Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Steri-Fit Kat 2,5 kg
maandag, 26 september 2022
Fokker Steri-Fit Kat 2,5 kg

Fokker Steri-Fit Kat 2,5 kg

14,95 - 19,99
Bestel nu direct voor € 14,95

Fokker Steri-Fit kattenvoer is voeding voor gesteriliseerde katten en katten met overgewicht. * Vermindert blaasgruis * Bevat weinig vet * Zeer smakelijke voeding (Brekz.nl)

Fokker Steri-Fit Kattenvoer - voorheen Fokker IndoorFokker Steri-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten met een neiging tot overgewicht of die gesteriliseerd zijn. Een gesteriliseerde kat heeft andere specifieke voedingsbehoeftes, dan een niet gesteriliseerde kat. Fokker Steri-Fit bevat een verminderde hoeveelheid struviet (blaasgruis)-vormende mineralen en zorgt voor een gecontroleerde urine pH ( (Plein.nl)

Fokker Cat Steri-Fit Kip - Kattenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw geholpen kat Om jouw kat lichamelijk en mentaal gezond te houden, is het belangrijk dat ze de juiste brokken eet die alle voedingsstoffen bevatten die ze nodig heeft. Een gecastreerde of gesteriliseerde kat heeft een andere voedingsbehoefte nadat ze geholpen is. Steri-Fit van Fokker is een high premium brokvoeding geschikt voor geholpen, volwassen katten. Het voer is ook geschikt om overgewicht te verminderen of te voorkomen. Met de allerbeste ingrediënten De brokken zorgen ervoor dat alle lichaamsfuncties van je kat goed worden ondersteund. Speciaal voor de geholpen kat is het vetgehalte aangepast aan de lagere energiebehoefte. Dit helpt onder andere om overgewicht te voorkomen. Daarnaast bevat Steri-Fit een verminderde hoeveelheid struvietvormende mineralen en houdt het de zuurtegraad van de urinewegen op peil (pH onder de 6,5); om zo blaasgruis te voorkomen. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk waardoor jouw kat Steri-Fit met plezier zal eten. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447043029
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Steri-Fit kattenvoer 2,5 kg
€ 17,90
Fokker Steri-Fit kattenvoer 2,5 kg bestellen
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg
€ 19,99
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg
€ 19,99
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg bestellen
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg
€ 20,60
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Steri-Fit Kip - Kattenvoer - 2.5 kg
€ 20,69
Fokker Cat Steri-Fit Kip - Kattenvoer - 2.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: