Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Resist 3 kg
vrijdag, 09 december 2022
Prins ProCare Resist 3 kg

Prins ProCare Resist 3 kg

15,95 - 23,79
Bestel nu direct voor € 15,95

Procare resist is een hoogwaardige voeding verrijkt met kruidenextracten. deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor honden die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. honden die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie kunnen een verminderde weerstand hebben. daarnaast kunnen ook angst, stress en hormonale schommelingen voor een verlaagde weerstand zorgen, waardoor de hond gevoeliger wordt voor ziekten en infecties. de kruidenextracten zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van de hond. hierdoor verbetert ook de algehele conditie van de hond! dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en optimale spijsvertering.procare resist is speciaal geschikt voor honden vanaf 18 maanden met een verminderde weerstand. na het verdwijnen van de klachten kun je overstappen op een andere voeding uit het procare assortiment. procare resist kan zonder problemen langdurig worden gegeven. let op: niet te gebruiken indien er sprake is van koords of ontstekingen. (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Resist Calm 3 kgProCare Resist Calm is een geperste voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen honden. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verminderde weerstand zorgen. Deze volledige voeding bevat een unieke mix van kruiden op basis van siberische ginseng. Ook bevat de voeding gehydrolyseerd melkeiwit (alfa-casozepine) en tryptofaan wat je hond evenwichtig houdt in stresssituaties.  * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter (Plein.nl)

Prins ProCare Resist Calm is een speciale geperste brokkenvoeding voor honden met een verminderde weerstand. (Medpets.nl)

Prins Procare Resist Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor gestreste honden van Prins ProCare Sommige honden zijn gevoeliger voor zaken als angst en stress dan anderen. Prins ProCare Resist Calm is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden (ouder dan 18 maanden) van (middel)grote rassen die gevoelig zijn voor spanning en stress (voor kleine honden is er ProCare Mini). Kenmerken van Resist Calm Resist Calm is er voor honden die last hebben van een verminderde weerstand door zaken als ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen. De unieke kruidenmix met onder andere Siberische ginseng zal in combinatie met vitaminen en mineralen zoals vitamine C en D, zink en selenium het immuunsysteem ondersteunen. Ook houden gehydrolyseerd melkeiwit (alfo-casozepine) en tryptofaan je hond evenwichtig in stresssituaties. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Resist Calm is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Resist Calm is verkrijgbaar in 3 kg en 7,5 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595160463
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC RESIST CALM 3KG N 00001
€ 19,94
PRI PC RESIST CALM 3KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Resist Calm 3 kg
€ 23,15
Prins ProCare Resist Calm 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Resist Calm - 3 kg
€ 23,60
Prins ProCare Resist Calm - 3 kg bestellen
Prins Procare Resist Calm - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,79
Prins Procare Resist Calm  - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Resist Calm - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,79
Prins Procare Resist Calm  - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Resist Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 3 kg
€ 24,24
Prins Procare Resist Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: