Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Diner Hond 3 kg
zaterdag, 13 augustus 2022
Biofood Diner Hond 3 kg

Biofood Diner Hond 3 kg

14,95 - 18,50
Bestel nu direct voor € 18,50

De diner brok van biofood is een licht verteerbaar, 100% natuurlijk en zeer smaakvol voer voor honden in elke levensfase. door de combinatie tussen groenten en vlees van hoogwaardige kwaliteit bevat dit voer de optimale hoeveelheid koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen. deze brokken zorgen voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van de hond. dit voer is speciaal geschikt voor honden die problemen hebben met kauwen, slecht eten of problemen met de ontlasting hebben. bij dit voer wordt warm water toegevoegd, waarna de hond een zachte, warme maaltijd heeft.naast de hoofdingrediënten bevat deze brok echinacea en taurine voor het ondersteunen van het immuunsysteem, de hartspier en het gezichtsvermogen. dit product is licht voor de maag en bevat bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. de hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht.samenstelling:gedroogd rund en kip (29%), ontsloten mais, ontsloten rijst, ontsloten gerst, gedroogd wild zwijn (9%), gepofte tarwe, maisvlokken, rundvet, bietenpulp, erwten, zalmolie, biergist, taurine, echinacea kruiden.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 21,5%vet: 7%ruwe celstof: 2,5%vocht: 10%as: 5,5%calcium: 1,3%fosfor: 0,9% (Dierspecialist.nl)

Biofood Diner is licht verteerbaar hondenvoer voor volwassen honden die niet van brokjes houden of slecht kunnen kauwen. Deze hondenvoeding bestaat voor 53% uit rund, kip, wild zwijn en rijst. Daarnaast bevat deze voeding heerlijke groenten, zalmolie en kruiden. (Medpets.nl)

Biofood Diner Warme maaltijdDINER Een licht verteerbare, zeer smakelijke warme maaltijd met granen, groenten en vlees. BIOFOOD Diner kan aan elke hond in elke levensfase worden gevoerd. Bij de productie is 75% vlees toegevoegd, voornamelijk kip- en lamsvlees. De pre-mix (= minerale- en vitaminenhuishouding) wordt volledig samengesteld vanuit 100 % natuurlijke kruiden, welke een hond van nature nodig heeft. Honden met darm- en/of eetproblemen (slechte eetlust, gras eten, ontlasting eten) zijn hierbij gebaat. * Bevat natuurlijke grondstoffen * Bevat speciale kruidenbrokje met zeewier * Zorgt voor minder ontlasting (Plein.nl)

Biofood Diner - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Tover een heerlijke warme maaltijd op tafel voor je hond. Dat kan met de Diner van Biofood. Een ideale brokvoeding voor honden die moeite hebben met kauwen. Honden die bijvoorbeeld gras eten, een slechte eetlust hebben of problemen hebben met hun spijsvertering zullen ook erg vrolijk worden van deze voeding. Een hoogwaardige voeding rijk aan rund, kip en rijst, groente en verfijnd met hartige kruiden. Voeg warm water toe aan deze brokken, laat het even wellen en daarna kan je hond genieten van een ''warme '' maaltijd! Biofood Diner is een geschikte keus! De Biofood Diner is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan rund, kip en rijst met gezonde groente, zalmolie en kruiden. Deze voeding heeft een hoge acceptatie en lichte verteerbaarheid. De toegevoegde zalmolie is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. De Diner voeding van Biofood kan goed toegepast worden bij honden die moeilijk kauwen, slecht eten, dunne ontlasting hebben of vezelrijk voeding nodig hebben. De voeding is gemakkelijk klaar te maken en draagt bij aan de algehele gezondheid van je hond. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Diner van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000789
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Diner Hondenvoer - 3 kg
€ 18,50
Biofood Diner Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Diner Hondenvoer - 3 kg
€ 18,50
Biofood Diner Hondenvoer - 3 kg bestellen
BF HOND DINER 3KG 00001
€ 18,94
BF HOND DINER 3KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Diner - 3 kg
€ 19,40
Biofood Diner - 3 kg bestellen
Biofood Diner 3 kg
€ 20,00
Biofood Diner 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Diner - Hondenvoer - 3 kg
€ 20,94
Biofood Diner - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: