Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Classic Neon Tape L
maandag, 26 september 2022
Flexi New Classic Neon Tape L

Flexi New Classic Neon Tape L

17,25 - 27,09
Bestel nu direct voor € 17,25

Flexi New Neon Tape is een opvallende Flexi voor betere zichtbaarheid door een neonkleurig touw en een reflecterende sticker op de kast. * Stevige, uitrolbare lijn * Beter zichtbaar in het donker * Verschillende lijnen voor verschillende gewichten (Brekz.nl)

Flexi New Neon HondenriemFlexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenriemen met een oprolfunctie. De kwaliteit van Flexi wordt onder andere bepaald door de unieke dubbele remtechniek, de duurzaamheid van houder en lijn en het gebruiksgemak. * 5 m tape lijn * Voor honden tot max. 50 kg * Neon gekleurde, robuuste tape * Comfortabel remsysteem * Sterk reflecterende zijoppervlakken * Uit te breiden met Multi Box (Plein.nl)

De Flexi Rollijn Neon Tape Leash is een lange en automatisch oprolbare hondenriem (rollijn) met opvallende neon kleuren en band. Dankzij de opvallende neon band en reflecterende zijdes is deze hondenriem duidelijk zichtbaar in het donker. Deze hondenriem geeft uw hond genoeg vrijheid en u een veilig gevoel. De hondenriem is verkrijgbaar in meerdere maten. (Medpets.nl)

De new classic rollijnen van flexi zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en geven de hond veel bewegingsvrijheid. het binnenste veermechanisme houdt het koord continu onder lichte spanning. door het handige stopmechanisme is de lijn op iedere lengte in te stellen. ook voor de mens is deze de rollijn zeer comfortabel door de gevormde handgreep. de lijn is uit te breiden met een led lampje of een houder voor brokjes en poepzakjes.de lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten:koordlijn:xs: 3 meter lang, voor honden tot 8 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 8 meter lang, voor honden tot 12 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 20 kgm: 8 meter lang, voor honden tot 20 kgtape:xs: 3 meter lang, voor honden tot 12 kgs: 5 meter lang, voor honden tot 15 kgm: 5 meter lang, voor honden tot 25 kgl: 5 meter lang, voor honden tot 50 kgl: 8 meter lang, voor honden tot 50 kg; (Dierspecialist.nl)

Flexi Rollijn New Classic Neon Tape 5 m - Hondenriem - L direct bestellen in onze webshop! Veilig en comfortabel wandelen met je hond Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Neon Tape. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt. In tegenstelling tot de New Classic, valt de New Neon extra goed op in het donker. Met een rollijn geef je je hond extra bewegingsvrijheid die hij niet heeft met een reguliere riem. Ideaal als jouw hond niet goed los kan lopen (bijvoorbeeld bij jachthonden) of wanneer jouw hond in de wijk aangelijnd moet zijn. Het is mogelijk om de Flexi New Neon Tape uit te breiden met de Flexi Multi Box (poepzakjes- of snackhouder). De Flexi New Neon is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. De Flexi New Neon in een notendop: * Neon gekleurd, sterk koord * Sterk reflecterende zijkanten en lijn * 5 meter koord in maat M (300 g, voor honden van maximaal 25 kg) en maat L (350 g, voor honden van maximaal 50 kg) * Comfortabel remsysteem * Verchroomde haak om aan de halsband of het tuig vast te maken * Geoptimaliseerde 'uitgang' van de lijn, de lijn kan niet verdraaien of vast blijven zitten, hij rolt soepel op en af * Geproduceerd in Duitsland Cord of tape? Bij Flexi kan je kiezen tussen lijnen met een koord en lijnen met tape. Het is een persoonlijke voorkeur welke variant je het fijnst vindt. In principe zijn beide soorten even sterk en veilig om te gebruiken. De New Neon Tape bevat een tape. De New Neon Tape is 5 meter lang en verkrijgbaar in de maten M of L. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4000498031711
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi New Neon Tape L
€ 20,20
Flexi New Neon Tape L bestellen
Flexi - New Neon 5mtr.Tape Geel
€ 21,49
Flexi - New Neon 5mtr.Tape Geel bestellen
Flexi Rollijn New Comfort Band Neon 5 mtr tot 50 kg
€ 26,85
Flexi Rollijn New Comfort Band Neon 5 mtr tot 50 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn Neon Classic - Tape Leash - Large
€ 27,50
Flexi Rollijn Neon Classic - Tape Leash - Large bestellen
FLE N.NEON GEEL TAPE L 5M 00001
€ 30,98
FLE N.NEON GEEL TAPE L 5M 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic Neon Tape 5 m - Hondenriem - L
€ 31,08
Flexi Rollijn New Classic Neon Tape 5 m - Hondenriem - L bestellen
Bekijkt u ook: