Home > Verzorging > Feliway > Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml
zaterdag, 13 augustus 2022
Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml

Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml

45,00 - 56,00
Bestel nu direct voor € 45,00

Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml direct bestellen in onze webshop! Navulling voor de Feliway Friends Wanneer jouw Feliway Friends na 30 dagen zijn werking verliest, kan je het apparaat bijvullen met de Feliway Friends Navulling. Feliway Friends is een verdamper die spanningen en conflicten tussen katten in 1 huishouden - zoals vechten, najagen, blokkeren en staren - vermindert. De flacon moet maandelijks vervangen worden en de verdamper zelf moet maandelijks gecontroleerd worden. Je kan de verdamper zelf het beste om de 6 maanden vervangen om een optimaal effect te garanderen. Feliway Friends Navulling is verkrijgbaar in een verpakking met 1 flacon of met 3 flacons. Je moet in het bezit zijn van de Feliway Friends verdamper om dit product te kunnen gebruiken . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Vooral bij een huishouden met meerdere katten, waarin katers co elkaar in de kleine ruimte dagelijks tegenkomen, zijn conflicten onvermijdbaar. Terwijl de meeste katten echter na korte strijd elkaar weer kunnen verdragen, zijn er helaas ook langer durende conflicten tussen de katten. Hoewel zulke situaties vervelend en soms onoplosbaar waren voor kattenbezitters, dat alleen door het weggeven van één van de dieren of door een scheiding van de woonruimte oplosbaar scheen, is er nu een oplossing. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper maakt gebruik van een synthetische vorm van het Cat-Appeasing-Pheromoon (C.A.P.), dat in de natuur de binding tussen kattenmoeder en kitten versterkt en een gevoel van geborgenheid laat ontstaan. Deze stof wordt door een elektrische verstuiver optimaal en werkingsbevorderend in de ruimte verdeeld. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper zorgt wetenschappelijk bewezen voor een verbetering van de kattenrelatie al na korte gebruiksduur. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper in één oogopslag: Stopcontactverdamper met feromoongevulde flacon Ideaal voor huishoudens met meerdere katten en langdurige conflicten Set uit elektrische verdamper en 48-ml-flacon (30 dagen) Bevat een synthetische vorm van het katten-ontspannings-feromoon (C.A.P.) Vermindert al na één week duidelijk de conflicten Gebruik: De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper dient continu in de ruimte te worden geplaatst, waarin de katten zich de meeste tijd bevinden en de meeste conflicten optreden. Een 48-ml-flacon gaat 30 dagen mee per 50-70 m² woonoppervlak Voor netspanningen van 220-230 V geschikt. Niet aansluiten onder een elektrisch apparaat, onder meubels of onder een aan de wand aangebracht object, aan een meervoudig stopcontact/verlengingskabel Alleen voor FELIWAY®-flacons. De eigenschappen van het product kunnen niet worden gegarandeerd, wanneer de flacon met andere verdampers wordt gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden. Voor gebruik de gebruiksaanwijzing lezen. Let op de volgende instructies voor de levering: De Feliway® Classic Environment Spray kan niet naar Oostenrijk worden bezorgd! (Zooplus.nl)

Feliway Friends Navulling Economy PackDe Feliway Friends verdamper is speciaal voor huishoudens waarin meerdere katten leven. Vermindert spanning en conflictsituaties tussen huiskatten. De Feliway Friends verdamper verspreidt geurloze feromonen (CAP; Cat Appeasing Pheromone - zogende moederkatten scheiden dit feromoon af aan de tepels) hierdoor zullen de katten ontspannen. * De Navulling is 30 dagen werkzaam * De verdamper bestrijkt een gebied tot 70m2 (Plein.nl)

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat helpt conflicten voorkomen in huishoudens met meerdere katten. * Werkt snel en effectief * Verspreidt zich door de ruimte * Werkt 30 dagen lang (Brekz.nl)

Feliway Friends kan helpen bij het verminderen van spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden. (Medpets.nl)

De feliway friends is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen.draai de flacon eenvoudig op de verdamper en stop hem in een stopcontact daar waar de katten de meeste tijd doorbrengen. laat de verdamper vervolgens continu aan staan om de katten ontspannen te houden. wanneer de katten aparte rustplaatsen/kamers hebben, dien je meerdere verdampers te gebruiken.elke flacon is ongeveer 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een feliway friends navulling. de verdamper zelf dient om de 6 maanden te worden vervangen.de verdamper bestrijkt een gebied van 50 tot 70 m2.let erop dat de verdamper niet wordt ingeplugd onder planken, achter deuren, gordijnen of meubels. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112291656
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml
€ 45,00
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
3x Flacon 48ml Feliway Friends
€ 45,99
3x Flacon 48ml Feliway Friends bestellen
Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml
€ 49,95
Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml bestellen
Feliway Friends - Navulling - 3 x 48 ml
€ 49,95
Feliway Friends - Navulling - 3 x 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends - Navulling - 3 x 48 ml
€ 49,95
Feliway Friends - Navulling - 3 x 48 ml bestellen
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat 3 Navullingen
€ 51,95
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat 3 Navullingen bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling Tripack (3 st) - 48 ml
€ 52,25
Feliway Friends Navulling Tripack (3 st) - 48 ml bestellen
CE FELIWAY FRIEND.TRIPACK 3X48 00001
€ 56,00
CE FELIWAY FRIEND.TRIPACK 3X48 00001 bestellen
Bekijkt u ook: