Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Nutri-Fit Kat 10 kg
vrijdag, 07 oktober 2022
Fokker Nutri-Fit Kat 10 kg

Fokker Nutri-Fit Kat 10 kg

41,99 - 49,45
Bestel nu direct voor € 41,99

Gemaakt met 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten, verzorgt Fokker Cat Nutri-Fit een bijzonder smakelijke en gebalanceerde maaltijd voor uw diertje. Het droogvoer beschikt over een gebalanceerd voedingsstofprofiel dat afgestemd is op de behoeften van volwassen katten vanaf 1 jaar. Zo voorziet de receptuur uw dier van vele vitaalstoffen, die het welzijn verbeteren en een optimale conditie ondersteunen. De 14% lekkere kip zorgt voor de beste smaak en bevat ook hoogwaardige dierlijke eiwitten. De bijkomende 14% rijst draagt bij aan licht te verteren koolhydraten. Bovendien zit er in het voer ook waardevolle gerst, die een laag glycerol gehalte bevat.  De samenstelling zorgt voor een optimale pH-waarde van de urine en ondersteunt daarmee het goed fungeren van de urinewegen. Onverzadigde omega-vetzuren uit zalmolie bevoordelen de gezondheid van de huid en een glanzend vel. De prebiotica FOS, die zich in inuline bevindt, kan een positief effect hebben op de darmflora van uw dier. Bovendien ondersteunt de gebalanceerde melange van vitaminen, mineralen en spoorelementen het immuunsysteem van uw kat. Daarnaast draagt de receptuur van Fokker Cat Nutri-Fit bij aan een gezond gebit en sterke tanden. Een complete voeding, die uw kat dagelijks met alle essentiele voedingsstoffen en vele heilzame ingrediënten verwent.  Fokker Cat Nutri-Fit in één oogopslag: Gebalanceerd droogvoer voor volwassen katten vanaf 1 jaar 100% natuurlijk: vrij van kunstmatige aroma's, kleurstoffen & geurstoffen zoals GMOs Rijk aan eiwitten: 32% in totaal, met 14% smakelijke kip 14% rijst: bron van licht te verteren koolhydraten Met gerst: bevat een laag glycerol gehalte Rijk aan omega-3 & -6: uit zalmolie voor een zachte huid en een glanzend vel Voorkomt infecties in de urinewegen: zorgt voor een pH-waarde van het urine van 6 - 6,5 en ondersteunt daarmee het goed fungeren van de urinewegen Voor een sterk immuunsysteem: de resistentie van uw dier wordt ondersteund door een mix van vitaminen, mineralen & spoorelementen Met FOS uit inuline: prebiotica die de darmflora helpen reguleren & de spijsvertering bevoordelen Welzijn van de tanden: de receptuur ondersteunt een gezond gebit & sterke tanden Met taurine: een voor katten essentiële voedingsstof, die het hart kan ondersteunen & het gezichtsvermogen kan versterken Makkelijk aanvaardbaar: bijzonder lekker dankzij natuurlijke ingrediënten en een hoge hoeveelheid vlees Kwaliteitsgarantie: een Nederandse fabrikant die garant staat voor het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het hanteren van de nieuwste technieken Praktische sluitzak: hersluitbaar ter behoud van aroma en frisheid (Zooplus.nl)

Fokker Nutri Fit Kattenvoer KipFokker Nutri-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale conditie van huid en vacht. Fokker Nutri-Fit ondersteunt het goed functioneren van de urinewegen (PH 6 – PH 6,5) en een gezonde darmfunctie. Fokker Nutri-Fit is erg smakelijk en wordt daarom door alle katten graag gegeten. * Smakelijke voeding * Ondersteunt de urinewegen en darmfunctie * Hoogwaardige ingrediënten (Plein.nl)

Fokker Nutri-Fit kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten. * Verzorgt huid en vacht * Ondersteunt de urinewegen * Helpt voor gezonde darmen (Brekz.nl)

Fokker Cat Nutri-Fit Kip - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw volwassen kat Om jouw kat lichamelijk en mentaal gezond te houden, is het belangrijk dat ze de juiste brokken eet die alle voedingsstoffen bevatten die ze nodig heeft. Nutri-Fit van Fokker is een high premium brokvoeding geschikt voor volwassen katten. Met de allerbeste ingrediënten De brokken zorgen ervoor dat alle lichaamsfuncties van je kat goed worden ondersteund, zo zorgt het voer voor gezonde darmen en worden de urinewegen op een gezonde zuurtegraad gehouden (pH 6 - 6,5). Ook het gebit en de huid en vacht van je pluizige vriendje worden ondersteund. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk waardoor jouw kat Nutri-Fit met plezier zal eten. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447041117
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Cat Nutri-Fit Fokker Kattenvoer
€ 41,99
10kg Cat Nutri-Fit Fokker Kattenvoer bestellen
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 10 kg
€ 48,00
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 10 kg
€ 48,00
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 10 kg bestellen
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 10 kg
€ 48,00
Fokker Nutri Fit Kattenvoer Kip 10 kg bestellen
Fokker Nutri-Fit kattenvoer 10 kg
€ 48,25
Fokker Nutri-Fit kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Nutri-Fit Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 49,45
Fokker Cat Nutri-Fit Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: