Home > Verzorging > Feliway > Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml
donderdag, 18 juli 2019
Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml

Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml

42,99 - 47,25
Bestel nu direct voor € 42,81

Vooral bij een huishouden met meerdere katten, waarin katers & co elkaar in de kleine ruimte dagelijks tegenkomen, zijn conflicten onvermijdbaar. Terwijl de meeste katten echter na korte strijd elkaar weer kunnen verdragen, zijn er helaas ook langer durende conflicten tussen de katten. Hoewel zulke situaties vervelend en soms onoplosbaar waren voor kattenbezitters, dat alleen door het weggeven van één van de dieren of door een scheiding van de woonruimte oplosbaar scheen, is er nu een oplossing. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper maakt gebruik van een synthetische vorm van het Cat-Appeasing-Pheromoon (C.A.P.), dat in de natuur de binding tussen kattenmoeder en kitten versterkt en een gevoel van geborgenheid laat ontstaan. Deze stof wordt door een elektrische verstuiver optimaal en werkingsbevorderend in de ruimte verdeeld. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper zorgt wetenschappelijk bewezen voor een verbetering van de kattenrelatie al na korte gebruiksduur. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper in één oogopslag: Stopcontactverdamper met feromoongevulde flacon Ideaal voor huishoudens met meerdere katten en langdurige conflicten Set uit elektrische verdamper en 48-ml-flacon (30 dagen) Bevat een synthetische vorm van het katten-ontspannings-feromoon (C.A.P.) Vermindert al na één week duidelijk de conflicten Gebruik: De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper dient continu in de ruimte te worden geplaatst, waarin de katten zich de meeste tijd bevinden en de meeste conflicten optreden. Een 48-ml-flacon gaat 30 dagen mee per 50-70 m² woonoppervlak Voor netspanningen van 220-230 V geschikt. Niet aansluiten onder een elektrisch apparaat, onder meubels of onder een aan de wand aangebracht object, aan een meervoudig stopcontact/verlengingskabel Alleen voor FELIWAY®-flacons. De eigenschappen van het product kunnen niet worden gegarandeerd, wanneer de flacon met andere verdampers wordt gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden. Voor gebruik de gebruiksaanwijzing lezen. Belangrijke informatie over de verzending van dit product: Het product is uitsluitend leverbaar in Nederland Het product kan in bepaalde gevallen rechtstreeks vanuit onze apotheek ('apotheek zooplus AG') worden verzonden De levertijd bedraagt 1-4 werkdagen vanaf de verzenddatum Het pakket kan door PostNL, DHL of GLS worden bezorgd. Meer informatie hierover vindt u terug in uw verzendbevestiging en in 'Mijn zooplus' (Zooplus.nl)

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat helpt conflicten voorkomen in huishoudens met meerdere katten. * Werkt direct * Verspreid zich door de ruimte * Werkt 30 dagen lang (Brekz.nl)

Feliway Friends kan helpen bij het verminderen van spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden. (Medpets.nl)

Feliway Friends is klinisch bewezen om de spanning en de conflicten tussen katten in multi-cat huishoudens te verminderen. Meer weten over Feliway Friends. (petduka.nl)

Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml direct bestellen in onze webshop! Katten hebben soms moeite om hun huis met een andere kat te delen. 60% van de katteneigenaren met meerdere katten in huis ziet spanningen tussen zijn/haar katten. Feliway Friends vermindert vijandigheid tussen je katten en zorgt ervoor dat ze gelukkig samen onder één dak kunnen leven. Feliway Friends bevat het Cat Appeasing Feromoon. Feliway Friends is een exacte kopie van dit feromoon. Dit feromoon produceert de moederpoes tijdens de lactatie om een band te creëren tussen haar en  haar kittens. Katten herkennen dit feromoon hun hele leven, waardoor het op latere leeftijd ook nog een kalmerend effect zal hebben. Feliway Friends; geschikt voor spanningen en conflicten tussen katten, zoals vechten, staren, blokkeren, agressie en najagen. . Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Feliway Friends Navulling Economy PackDe Feliway Friends verdamper is speciaal voor huishoudens waarin meerdere katten leven. Vermindert spanning en conflictsituaties tussen huiskatten. De Feliway Friends verdamper verspreidt geurloze feromonen (CAP; Cat Appeasing Pheromone - zogende moederkatten scheiden dit feromoon af aan de tepels) hierdoor zullen de katten ontspannen. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112291656
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Webshop Keurmerk
Feliway Friends Navulling 48ml 3x48ml
€ 42,81
Feliway Friends Navulling 48ml 3x48ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends navulflacons 3x48 ml
€ 42,99
Feliway Friends navulflacons 3x48 ml bestellen
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat 3 Navullingen
€ 43,95
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat 3 Navullingen bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling Tripack (3 st) - 48 ml
€ 44,75
Feliway Friends Navulling Tripack (3 st) - 48 ml bestellen
Feliway Friends Refill 3x48 ml (3-pack)
€ 44,90
Feliway Friends Refill 3x48 ml (3-pack) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling - 3 x 48 ml
€ 46,49
Feliway Friends Navulling - 3 x 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml
€ 46,49
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml bestellen
Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml
€ 47,51
Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml bestellen
Bekijkt u ook: