Home > Hondenvoer > Pedigree > Pedigree Junior Maxi 15 kg
Friday, 22 September 2023

Pedigree Junior Maxi 15 kg

47,950 - 95,490
Bestel nu direct voor € 47,95

Pedigree Junior Maxi kip met rijst hondenvoer is een volledig voeding voor opgroeiende honden van grote rassen (>25 kg) van 6 maanden tot aan de volwassen leeftijd.  * Helpt ontwikkeling van hersenen en ogen * Draagt bij aan optimale groei gewrichten * Ondersteunt het immuunsysteem (Brekz.nl)

Pedigree Droog Maxi Junior Kip - Rijst Deze Pedigree® Junior droge hondenbrokken bevatten een volledige droge dierenvoeding met natuurlijke ingrediënten, speciaal afgestemd op puppy's van 2 tot 15 maanden. Een gezonde brok met een uitgebalanceerde samenstelling zal ervoor zorgen dat je puppy uit kan groeien tot een gezonde en gelukkige volwassen hond. Pedigree® Junior Kip voorziet je puppy in een aantal belangrijke basisbehoeftes: * Ondersteunt een gezonde tandontwikkeling door de juiste hoeveelheid calcium en de speciaal ontworpen brokjes * Ondersteuning van het afweersysteem dankzij vitamine E * Gezonde spijsvertering door goed verteerbare kip enrijst * Groei&bescherming door essentiële mineralen en vitaminen * Verantwoord samengesteld zonder palmolie en toegevoegde kunstmatige smaakstoffen (Plein.nl)

Pedigree enkelvoer voor opgroeiende honden van grote rassen van 2 - 18 maanden. Puppy´s van grote rassen groeien langer als de kleinere rassen en hebben behoefte aan een speciale voeding, die hun de nodige energie levert, om gezond op te groeien en een sterk immuunsysteem te ontwikkelen. Daarenboven moet de ontwikkeling van de gewrichten bijzonder ondersteund worden. Pedigree Junior Maxi met kip en rijst is speciaal op de behoeften van puppy´s van grote rassen afgestemd. Een optimale calcium-fosfor-verhouding ondersteunt de bouw van sterke botten en tanden Vitamine E voor een sterk, natuurlijk afweersysteem Bijzondere hoogwaardige proteinen ondersteunen in hondenvoer Pedigree Junior de bouw van spiervezels en zorgen daardoor voor gezonde en krachtige spieren Glucosaminen uit natuurlijke bron ondersteunen de opbouw van sterke gewrichten Omega-3 Omega-6-vetzuren ondersteunen de ontwikkeling van een gezonde huid en een glanzende vacht Visolie als natuurlijke DHA bron bevordert een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen Gemakkelijk verteerbare rijst en geselecteerde voedingsvezels, opdat jouw hond alles krijgt, wat hij voor de best mogelijke start in het leven nodig heeft. (Zooplus.nl)

Pedigree Junior Maxi - Puppy-Hondenvoer - Kip Rijst 15 kg direct bestellen in onze webshop! Pedigree Junior Maxi Kip/Rijst Pedigree Junior Maxi is een volledige droge maaltijd met natuurlijke ingrediënten voor puppy's van grote rassen van 2 tot 18 maanden. Een gezonde brok met een uitgebalanceerde samenstelling zal ervoor zorgen dat je puppy uit kan groeien tot een gezonde en gelukkige volwassen hond. PEDIGREE® Junior Maxi Kip voorziet je puppy in een aantal belangrijke basisbehoeftes. * Gezonde tandontwikkeling door de juiste hoeveelheid calcium en de speciaal ontworpen brokjes * Ondersteuning van het afweersysteem dankzij vitamine E * Gezonde spijsvertering door goed verteerbare kip en rijst * Groei & bescherming door essentiële mineralen en vitaminen * Verantwoord samengesteld zonder palmolie en toegevoegde kunstmatige smaakstoffen Deze verpakking bevat 15kg Pedigree Junior Maxi hondenbrokken in de smaken kip en rijst. . Alle Pedigree voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
3065890046030; 4008429057168; 5900951246029
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pedigree Junior Maxi kip met rijst hondenvoer 15 kg
€ 47,95
Pedigree Droogvoer Maxi Junior Kip - Rijst 15 kg
€ 47,95
Thuiswinkel Waarborg
15kg Junior Maxi Kip & Rijst Pedigree Hondenvoer Puppy
€ 47,99
Thuiswinkel Waarborg
Pedigree Droogvoer Maxi Junior Kip - Rijst 15 kg
€ 49,66
Thuiswinkel Waarborg
Pedigree Junior Maxi - Puppy-Hondenvoer - Kip Rijst 15 kg
€ 49,95