Home > Kattenvoer > Carocroc > Carocroc 33 / 19 with Chicken 2 kg
Thursday, 28 March 2024

Carocroc 33 / 19 with Chicken 2 kg

14,950 - 29,250
Bestel nu direct voor € 17,50

Carocroc with Chicken kattenvoer is de juiste voeding voor uw volwassen kat. Het bevat een uitgebalanceerde mix van vitamines en mineralen en is zeer smakelijk. * Rijk aan gevogelte * Lichtverteerbaar * Bevat alle voedingselementen (Brekz.nl)

CaroCroc Kattenvoer 33/19 KipSmakelijke en licht verteerbare brokken voor volwassen katten. * Bevat Verse Kip * Zeer smakelijk en licht verteerbaar * Bevat alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft (Plein.nl)

Carocroc With Chicken - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete voeding voor de volwassen kat De CaroCroc With Chicken is een volledige voeding voor de volwassen kat. Zoals de naam het eigenlijk al zegt is deze voeding op basis van verse kip. De 'With Chicken' staat voor het hoge aandeel gevogelte in deze voeding en is zeer smakelijk en licht verteerbaar. De brokken bevatten prebiotica wat bijdraagt ter ondersteuning van gezonde darmen van jouw huistijger. Deze voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw volwassen kat nodig heeft. Meer keus De CaroCroc With Chicken staat er niet alleen voor. Voor de echte fijnproevers heeft het CaroCroc assortiment ook smaken met verse vis of met verse lam. Het CaroCroc assortiment bestaat uit hoogwaardige ingrediënten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen met een leeftijd tot 8 jaar. Het brokje, een ster achtige vorm, heeft een diameter van 13mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc With Chicken is verkrijgbaar in 400g - 2kg - 7kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8714469003046
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Kat Kip 2 kg
€ 17,50
Carocroc 33/19 with Chicken kattenvoer 2 kg
€ 17,90
CaroCroc Kattenvoer 33/19 Kip 2 kg
€ 19,34
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc With Chicken - Kattenvoer - 2 kg
€ 21,24