Home > Kattenvoer > Fokker > Fokker Adult +Fresh Meat Kat 7 kg
Friday, 29 March 2024

Fokker Adult +Fresh Meat Kat 7 kg

46,340 - 90,850
Bestel nu direct voor € 46,34

Fokker +Fresh Meat kattenvoer is een volmaakt premium kattenvoer met verse kip voor volwassen katten. De voordelen van deze voeding: * Droge brok * Erg lekker en zeer gezond * 100% graanvrij en glutenvrij (Brekz.nl)

Fokker Kattenvoer Fresh Meat Fokker +Fresh Meat is een volledige premium kattenvoeding met verse kip voor volwassen katten. Dit product is 100% graanvrij. Door de combinatie van een droog brokje, waar verse kip aan wordt toegevoegd, aangevuld met o.a. groenten, fruit en kruiden eet jouw kat lekker, gezond én zeer gevarieerd. * Volledige premium kattenvoeding met verse kip * Voor volwassen katten * 100% graanvrij (Plein.nl)

Fokker Cat Fresh Meat Kip - Kattenvoer - 7 kg direct bestellen in onze webshop! Volledige vleesrijke voeding voor de volwassen kat Sommige katten reageren beter op een graanvrije voeding en een voeding met veel vers vlees. +Fresh Meat van Fokker is een premium brokvoeding geschikt voor volwassen katten die beter gedijen op een graan- en glutenvrije brok. Met de allerbeste ingrediënten +Fresh Meat is een droge brok waar verse kip aan wordt toegevoegd. Deze verse kip zorgt in combinatie met groenten, fruit en kruiden voor een lekkere én gezonde maaltijd. Zo blijft je kat sterk en gezond. Ook is er Noorse zalmolie toegevoegd, rijk aan omega 3- en 6-vetzuren, voor een optimale ondersteuning van de huid en vacht. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713447045078
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker +Fresh Meat kattenvoer 7 kg
€ 46,34
Fokker Fresh Meat Kattenvoer Verse Kip 7 kg
€ 46,34
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Cat Fresh Meat Kip - Kattenvoer - 7 kg
€ 51,95