Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Vis 3 kg
zaterdag, 25 september 2021
Iams Adult Vis 3 kg

Iams Adult Vis 3 kg

11,26 - 20,99
Bestel nu direct voor € 11,26

Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer is een smakelijke, uitgebalanceerde voeding met zeevis voor volwassen katten tussen de 1 en 6 jaar. * Versterkt het immuunsysteem * Gezonde huid en glanzende vacht * Ondersteuning urinewegen (Brekz.nl)

Iams Cat Adult Zeevis - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Iams Cat adult droog kattenvoer met Zeevis en Kip bevat 85% hoogwaardige dierlijke eiwitten en geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het is het ideale kattenvoer dat ervoor zorgt dat jouw kat zo sterk en gezond blijft. Geformuleerd met prebiotische fructo-oligosacchariden (FOS) die in het spijsverteringskanaal een gezonde spijsvertering en een goede weerstand bevorderen. Het is verrijkt met zeven essentiële voedingsstoffen om het hart van jouw kat gezond en sterk te houden en met antioxidanten ter ondersteuning van een efficiënt immuunsysteem. Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen als een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd die ervoor zorgt dat jouw kat gezond en sterk blijf.. Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De Zeevis brokken van Iams is een complete en uitgebalanceerde voeding voor uw volwassen kat met wilde zeevis en kip (35% kip en kalkoen, 4% zeevis). Het voer bevat hoogwaardige eiwitten die bijdragen aan het behoud van sterke en... (Dierenwinkelxl.nl)

Met 35% vlees van gevogelte en een aandeel aan smakelijke vis biedt IAMS Pro Active Health Adult uw volwassen kat met een leeftijd van tussen de 1 6 jaar een verfijnde smaakervaring . Dankzij de uitstekende ingrediënten is het hoogwaardige droogvoer zeer aromatisch en voorziet het de organismen van waardevolle dierlijke eiwitten. Zo wordt een krachtige spieropbouw en een gezond lichaam ondersteund. Bovendien bevat de maaltijd belangrijke vitaminen en mineralen, de antioxidanten bevorderen een sterk immuunsysteem en is het voer geheel zonder kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen. IAMS Pro Active Health Adult met zeevis in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten van 1-6 jaar met een normaal activiteitsniveau Hoog gehalte aan dierlijke eiwitten: met 35% kip en kalkoen en vis als een bron van waardevolle eiwitten Een gezonde spijsvertering: gezonde ingrediënten prebiotica (FOS) en bietenpulp zorgen voor een evenwichtige spijsvertering Sterke, soepele spieren: groot deel van de dierlijke eiwitten zorgen voor het behoud van sterke spieren, L-carnitine verhoogt het metabolisme en kan de vetverbranding bevorderen Goed voor de urinewegen: aangepast recept kan urineweginfecties voorkomen Huid en vacht gezondheid: bevat waardevolle omega's die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen Hooggehalte aan gevogelte: dient als een bron van waardevolle eiwitbouwstenen en biedt de beste smaak Sterk immuunsysteem: Anti-oxidanten, vitaminen en voedingsstoffen ter ondersteuning van een een goede verteerbaarheid van het voedsel en het immuunsysteem afweersysteem van het lichaam Versterkt het hart: met 7 essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine Evenwichtig en compleet: Totale zorg van alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen Zonder Toevoegingen van aroma's, kleuren en conserveringsmiddelen Ergonomische korrels: aromatische brokjes, speciaal aangepast aan de mondholte van katten (Zooplus.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Iams Kat Adult Oceaanvis 3 kgIams for Vitality met zeevis voor volwassen katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kat op 7 punten te ondersteunen, waardoor jouw kat zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Dit alles zit in een heerlijk recept met 88% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar jouw huisdier elke dag weer van kan genieten. * Voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar * 88% dierlijke eiwitten (Plein.nl)

IAMS Adult Fish & Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten. De voeding is speciaal ontwikkeld voor katten van 1 tot 6 jaar oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255127040; 8710974801061
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer 3 kg
€ 14,21
Iams for Vitality Adult Vis kattenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult Zeevis - Kattenvoer - 3 kg
€ 15,98
Iams Cat Adult Zeevis - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Iams - Oceanfish (Zeevis)
€ 15,99
Iams - Oceanfish (Zeevis) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
3kg Iams Cat Adult Zeevis Kattenvoer
€ 16,48
3kg Iams Cat Adult Zeevis Kattenvoer bestellen
Geen titel
€ 19,98
Geen titel bestellen
Iams Kat Adult Oceaanvis 3 kg
€ 20,23
Iams Kat Adult Oceaanvis 3 kg bestellen
Iams Cat Adult - Fish & Chicken - Kattenvoer - 3 kg
€ 20,99
Iams Cat Adult - Fish & Chicken - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult - Fish & Chicken - Kattenvoer - 3 kg
€ 20,99
Iams Cat Adult - Fish & Chicken - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Cat Adult Fish & Chicken - 3 kg
€ 21,70
IAMS Cat Adult Fish & Chicken - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: