Home > Verzorging > Feliway > Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml
donderdag, 27 februari 2020
Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml

Feliway Friends Navulling 3 x 48 ml

42,99 - 53,95
Bestel nu direct voor € 42,99

Vooral bij een huishouden met meerdere katten, waarin katers co elkaar in de kleine ruimte dagelijks tegenkomen, zijn conflicten onvermijdbaar. Terwijl de meeste katten echter na korte strijd elkaar weer kunnen verdragen, zijn er helaas ook langer durende conflicten tussen de katten. Hoewel zulke situaties vervelend en soms onoplosbaar waren voor kattenbezitters, dat alleen door het weggeven van één van de dieren of door een scheiding van de woonruimte oplosbaar scheen, is er nu een oplossing. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper maakt gebruik van een synthetische vorm van het Cat-Appeasing-Pheromoon (C.A.P.), dat in de natuur de binding tussen kattenmoeder en kitten versterkt en een gevoel van geborgenheid laat ontstaan. Deze stof wordt door een elektrische verstuiver optimaal en werkingsbevorderend in de ruimte verdeeld. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper zorgt wetenschappelijk bewezen voor een verbetering van de kattenrelatie al na korte gebruiksduur. De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper in één oogopslag: Stopcontactverdamper met feromoongevulde flacon Ideaal voor huishoudens met meerdere katten en langdurige conflicten Set uit elektrische verdamper en 48-ml-flacon (30 dagen) Bevat een synthetische vorm van het katten-ontspannings-feromoon (C.A.P.) Vermindert al na één week duidelijk de conflicten Gebruik: De FELIWAY®-FRIENDS-verdamper dient continu in de ruimte te worden geplaatst, waarin de katten zich de meeste tijd bevinden en de meeste conflicten optreden. Een 48-ml-flacon gaat 30 dagen mee per 50-70 m² woonoppervlak Voor netspanningen van 220-230 V geschikt. Niet aansluiten onder een elektrisch apparaat, onder meubels of onder een aan de wand aangebracht object, aan een meervoudig stopcontact/verlengingskabel Alleen voor FELIWAY®-flacons. De eigenschappen van het product kunnen niet worden gegarandeerd, wanneer de flacon met andere verdampers wordt gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden. Voor gebruik de gebruiksaanwijzing lezen. (Zooplus.nl)

Feliway Friends kan helpen bij het verminderen van spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden. (Medpets.nl)

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat helpt conflicten voorkomen in huishoudens met meerdere katten. * Werkt direct * Verspreid zich door de ruimte * Werkt 30 dagen lang (Brekz.nl)

Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml direct bestellen in onze webshop! Volume: 48 ml.. Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3411112291656
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Webshop Keurmerk
Feliway Friends Navulling 48ml 3x48ml
€ 42,99
Feliway Friends Navulling 48ml 3x48ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends navulflacons 3x48 ml
€ 42,99
Feliway Friends navulflacons 3x48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling Tripack (3 st) - 48 ml
€ 44,75
Feliway Friends Navulling Tripack (3 st) - 48 ml bestellen
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat 3 Navullingen
€ 44,95
Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat 3 Navullingen bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends - Navulling - 3 x 48 ml
€ 46,49
Feliway Friends - Navulling - 3 x 48 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml
€ 46,49
Feliway Friends Navulling - Anti stressmiddel - 3x48 ml bestellen
Bekijkt u ook: