond kan weerstaan! Compleet Senior is verkrijgbaar in 5 kg en 20 kg. . Alle Cavom voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8716081990087
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
CAVOM COMPLEET SENIOR 5KG 00001
€ 18,74
CAVOM COMPLEET SENIOR 5KG 00001 bestellen
Cavom Compleet Senior hondenvoer 5 kg
€ 20,20
Cavom Compleet Senior hondenvoer 5 kg bestellen
Cavom Compleet Hondenvoer Senior 5 kg
€ 21,15
Cavom Compleet Hondenvoer Senior 5 kg bestellen
Cavom compleet senior - 5 kg
€ 21,69
Cavom compleet senior - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom compleet senior - 5 kg
€ 21,69
Cavom compleet senior - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Senior Rund&Vlees - Hondenvoer - 5 kg
€ 22,98
Cavom Compleet Senior Rund&Vlees - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: