Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Adult Hairball Control 3 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Hills Adult Hairball Control 3 kg

Hills Adult Hairball Control 3 kg

30,99 - 34,99
Bestel nu direct voor € 30,99

Katten hebben vaak een gevoeliger urinewegsysteem dan andere huisdieren. Hills Science Plan Health Kip bevat een ideaal mineralengehalte dat de gezondheid van urinewegen kan ondersteunen. Door het afgestemde energiegehalte kan het droogvoer ook bij gecastreerde katten gebruikt worden om het gewichtsbeheer makkelijker te maken. Vitamine E en omega-6-vetzuren kunnen een glanzende vacht en gezonde huid behouden. De evenwichtige verhouding van voedingsstoffen wordt bekroond met smakelijke kip, die ook kieskeurige viervoeters naar de voerbak lokt. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Hill's Science Plan Adult Urinary Health Kip in één oogopslag: Compleetvoer voor volwassen katten Aangepaste hoeveelheid mineralen: kan de urinewegen ondersteunen Afgestemd energiegehalte: ook geschikt voor gecastreerde katten Evenwichtige verhouding van voedingsstoffen: perfect afgestemde balans van vitamines, mineralen, energie en eiwitten Vitamine E en C: kunnen de huid en vachtgezondheid ondersteunen Van hoogwaardige ingrediënten gemaakt: voor de beste aanvaardbaarheid Beheersing van stress Stress is een bekende risicofactor voor bepaalde urinwegproblemen, zoals feline idiopathische cystitis (FIC). Lost urinewegstenen op Lost struviet-stenen op, die kunnen ontstaan door een overvloed aan mineralen in sommige soorten kattenvoeding. Ongemak verminderen Omega 3-vetzuren kunnen ontsteking verminderen, en zo de pijn bij huisdieren verlichten. Pakt de hoofdoorzaken van FLUTD aan De veelvoorkomende risicofactoren voor FLUTD (aandoeningen van de lagere urinewegen bij katten) zijn stress, bepaalde soorten voeding, overgewicht en te weinig drinken. (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Adult Urinary Health kip kattenvoer is kattenvoer met kip voor volwassen katten met gebalanceerd gehalte aan mineralen ter ondersteuning van de urinewegen. Dit voer is geschikt voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud. * Ondersteunt gezonde urinewegen * Geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten (Brekz.nl)

Hill's Feline Adult Urinary Sterilised - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezond blaasmilieu voor je geholpen kat Wanneer je kat gecastreerd of gesteriliseerd is, is het van belang dat de urinewegen goed worden ondersteund door haar voeding. Hill's Science Plan Urinary Health zijn droge kattenbrokjes speciaal samengesteld om de urinewegen te ondersteunen. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Gebruik deze voeding niet bij kittens jonger dan 6 maanden, drachtige of zogende poezen. De brok met kip heeft een gecontroleerd mineralengehalte voor gezonde urinewegen, zodat ook de nieren en blaas op lange termijn gezond blijven. Daarnaast zorgen vitamine E en omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht. Het kippeneiwit in de voeding is van hoge kwaliteit en zorgt voor een lekkere en voedingsrijke maaltijd. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je kat niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Voor gesteriliseerde en gecastreerde katten heeft Hill's voeding ontwikkeld die de urinewegen, nieren en blaas ondersteunt. De brokken bevatten een hoog gehalte aan L-Carnitine. Dit aminozuur zet vet om in energie en vermindert zo de vetopslag. Deze voeding is verkrijgbaar in zakken van 300 gram, 1.5, 3 en 8 kg. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742003726; 52742003771
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Adult Urinary Health Kip Hill's Science Plan Kattenvoer
€ 30,99
3kg Adult Urinary Health Kip Hill's Science Plan Kattenvoer bestellen
Hill's Adult Urinary Health kip kattenvoer 3 kg
€ 33,95
Hill's Adult Urinary Health kip kattenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Adult Urinary Sterilised - Kattenvoer - 3 kg
€ 34,99
Hill's Feline Adult Urinary Sterilised - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Feline Adult - Urinary Health Sterilised - 3 kg
€ 35,75
Hill's Science Plan - Feline Adult - Urinary Health Sterilised - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: