Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Resist 3 kg
donderdag, 11 augustus 2022
Prins ProCare Resist 3 kg

Prins ProCare Resist 3 kg

15,95 - 22,40
Bestel nu direct voor € 15,95

Procare resist is een hoogwaardige voeding verrijkt met kruidenextracten. deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor honden die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. honden die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie kunnen een verminderde weerstand hebben. daarnaast kunnen ook angst, stress en hormonale schommelingen voor een verlaagde weerstand zorgen, waardoor de hond gevoeliger wordt voor ziekten en infecties. de kruidenextracten zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van de hond. hierdoor verbetert ook de algehele conditie van de hond! dit uit zich in een gezonde glanzende vacht en optimale spijsvertering.procare resist is speciaal geschikt voor honden vanaf 18 maanden met een verminderde weerstand. na het verdwijnen van de klachten kun je overstappen op een andere voeding uit het procare assortiment. procare resist kan zonder problemen langdurig worden gegeven. let op: niet te gebruiken indien er sprake is van koords of ontstekingen. (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Resist Calm 3 kgProCare Resist Calm is een geperste voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen honden. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verminderde weerstand zorgen. Deze volledige voeding bevat een unieke mix van kruiden op basis van siberische ginseng. Ook bevat de voeding gehydrolyseerd melkeiwit (alfa-casozepine) en tryptofaan wat je hond evenwichtig houdt in stresssituaties.  * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter (Plein.nl)

Prins ProCare Resist Calm is een speciale geperste brokkenvoeding voor honden met een verminderde weerstand. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595160463
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC RESIST CALM 3KG N 00001
€ 19,94
PRI PC RESIST CALM 3KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Resist Calm 3 kg
€ 22,05
Prins ProCare Resist Calm 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Resist Calm - 3 kg
€ 22,40
Prins ProCare Resist Calm - 3 kg bestellen
Prins Procare Resist Calm - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,40
Prins Procare Resist Calm  - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Resist Calm - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,40
Prins Procare Resist Calm  - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: