IAMS Naturally Adult Lam & Rijst Kat 2,7 kg

IAMS Naturally Adult Lam & Rijst Kat 2,7 kg

14,79 - 20,36
Bestel nu direct voor € 15,25

Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer is een natuurlijke droogvoeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar. * Houdt spieren sterk en soepel * Versterkt immuunsysteem * Houdt huid en vacht gezond (Brekz.nl)

Iams Naturally Cat Adult Lam&Rijst - Kattenvoer - 2.7 kg direct bestellen in onze webshop! Nieuw Zeelandse Lam & Rijst De IAMS Naturally Cat Adult is een knapperige droogvoeding geschikt voor volwassen katten. Deze voeding is samengesteld uit goed verteerbare natuurlijke ingrediënten. De smakelijke lam is opgegroeid in de Nieuw Zeeland. De voeding is aangevuld met een selectie van hoogwaardige fruit en groenten. De Naturally voeding is gemaakt zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen en bevat vezels voor een gezonde spijsvertering. De eiwitten in deze voeding dragen bij om de spieren van je kat sterk en soepel te houden. Omega 3- en 6-vetzuren ondersteunen een gezonde vacht- en huidconditie. De toegevoegde vitamine C draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem. Waarom IAMS? IAMS heeft maar één missie: je huisdier - en daarmee jezelf - gelukkig maken. Een juiste voeding is daarvoor alles bepalend. Sinds 1946 ontwikkelt IAMS dierenvoeding met hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor het welzijn van je huisdier. Kwaliteit staat centraal bij alles dat ze doen. Er worden ongelooflijk hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van de ingrediënten gesteld. Er worden zo'n 120 tests uitgevoerd om de kwaliteit van elke zak IAMS voeding te waarborgen. Een gelukkig en actief leven vol gezonde vitaliteit voor uw huisdier, dat is de filosofie. IAMS Naturally Cat Adult is verkrijgbaar in 700g - 2,7kg . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

IAMS Naturally Cat met lam en rijst is een knapperige droogvoeding voor katten. IAMS Naturally is samengesteld uit goed verteerbare natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevat deze voeding een selectie van fruit en groenten. (Medpets.nl)

Iams Naturally Kat Adult New Sealand Lam&Rijst 2,7 kg100% complete voeding met zeer goed verteerbare natuurlijke ingrediënten. * Voor volwassen katten * Natuurlijke ingrediënten (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255134963
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer 2,7 kg
€ 18,20
Iams Naturally Adult Lam & Rijst kattenvoer 2,7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Naturally Cat Adult Lam&Rijst - Kattenvoer - 2.7 kg
€ 19,78
Iams Naturally Cat Adult Lam&Rijst - Kattenvoer - 2.7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Naturally Cat - Lamb & Rice - 2,7 kg
€ 20,20
IAMS Naturally Cat - Lamb & Rice - 2,7 kg bestellen
Iams Naturally Cat Adult Lam&Rijst 2.7 kg
€ 20,36
Iams Naturally Cat Adult Lam&Rijst 2.7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Naturally Cat Adult Lam&Rijst 2.7 kg
€ 20,36
Iams Naturally Cat Adult Lam&Rijst 2.7 kg bestellen
Iams Naturally Kat Adult New Sealand Lam&Rijst 2,7 kg
€ 22,56
Iams Naturally Kat Adult New Sealand Lam&Rijst 2,7 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: