Home > Hondenriemen > Flexi > Flexi New Classic Neon Tape L
Thursday, 28 March 2024

Flexi New Classic Neon Tape L

18,950 - 28,690
Bestel nu direct voor € 18,95

Flexi New Neon Tape is een opvallende Flexi voor betere zichtbaarheid door een neonkleurig touw en een reflecterende sticker op de kast. * Stevige, uitrolbare lijn * Beter zichtbaar in het donker * Verschillende lijnen voor verschillende gewichten (Brekz.nl)

Flexi Rollijn New Comfort Band NeonVeiligheid met de Flexi New Neon Tape rollijn, waarbij het uitlaten van je hond een plezier wordt. Met zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep biedt deze lijn niet alleen comfort maar ook optimale controle. Het innovatieve remsysteem stelt je in staat de lijnlengte naar eigen voorkeur aan te passen, terwijl de opvallende neonkleur en reflecterende zijkanten extra zichtbaarheid bieden in het donker.De Flexi New Neon Tape geeft je hond de bewegingsvrijheid die hij nodig heeft, ideaal voor situaties waarin loslopen beperkt is. * Comfortabel remsysteem voor optimale controle * Verchroomde haak voor veilige bevestiging aan halsband of tuig * Beschikbaar in 5 meter voor honden tot 50 kg (Plein.nl)

Met de flexi New Neon Rollijn zie je je hond al van ver, en ook in het donker. Op beide kanten van de zwarte behuizing zitten reflecterende stickers. Bovendien zijn de riem, drukknop en halsriem opvallend geel voor meer zichtbaarheid in het donker of op grauwe winterdagen. Tegelijkertijd krijgt je hond veel bewegingsvrijheid als je hem uitlaat. Indien gewenst kun je de lijn kort stilhouden met en druk op de knop en zo nodig vastzetten. flexi New Neon Rollijn, 5 m in één oogopslag: Zwarte/neongele rollijn van 5 meter Opvallende kleur voor goede zichtbaarheid: met reflecterende zijkanten en neongele elementen Meer zichtbaarheid in het donker: ook in de schemering, op grauwe dagen of 's nachts, zichtbaar tot ca. 150 m Comfortabel in gebruik: lijn rolt automatisch uit en op Comfortabel remsysteem: met een hand te bedienen, lijn kort te stoppen en vast te zetten Geoptimaliseerde lijnopening: riem kan in alle richtingen worden getrokken, komt niet vast te zitten Stevige riem in neonkleur Hoogwaardige afwerking: premium kwaliteit van alle gebruikte onderdelen Optionele accessoires voor de lijn: multi-box voor snacks of poepzakjes, eenvoudig aan de lijn te bevestigen Made in Germany Kleur: neongeel/zwart Materiaal: kunststof Riemlengte: 5 m Maattabel Maat Maximale gewicht hond Gewicht van rollijn S 15 kg ca. 200 g M 25 kg ca. 300 g L 50 kg ca. 350 g (Zooplus.nl)

Flexi Rollijn New Classic Neon Tape - Hondenriem - 5 m Zwart Geel L direct bestellen in onze webshop! Veilig en comfortabel wandelen met je hond Het uitlaten van je viervoeter was nog nooit zo prettig als met de rollijnen van Flexi. Eén van die rollijnen is de New Neon Tape. Door zijn stijlvolle design en ergonomische handgreep ligt de lijn goed in de hand. De lijn rolt altijd soepel op en af maar dankzij het innovatieve remsysteem kan je de lijn ook afstellen op een vaste lengte die je zelf fijn vindt. In tegenstelling tot de New Classic, valt de New Neon extra goed op in het donker. Met een rollijn geef je je hond extra bewegingsvrijheid die hij niet heeft met een reguliere riem. Ideaal als jouw hond niet goed los kan lopen (bijvoorbeeld bij jachthonden) of wanneer jouw hond in de wijk aangelijnd moet zijn. Het is mogelijk om de Flexi New Neon Tape uit te breiden met de Flexi Multi Box (poepzakjes- of snackhouder). De Flexi New Neon is verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. De Flexi New Neon in een notendop: * Neon gekleurd, sterk tape * Sterk reflecterende zijkanten en lijn * 5 meter koord in maat M (300 g, voor honden van maximaal 25 kg) en maat L (350 g, voor honden van maximaal 50 kg) * Comfortabel remsysteem * Verchroomde haak om aan de halsband of het tuig vast te maken * Geoptimaliseerde 'uitgang' van de lijn, de lijn kan niet verdraaien of vast blijven zitten, hij rolt soepel op en af * Geproduceerd in Duitsland Cord of Tape? Bij Flexi kan je kiezen tussen lijnen met een koord en lijnen met tape. Het is een persoonlijke voorkeur welke variant je het fijnst vindt. In principe zijn beide soorten even sterk en veilig om te gebruiken. De New Neon Tape bevat een tape. . Alle Flexi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
4000498031711
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Flexi New Neon Tape L
€ 21,90
Thuiswinkel Waarborg
Flexi New Neon Tape - Hondenriem - Geel/Zwart - L - 5 m - (<50 kg)
€ 23,99
Flexi Rollijn New Comfort Band Neon 5 mtr tot 50 kg
€ 24,85
Flexi - New Neon 5mtr.Tape Geel
€ 24,99
Thuiswinkel Waarborg
flexi New Neon Rollijn Tape, 5m L tot 50kg Hond
€ 25,98
Thuiswinkel Waarborg
Flexi Rollijn New Classic Neon Tape - Hondenriem - 5 m Zwart Geel L
€ 33,68