Home > Ontwormen > Panacur > Panacur KH 500 10 tabletten
Thursday, 23 March 2023

Panacur KH 500 10 tabletten

11,250 - 22,250
Bestel nu direct voor € 13,49

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. Panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet en draagt tevens bij aan het herstel bij problemen ten gevolge van Giardia. De tabletten kunnen direct in de bek, verkruimeld door het voer of door het voer na oplossen in water worden toegediend. (Dierenwinkelxl.nl)

Panacur Ontwormingsmiddel 500 voor middelgrote en grote honden is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten en is bedoeld voor middelgrote en grote honden. * Doodt spoel-, haak-, zweep- en lintwormen * Eenvoudig toe te dienen * Ook voor herstel van Giardia (Brekz.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel met het bestanddeel fenbendazol voor honden en katten, tevens geschikt voor puppy's en kittens. Daarnaast kan Panacur ingezet worden bij Giardia. (Medpets.nl)

Tabletten met het werkzame bestanddeel fenbendazol voor orale toediening voor katten en honden vanaf 2,5 kg ter behandeling van parasieten. Het werkzame bestanddeel fenbendazol is zeer effectief tegen volwassen en onrijpe gastro-intestinale nematoden en longwormen, evenals tegen geremde en histotrope larvale stadia. Bovendien werkt fenbendazol ook goed tegen verschillende lintwormsoorten. Gemakkelijke toediening en dosering door deelbare tabletten. Het pakt de parasieten aan waardoor ze na 2-3 dagen het lichaam verlaten. Panacur KH 500 mg-tabletten voor honden en katten in een overzicht: Voor: honden en katten Gebruiken bij: Infectie van honden met volwassen stadia van de volgende gastro-intestinale rondwormen en lintwormen: Spoelworm (Toxocara canis, Toxascaris leonina) Mijnwormen (Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala) Zweepworm (Trichuris vulpis) Lintworm (Taenia pisiformis) Infectie onvolwassen en volwassen stadia van de volgende gastro-intestinale nematoden en lintwormen bij katten: Spoelwormen: (Toxocara mystax (Toxocara cati)) volwassen stadia Mijnwormen: (Ancylostoma tubaeforme) onvolwassen en volwassen stadia Lintwormen: (Taenia taeniaeformis) volwassen stadia De behandeling van maagdarmwormen moet doelgericht worden uitgevoerd op basis van resultaten van parasitologische fecale onderzoeken. Meer informatie: Zwangerschap, borstvoeding of legperiode: niet gebruiken bij drachtige teven tot dag 39. De Panacur 500 mg tabletten kunnen worden gebruikt om drachtige teven te behandelen tijdens het laatste trimester. Omdat als een gevolg van de fenbendazol metaboliet oxfendazole in zeldzame gevallen voortplantingsproblemen niet volledig kunnen worden uitgesloten, mag het gebruik alleen plaatsvinden na het afwegen van de voor- en nadelen door de verantwoordelijke dierenarts. Niet gebruiken bij drachtige katten. Het product kan worden gebruikt bij zogende teven en poezen. Niet gebruiken bij: Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor de werkzame stof of voor één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij dieren voor de productie van voedsel of medicijnen. Bijwerkingen: niet bekend. Voor risico's en bijwerkingen de bijsluiter lezen en jouw dierenarts of apotheker raadplegen. Voor meer informatie over farmaceutische producten die via onze apotheek verstrekt worden, kan Mr. Ji?í Tejnecký, een Tsjechische apotheker, gecontacteerd worden via e-pharmacy@zooplus.com. Farmaceutische vergunninghouder Nederland: Intervet Nederland B.V., Postbus 50, 5830 AB Boxmeer, Nederland. Voor de verantwoordelijke fabrikant: Intervet GesmbH, Siemensstrasse 105, A-1210 Wenen Oostenrijk. (Zooplus.nl)

Panacur Ontworming Tabletten Hond - Kat Panacur PetPaste ontwormingstabletten is een ontworming dat geschikt is voor honden, katten, puppies en kittens. Panacur PetPaste bevat fenbendazol en werkt tegen alle veelvoorkomende wormen en bij giardia.  * Geschikt voor honden en katten in elke levensfase, ook puppy's en kittens * Eenvoudig direct toe te dienen in de bek van je dier, kan ook verkruimeld worden * Op basis van de werkzame stof fenbendazol (Plein.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet. werkt ook tegen giardia. dosering/toediening tabletten panacur kh 250: 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht gedurende 3 dagen. tabletten panacur kh 500: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. gedurende 3 dagen. de tabletten kunnen direct in de bek, verkruimeld door het voer of door het voer na oplossen in water worden toegediend. pasta: panacur pasta direct na het eten in de bek toedienen door de pasta direct achter op de tong te brengen. de pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg. fenbendazol. op de injector staan 18 streepjes die staan voor eenheden. elke eenheid bevat 50 mg. fenbendazol. de dosering voor volwassen katten is 3 eenheden per 2 kg. lichaamsgewicht gedurende 2 dagen. kittens, puppy's en volwassen honden: 1 eenheid per kg lichaamsgewicht per dag gedurende drie opeenvolgende dagen. (Dierspecialist.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713184025531
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Panacur - Ontwormingsmiddel
€ 13,49
Panacur 500 Ontwormingsmiddel voor middelgrote en grote honden 10 Tabletten
€ 14,20
Panacur Ontworming - Middelgroot En Grote Hond - 10 Tabletten
€ 16,28
Thuiswinkel Waarborg
Panacur Ontworming - Middelgroot En Grote Hond - 10 Tabletten
€ 16,28
Thuiswinkel Waarborg
Panacur KH 500 - 10 tabletten
€ 19,25
Thuiswinkel Waarborg
10 Tabletten Panacur KH500 Hond/Kat
€ 20,98
Panacur Ontworming Tabletten Hond - Kat 500 mg 10 tabletten
€ 21,40
PANACUR KH 500MG 10TABL 00001
€ 22,94