Home > Supplementen > Primeval > Primeval Gelatinaat Hond 500 gr
dinsdag, 31 januari 2023
Primeval Gelatinaat Hond 500 gr

Primeval Gelatinaat Hond 500 gr

25,95 - 33,90
Bestel nu direct voor € 25,95

Primeval Gelatinaat voor de hond helpt honden met gewrichtsproblemen en helpt deze problemen voorkomen bij gezonde honden. * Te gebruiken vanaf 1 jaar * Ook voor drachtige honden * Smeert de gewrichten (Brekz.nl)

Soepel bewegen Ook honden kunnen last van slijtage krijgen. Uw hond is dan niet meer zo speels en levendig als vroeger. Of hij heeft zichtbaar pijn en komt moeilijk uit zijn mand. Speciaal voor deze honden is er PrimeVal... (Dierenwinkelxl.nl)

Primeval Gelatinaat Hond 500 grOok honden kunnen last van slijtage krijgen. Je hond is dan niet meer zo speels en levendig als vroeger. Of hij heeft zichtbaar pijn en komt moeilijk uit zijn mand. Speciaal voor deze honden is er PrimeVal Gelatinaat. PrimeVal Gelatinaat bevat bouwstoffen voor het skelet, gewrichtskraakbeen, de huid en de vacht. Tevens zorgt PrimeVal Gelatinaat dat er voldoende gewrichtssmeer wordt aangemaakt. Je zult zien: jouw hond gaat zich weer soepeler bewegen. PrimeVal bij dracht PrimeVal Gelatinaat zorgt voor de bouwstoffen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling van de foetus. Ook ondersteunt het de drachtige teef in deze periode. Voorkomen is beter dan genezen. * Bevat bouwstoffen voor het skelet, gewrichtskraakbeen, de huid en de vacht * Jouw hond gaat zich weer soepeler bewegen * Ook ondersteunt het de drachtige teef in deze periode (Plein.nl)

Naast het verzachten van verschillende pijnen kan artrose gelatinaat ook worden gebruikt om honden die veel in beweging zijn, actief zijn in wedstrijdsporten of drachtig/lacterend zijn te ondersteunen in het sneller en beter herstellen.artrose gelatinaat is een middel dat gebruikt kan worden bij de volgende problemen bij de hond:• gewrichtsklachten• nek/rugklachten• artrose• zwak bindweefsel, botten, kraakbeen, banden, pezen, spieren, gewrichten, huid• ontsteking van gewrichten, pezen, banden en spieren• heupdysplasie of elleboogdysplasie • moeizaam zijn mand uit komen of stijfheidorthomoleculair aanvullend nl esp diervoeder voor de hond.gelatinaat® is een uniek voedingssupplement voor het behoud van gezonde gewrichten en sterke botten van uw hond.samenstelling: fortigel® ), magnesium, collageen .toevoegingsmiddelen per kg:conserveermiddelen: calcium 230 gramsensorische toevoegingsmiddelen: vanilline 330 mganalyse: ruw eiwit 64%, ruw vet 0%, ruwe celstof 0%, ruw as 10%.gebruiksaanwijzing: gelatinaat® kunt u eenvoudig toevoegen aan het voer.aanbevolen tijdens de dracht.waarschuwing: gelatinaat® is niet geschikt voor honden jonger dan 1 jaar.voor pups is er een speciale samenstelling. buiten bereik van kinderen houden.voor meer informatie: raadpleeg uw dierenarts, dierenspeciaalzaak of onze orthomoleculair voedingskundige op ortho@primeval.nl.; (Dierspecialist.nl)

PrimeVal Gelatinaat is een aanvullend diervoeder dat is samengesteld uit essentiële bouwstoffen voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711697023112
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Primeval Gelatinaat voor de hond 500 gr
€ 28,90
Primeval Gelatinaat voor de hond 500 gr bestellen
Primeval - Gelatinaat
€ 28,99
Primeval - Gelatinaat bestellen
Primeval Artrose Gelatinaat - Soepele gewrichten Hond - 500 gr
€ 29,50
Primeval Artrose Gelatinaat - Soepele gewrichten Hond - 500 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Primeval Artrose Gelatinaat - Soepele gewrichten Hond - 500 gr
€ 29,50
Primeval Artrose Gelatinaat - Soepele gewrichten Hond - 500 gr bestellen
PrimeVal Gelatinaat Hond 500 gr
€ 31,85
PrimeVal Gelatinaat Hond 500 gr bestellen
PRIM GELATINAAT HOND 500GR N 00001
€ 33,98
PRIM GELATINAAT HOND 500GR N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
PrimeVal Gelatinaat Hond - 500 g
€ 37,85
PrimeVal Gelatinaat Hond - 500 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: