Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Classic Neon Tape S
vrijdag, 27 januari 2023
Flexi New Classic Neon Tape S

Flexi New Classic Neon Tape S

16,95 - 20,99
Bestel nu direct voor € 16,99

De Flexi Rollijn Neon Tape Leash is een lange en automatisch oprolbare hondenriem (rollijn) met opvallende neon kleuren en band. Dankzij de opvallende neon band en reflecterende zijdes is deze hondenriem duidelijk zichtbaar in het donker. Deze hondenriem geeft uw hond genoeg vrijheid en u een veilig gevoel. De hondenriem is verkrijgbaar in meerdere maten. (Medpets.nl)

Flexi New Neon Tape is een opvallende Flexi voor betere zichtbaarheid door een neonkleurig touw en een reflecterende sticker op de kast. * Stevige, uitrolbare lijn * Beter zichtbaar in het donker * Verschillende lijnen voor verschillende gewichten (Brekz.nl)

Flexi RollijnFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. (Plein.nl)

Met de flexi New Neon Rollijn zie je je hond al van ver, en ook in het donker. Op beide kanten van de zwarte behuizing zitten reflecterende stickers. Bovendien zijn de riem, drukknop en halsriem opvallend geel voor meer zichtbaarheid in het donker of op grauwe winterdagen. Tegelijkertijd krijgt je hond veel bewegingsvrijheid als je hem uitlaat. Indien gewenst kun je de lijn kort stilhouden met en druk op de knop en zo nodig vastzetten. flexi New Neon Rollijn, 5 m in één oogopslag: Zwarte/neongele rollijn van 5 meter Opvallende kleur voor goede zichtbaarheid: met reflecterende zijkanten en neongele elementen Meer zichtbaarheid in het donker: ook in de schemering, op grauwe dagen of 's nachts, zichtbaar tot ca. 150 m Comfortabel in gebruik: lijn rolt automatisch uit en op Comfortabel remsysteem: met een hand te bedienen, lijn kort te stoppen en vast te zetten Geoptimaliseerde lijnopening: riem kan in alle richtingen worden getrokken, komt niet vast te zitten Stevige riem in neonkleur Hoogwaardige afwerking: premium kwaliteit van alle gebruikte onderdelen Optionele accessoires voor de lijn: multi-box voor snacks of poepzakjes, eenvoudig aan de lijn te bevestigen Made in Germany Kleur: neongeel/zwart Materiaal: kunststof Riemlengte: 5 m Maattabel Maat Maximale gewicht hond Gewicht van rollijn S 15 kg ca. 200 g M 25 kg ca. 300 g L 50 kg ca. 350 g (Zooplus.nl)

De new classic rollijnen van flexi zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en geven de hond veel bewegingsvrijheid. het binnenste veermechanisme houdt het koord continu onder lichte spanning. door het handige stopmechanisme is de lijn op iedere lengte in te stellen. ook voor de mens is deze de rollijn zeer comfortabel door de gevormde handgreep. de lijn is uit te breiden met een led lampje of een houder voor brokjes en poepzakjes.de lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten:koordlijn:xs: 3 meter lang, voor honden tot 8 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 8 meter lang, voor honden tot 12 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 20 kgm: 8 meter lang, voor honden tot 20 kgtape:xs: 3 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 15 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 25 kgl: 5 meter lang, voor honden tot 50 kgl: 8 meter lang, voor honden tot 50 kg; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498023518
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi - New Neon 5mtr.Tape Geel
€ 16,99
Flexi - New Neon 5mtr.Tape Geel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn Neon Classic - Tape Leash - Small
€ 20,90
Flexi Rollijn Neon Classic - Tape Leash - Small bestellen
Flexi New Neon Tape S
€ 22,20
Flexi New Neon Tape S bestellen
Flexi New Classic - Hondenriem Incl. Neon Band - Geel - S - 5 M - (<12 kg)
€ 22,43
Flexi New Classic - Hondenriem Incl. Neon Band - Geel - S - 5 M - (<12 kg) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Classic - Hondenriem Incl. Neon Band - Geel - S - 5 M - (<12 kg)
€ 22,43
Flexi New Classic - Hondenriem Incl. Neon Band - Geel - S - 5 M - (<12 kg) bestellen
Flexi Rollijn Band Neon 5 mtr tot 15 kg
€ 22,85
Flexi Rollijn Band Neon 5 mtr tot 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
flexi New Neon Rollijn Tape, 5m S tot 15kg Hond
€ 23,98
flexi New Neon Rollijn Tape, 5m S tot 15kg Hond bestellen
FLE N.NEON GEEL TAPE S 5M 00001
€ 24,98
FLE N.NEON GEEL TAPE S 5M 00001 bestellen
Bekijkt u ook: