HobbyFirst Canex Puppy / Junior High in Vis & Rijst Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Puppy / Junior High in Vis & Rijst Hond 12 kg

55,45 - 58,95
Bestel nu direct voor € 55,45

De puppy-junior brocks fish s en opgroeiende honden. dit voer is geschikt voor honden vanaf 4 weken met een volwasssen lichaamsgewicht tot 25 kg. doordat het voer een groot aandeel vis en rijst bevat is het licht verteerbaar, hierdoor wordt een goede spijsvertering in stand gehouden. daarnaast is de voeding (tarwe)glutenvrij en hypoallergeen, waardoor het zeer geschikt is voor honden met een gevoelige huid of vacht. (Dierspecialist.nl)

HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice hondenvoer is een uitgebalanceerde hondenvoeding voor pups (vanaf 4 weken) en jonge honden van kleine en middelgrote rassen. * Uitgebalanceerd voer * Voor pups en jonge honden * Smakelijke brok (Brekz.nl)

HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish&RiceEen complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van kleine en medium rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. * Intestinal Security * Immunity Support * Omega -3/-6 (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van kleine en medium rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001489
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 55,45
Geen titel bestellen
HobbyFirst Canex Puppy Junior Vis & Rijst hond 12 kg
€ 58,95
HobbyFirst Canex Puppy Junior Vis & Rijst hond 12 kg bestellen
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 58,95
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 58,95
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Hobby First Canex Puppy - Junior Vis - Rijst 12 kg
€ 58,95
Hobby First Canex Puppy - Junior Vis - Rijst 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 58,95
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: