Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Steri-Fit Kat 10 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Fokker Steri-Fit Kat 10 kg

Fokker Steri-Fit Kat 10 kg

41,99 - 51,90
Bestel nu direct voor € 41,99

Fokker Cat Steri-Fit verzorgt een bijzonder smakelijke en gebalanceerde maaltijd voor uw diertje. Het voer is gemaakt met 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten. Het droogvoer is specifiek afgestemd op de voedingsgerelateerde behoeftes van een gesteriliseerde kat. Dankzij de vetarme receptuur is de voeding ideaal voor dieren die neigen naar overgewicht, of reeds te zwaar zijn. De verminderde hoeveelheid mineralen voorkomt de opbouw van nierstenen. Bovendien zorgt het voor een optimale pH-waarde van de urine (6,5) en bevordert daarmee het goed fungeren van de urinewegen.  De gebalanceerde samenstelling dient het lichaam van uw kat vele vitaalstoffen toe, die het welzijn versterken en een optimale conditie ondersteunen. 14% lekkere kip zorgt voor de allerbeste smaak en bevat ook hoogwaardige dierlijke eiwitten. De bijkomende 14% rijst draagt bij aan licht te verteren koolhydraten. Bovendien zit er in het voer ook waardevolle gerst, die een laag glycerol gehalte bevat. De hartige brokjes dragen daarnaast bij aan een gezond gebit en sterkte tanden. Een complete voeding, die uw gesteriliseerde kat dagelijks met alle essentiele voedingsstoffen en heilzame ingrediënten verwent.  Fokker Cat Steri-Fit in één oogopslag: Gebalanceerd droogvoer voor gesteriliseerde katten, of katten op overgewicht, vanaf 1 jaar Specifiek afgestemd op de voedingsgerelateerde behoeftes na een sterilisatie Vetarme receptuur: voor een efficiente gewichtscontrole Verminderde hoeveelheid mineralen: ter voorkomen van de opbouw van nierstenen Optimale pH-waarde van de urine (6,5): ondersteunt het goed fungeren van de urinewegen 100% natuurlijk: vrij van kunstmatige aroma's, kleur- en geurstoffen zoals GMOs 14% kip: smakelijk, licht verteerbaar & rijk aan waardevolle dierlijke proteinen 14% rijst: bron van licht verteerbare koolhydraten Met gerst: bevat een laag glycerol gehalte en bezit geen snelle suikers Rijk aan omega-3 & -6: uit zalmolie, voor een zachte huid en een glanzend vel Welzijn van de tanden: de receptuur ondersteunt een gezond gebit en sterkte tanden Ondersteuning van de vitaliteit: dankzij een gebalanceerde melange van vitaminen, mineralen en spoorelementen Met inuline uit witlof en lijnzaad: ter regulering van de darmflora en het bevorderen van een gezonde spijsvertering Met taurine: een voor katten essentiële voedingsstof, die het hart kan ondersteunen & het gezichtsvermogen kan versterken Bevat yucca: kan stank van de uitwerspelen verminderen Makkelijk aanvaardbaar: bijzonder lekker dankzij natuurlijke ingrediënten & een hoge hoeveelheid vlees Kwaliteitsgarantie: een Nederandse fabrikant die garant staat voor het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het hanteren van de nieuwste technieken Praktische sluitzak: hersluitbaar ter behoud van aroma en frisheid (Zooplus.nl)

Fokker Cat Steri-Fit Kip - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw geholpen kat Om jouw kat lichamelijk en mentaal gezond te houden, is het belangrijk dat ze de juiste brokken eet die alle voedingsstoffen bevatten die ze nodig heeft. Een gecastreerde of gesteriliseerde kat heeft een andere voedingsbehoefte nadat ze geholpen is. Steri-Fit van Fokker is een high premium brokvoeding geschikt voor geholpen, volwassen katten. Het voer is ook geschikt om overgewicht te verminderen of te voorkomen. Met de allerbeste ingrediënten De brokken zorgen ervoor dat alle lichaamsfuncties van je kat goed worden ondersteund. Speciaal voor de geholpen kat is het vetgehalte aangepast aan de lagere energiebehoefte. Dit helpt onder andere om overgewicht te voorkomen. Daarnaast bevat Steri-Fit een verminderde hoeveelheid struvietvormende mineralen en houdt het de zuurtegraad van de urinewegen op peil (pH onder de 6,5); om zo blaasgruis te voorkomen. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk waardoor jouw kat Steri-Fit met plezier zal eten. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Fokker Steri-Fit Kattenvoer GevogelteFokker Steri-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten met een neiging tot overgewicht of die gesteriliseerd zijn. Een gesteriliseerde kat heeft andere specifieke voedingsbehoeftes, dan een niet gesteriliseerde kat. Fokker Steri-Fit bevat een verminderde hoeveelheid struviet (blaasgruis)-vormende mineralen en zorgt voor een gecontroleerde urine pH ( (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447043111
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Cat Steri-Fit Fokker Kattenvoer
€ 41,99
10kg Cat Steri-Fit Fokker Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Steri-Fit Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 49,45
Fokker Cat Steri-Fit Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 10 kg
€ 49,45
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 10 kg bestellen
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 10 kg
€ 51,90
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 10 kg
€ 51,90
Fokker Steri-Fit Kattenvoer Gevogelte 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: