Home > Ontwormen > Panacur > Panacur KH 250 10 tabletten
vrijdag, 07 oktober 2022
Panacur KH 250 10 tabletten

Panacur KH 250 10 tabletten

7,39 - 11,99
Bestel nu direct voor € 9,25

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. Panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet en draagt tevens bij aan het herstel bij problemen ten gevolge van Giardia. De pasta en tabletten zijn geschikt voor honden en katten met een maximum lichaamsgewicht van 6 kg. De tabletten kunnen direct in de bek, verkruimeld door het voer of door het voer na oplossen in water worden toegediend. (Dierenwinkelxl.nl)

Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat is een middel voor honden en katten van alle leeftijden. * Werkt tegen spoel-, haak-, zweep- en lintwormen * Een kuur duurt drie dagen * Kan in pilvorm oraal toegediend worden (Brekz.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel met het bestanddeel fenbendazol voor honden en katten, tevens geschikt voor puppy's en kittens. Daarnaast draagt dit middel bij aan het herstel bij problemen ten gevolge van Giardia. (Medpets.nl)

Panacur Ontworming Tabletten Hond - Kat Panacur PetPaste ontwormingstabletten is een ontworming dat geschikt is voor honden, katten, puppies en kittens. Panacur PetPaste bevat fenbendazol en werkt tegen alle veelvoorkomende wormen en bij giardia.  * Geschikt voor honden en katten in elke levensfase, ook puppy's en kittens * Eenvoudig direct toe te dienen in de bek van je dier, kan ook verkruimeld worden * Op basis van de werkzame stof fenbendazol (Plein.nl)

Tabletten met het werkzame bestanddeel fenbendazol voor orale toediening voor katten en honden ter behandeling van parasieten. Het werkzame bestanddeel fenbendazol is zeer effectief tegen volwassen en onrijpe gastro-intestinale nematoden en longwormen, evenals tegen geremde en histotrope larvale stadia. Bovendien werkt fenbendazol ook goed tegen verschillende lintwormsoorten. Gemakkelijke toediening en dosering door deelbare tabletten. Verwijdert de parasieten en zorgt voor hun uitscheiding na 2-3 dagen. Let op de volgende punten bij de levering: Verzending is alleen mogelijk in Nederland. Levertijd: 2-4 werdagen, afhankelijk van de besteldag. Verzenden uitsluitend met GLS. Het product wordt alleen in normale huishoudelijke hoeveelheden verzonden en alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het product wordt door "apotheek zooplus" in een apart pakket verzonden. Panacur KH 250 mg-tabletten voor honden en katten in een overzicht: Voor: honden en katten Gebruiken bij: Infectie van honden met volwassen stadia van de volgende gastro-intestinale rondwormen en lintwormen: Spoelwormen (Toxocara canis, Toxascaris leonina) Mijnwormen (Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala) Zeepworm (Trichuris vulpis) Lintwormen (Taenia pisiformis) Infectie van katten met onvolwassen en volwassen stadia van de volgende gastro-intestinale nematoden en lintwormen: Spoelwormen: (Toxocara mystax) volwassen stadia Mijnwormen: (Ancylostoma tubaeforme) onvolwassen en volwassen stadia Lintwormen: (Taenia taeniaeformis) volwassen stadia De behandeling van maagdarmwormen moet doelgericht worden uitgevoerd op basis van resultaten van parasitologische fecale onderzoeken. Meer informatie: Zwangerschap, borstvoeding of legperiode: niet gebruiken bij drachtige teven tot dag 39. De Panacur 250 mg tabletten kunnen worden gebruikt om drachtige teven te behandelen tijdens het laatste trimester. Omdat als een gevolg van de fenbendazol metaboliet oxfendazole in zeldzame gevallen voortplantingsproblemen niet volledig kunnen worden uitgesloten, mag het gebruik alleen plaatsvinden na het afwegen van de voor- en nadelen door de verantwoordelijke dierenarts. Niet gebruiken bij drachtige katten. Het product kan worden gebruikt bij zogende teven en katten. Niet gebruiken bij: Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor de werkzame stof of voor één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij dieren voor de productie van voedsel of medicijnen. Bijwerkingen: niet bekend. Voor risico's en bijwerkingen de bijsluiter lezen en jouw dierenarts of apotheker raadplegen. Voor meer informatie over farmaceutische producten die via onze apotheek verstrekt worden, kan Mr. Ji?í Tejnecký, een Tsjechische apotheker gecontacteerd worden op: e-pharmacy@zooplus.com. Farmaceutische vergunninghouder Nederland: Intervet Nederland B.V., Postbus 50, 5830 AB Boxmeer, Nederland. Voor de verantwoordelijke fabrikant: Intervet GesmbH, Siemensstrasse 105, A-1210 Wenen Oostenrijk. (Zooplus.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet. werkt ook tegen giardia. dosering/toediening tabletten panacur kh 250: 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht gedurende 3 dagen. tabletten panacur kh 500: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. gedurende 3 dagen. de tabletten kunnen direct in de bek, verkruimeld door het voer of door het voer na oplossen in water worden toegediend. pasta: panacur pasta direct na het eten in de bek toedienen door de pasta direct achter op de tong te brengen. de pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg. fenbendazol. op de injector staan 18 streepjes die staan voor eenheden. elke eenheid bevat 50 mg. fenbendazol. de dosering voor volwassen katten is 3 eenheden per 2 kg. lichaamsgewicht gedurende 2 dagen. kittens, puppy's en volwassen honden: 1 eenheid per kg lichaamsgewicht per dag gedurende drie opeenvolgende dagen. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713184026071
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Panacur - Ontwormingsmiddel
€ 9,25
Panacur - Ontwormingsmiddel bestellen
Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat 10 Tabletten
€ 10,34
Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat 10 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Panacur KH 250 - 10 tabletten
€ 11,80
Panacur KH 250 - 10 tabletten bestellen
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 10 Tabletten
€ 11,99
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 10 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 10 Tabletten
€ 11,99
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 10 Tabletten bestellen
Panacur Ontworming Tabletten Hond - Kat 250 mg 10 tabletten
€ 12,89
Panacur Ontworming Tabletten Hond - Kat 250 mg 10 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10 Tabletten Panacur KH250 voor Hond en Kat
€ 13,98
10 Tabletten Panacur KH250 voor Hond en Kat bestellen
PANACUR KH 250MG 10TABL 00001
€ 15,94
PANACUR KH 250MG 10TABL 00001 bestellen
Bekijkt u ook: