Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Nutri-Fit Kat 2,5 kg
dinsdag, 06 december 2022
Fokker Nutri-Fit Kat 2,5 kg

Fokker Nutri-Fit Kat 2,5 kg

14,95 - 19,25
Bestel nu direct voor € 14,95

Fokker Nutri-Fit kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten. * Verzorgt huid en vacht * Ondersteunt de urinewegen * Helpt voor gezonde darmen (Brekz.nl)

Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip - voorheen Fokker AdultFokker Nutri-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale conditie van huid en vacht. Fokker Nutri-Fit ondersteunt het goed functioneren van de urinewegen (PH 6 – PH 6,5) en een gezonde darmfunctie. Fokker Nutri-Fit is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten. * Ondersteunt een gezonde darmfunctie *Voor een optimale conditie van huid en vacht * Bevordert gezonde urinewegen * Voor volwassen katten (Plein.nl)

Fokker Cat Nutri-Fit Kip - Kattenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw volwassen kat Om jouw kat lichamelijk en mentaal gezond te houden, is het belangrijk dat ze de juiste brokken eet die alle voedingsstoffen bevatten die ze nodig heeft. Nutri-Fit van Fokker is een high premium brokvoeding geschikt voor volwassen katten. Met de allerbeste ingrediënten De brokken zorgen ervoor dat alle lichaamsfuncties van je kat goed worden ondersteund, zo zorgt het voer voor gezonde darmen en worden de urinewegen op een gezonde zuurtegraad gehouden (pH 6 - 6,5). Ook het gebit en de huid en vacht van je pluizige vriendje worden ondersteund. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk waardoor jouw kat Nutri-Fit met plezier zal eten. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447041025
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Nutri-Fit kattenvoer 2,5 kg
€ 17,90
Fokker Nutri-Fit kattenvoer 2,5 kg bestellen
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 2,5 kg
€ 19,25
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 2,5 kg
€ 19,25
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 2,5 kg bestellen
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 2,5 kg
€ 20,60
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Nutri-Fit Kip - Kattenvoer - 2.5 kg
€ 21,69
Fokker Cat Nutri-Fit Kip - Kattenvoer - 2.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: