Hills Prescription Diet Feline Metabolic + Urinary Stress 1,5 kg

Hills Prescription Diet Feline Metabolic + Urinary Stress 1,5 kg

20,99 - 23,49
Bestel nu direct voor € 20,99

Lijdt jouw kat herhaaldelijk aan urinestenen of urinewegontstekingen, dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Risicofactoren voor de FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease), dus ziektes aan de lage urinewegen bij katten, zijn onder andere stress en overgewicht. Met Hill´s Prescription Diet c/d Urinary Stress + Metabolic beschik je over droog dieetvoer dat je kat omvangrijk ondersteunt. Het droogvoer is qua samenstelling erop afgestemd overgewicht te reduceren en ook om de gezondheid van de urinewegen direct te ondersteunen. De dieet brokken kunnen dankzij een gecontroleerd gehalte magnesium, calcium en fosfor het risico op urinesteenaanmaak verminderen en een optimale pH-waarde van de urine bevorderen. Dat kan dan weer bevorderlijk zijn voor het oplossen van aanwezige urinestenen. Hill´s Prescription Diet c/d Urinary Stress + Metabolic is verrijkt met L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat, die de emotionele balans van je kat kunnen ondersteunen en de stress kunnen verminderen. Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress + Metabolic in één oogopslag: Compleet dieetvoer voor volwassen katten Afgestemde receptuur: speciaal voor katten die neigen naar overgewicht en terugkerende aandoeningen aan de urinewegen Gewichtsbeheer: aangepast energiegehalte ter ondersteuning van het gewichtsbeheer Gecontroleerd gehalte magnesium, calcium en fosfor: kan de aanmaak van nieuwe kristallen verminderen doordat de basis daarvoor wordt verwijderd Optimale pH-waarde van de urine: draagt bij aan een slecht urinemilieu voor de aanmaak van urinestenen, helpt kristallen op te lossen en het risico op nieuwe vorming te reduceren Hoog gehalte omega-3-vetzuren: kan helpen ontstekingen te verminderen L-tryptofaan melkeiwithydrolysaat: kan de emotionele balans ondersteunen het welzijn bevorderen Met kip: heel smaakvol, bron van hoogwaardige eiwitten (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet - Feline - c/d Urinary Stress + Metabolic is dieetvoer voor katten met struviet-gerelateerde aandoeningen van de lagere urinewegen (FLUTD) en voor katten met aanleg voor overgewicht of obesitas. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress + Metabolic Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor katten met overgewicht en urinewegproblemen door stress Problemen van de lage urinewegen bij de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress + Metabolic kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip om stress bij katten te helpen verminderen en het gewicht onder controle te houden. Een te zware kat loopt meer risico op o.a. problemen in de lage urinewegen (FLUTD). Deze complete voeding zorgt voor een vermindering van overgewicht en voor een vermindering van herhaalde struvietsteenvorming bij volwassen katten. Dit wordt bereikt dankzij een laag energiegehalte, urineverzurende eigenschappen en een matig magnesiumgehalte. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Bevat L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress te verminderen * Gecontroleerde gehalten aan magnesium, calcium en fosfor verminderen de bouwstenen van kristallen en stenen * Bevordert een optimaal urine-pH om stenen te helpen oplossen en de terugkeer ervan te helpen voorkomen * Hoge gehalten aan omega 3-vetzuren helpen de ontstekingscyclus te doorbreken Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress + Metabolic is verkrijgbaar in 1,5 kg, 4 kg en 8 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stress Urinary + Metabolic is een speciaal samengesteld dieetvoer voor katten met overgewicht die tevens last hebben van Feline Idiopathische Cystitis.  * Klinisch bewezen voeding om de kans op terugkerende urinewegsymptomen te verlagen * Bevat L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress te beperken * Ondersteunt de natuurlijke energiebehoefte (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742008677; 52742037585
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg c/d Urinary Stress+Metabolic Hill's Prescription Diet Kattenvoer
€ 23,98
1,5kg c/d Urinary Stress+Metabolic Hill's Prescription Diet Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's - c/d Urinary Stress + Metabolic - Feline - 1,5 kg
€ 25,15
Hill's - c/d Urinary Stress + Metabolic - Feline - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress + Metabolic Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 25,98
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress + Metabolic Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stress Urinary + Metabolic kattenvoer met kip 1,5 kg
€ 26,44
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Stress Urinary + Metabolic kattenvoer met kip 1,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: