Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Lam 10 kg
zondag, 16 januari 2022
Iams Adult Lam 10 kg

Iams Adult Lam 10 kg

34,49 - 42,05
Bestel nu direct voor € 34,49

Iams Cat Adult - Kattenvoer - Lam 10 kg direct bestellen in onze webshop! IAMS for Vitality voor volwassen katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding die het welzijn van je kat op een smakelijke manier ondersteunt. Het nieuwe, verbeterde recept voor volwassen katten met lam wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige dierlijke eiwitten om de gezondheid en vitaliteit van je kat op 7 punten te ondersteunen.  1. Dankzij het evenwicht van omega 3 en 6 in IAMS zal je kat stralen met een gezonde huid en glanzende vacht. 2. De voeding ondersteunt de urinewegen, doormiddel van de urine-pH verlagende formule.  3. Je kat zal naar hartenlust klimmen en springen dankzij de hoogwaardige eiwitten en een gehalte aan essentiële mineralen die sterke spieren en gezonde gewrichten ondersteunen. De recepten van IAMS bevatten 87% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte).   4. De mix van antioxidanten met vitamine E ondersteunt het immuunsysteem zodat je kat goed beschermd aan zijn volgende avontuur kan beginnen. 5. De krokante brokjes hebben een speciaal afgestemd gehalte aan mineralen die de tanden van je kat sterk en gezond houden. 6. Een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp stimuleert een gezonde spijsvertering, wat je bij het opruimen van de kattenbak zult waarderen. 7. De recepten bevatten ook 7 essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart, zodat u lang van je geliefde huisdier kunt genieten. IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van je kat op 7 punten, waar je elke dag van kunt genieten. . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten tussen de 1 en 6 jaar oud. * Voor sterke spieren * Ondersteuning van het immuunsysteem * Voor een sterk en gezond gebit (Brekz.nl)

Iams Kat Adult Lam 10 kgIams for Vitality met lam voor volwassen katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kat op 7 punten te ondersteunen, waardoor jouw kat zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Dit alles zit in een heerlijk recept met 87% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar jouw huisdier elke dag weer van kan genieten. * Voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar * 87% dierlijke eiwitten (Plein.nl)

IAMS Adult Cat Lamb & Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten, rijk aan lamsvlees. De voeding is speciaal ontwikkeld voor katten van 1 tot 7 jaar oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174275292; 8710255127200
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult - Kattenvoer - Lam 10 kg
€ 34,49
Iams Cat Adult - Kattenvoer - Lam 10 kg bestellen
Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer 10 kg
€ 34,95
Iams for Vitality Adult Lam kattenvoer 10 kg bestellen
Iams Cat Adult - Lam - Kattenvoer - 10 kg
€ 36,99
Iams Cat Adult - Lam - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult - Lam - Kattenvoer - 10 kg
€ 36,99
Iams Cat Adult - Lam - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Iams Kat Adult Lam 10 kg
€ 39,90
Iams Kat Adult Lam 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Adult Lamb & Chicken - 10 kg
€ 46,00
IAMS Adult Lamb & Chicken - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: