Prins ProCare Croque Basis Excellent 10 kg

Prins ProCare Croque Basis Excellent 10 kg

40,75 - 58,40
Bestel nu direct voor € 40,75

Procare standaard-fit is een ideale voeding voor de volwassen hond met een gemiddeld energieverbruik. dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding de hond in optimale conditie te blijven. hoogwaardige ingrediënten als zalmolie en fos zorgen voor een gezonde voeding die bijdraagt aan een gezonde huid en vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora.procare standaard-fit is bijzonder geschikt voor volwassen honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Croque Basic Excellent hondenvoer is een volledige voeding voor een hond met een lagere energiebehoefte. Dit voer draagt bij aan: * Een gezonde huid en vacht * Een optimale spijsvertering * Een evenwichtige darmflora (Brekz.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Croque Basic ExcellentProCare Croque Basic Excellent is een krokante voeding voor volwassen honden tot ca. 8 jaar met een gemiddeld energieverbruik. Deze volledige voeding draagt bij aan een evenwichtige darmflora en een gezonde huid en glanzende vacht. Het verlaagde vetgehalte in ProCare Croque Basic Excellent houdt jouw hond op gewicht. * 100% Natuurlijk product * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. * Bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen honden met een lagere energiebehoefte zoals gecastreerde of gesteriliseerde honden of honden die niet actief zijn in de sport. (Plein.nl)

Prins Procare Basic Croque Excellent Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor honden van Prins ProCare Croque Soms ben je gewoon op zoek naar een goede basisbrok die past bij jouw huishond. Prins ProCare Croque Basic Excellent is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen (middel)grote honden met een gemiddeld energiegebruik. Kenmerken van Basic Excellent Basic Excellent heeft een verlaagd vetgehalte waardoor deze ideaal is voor volwassen honden die een lagere energiebehoefte hebben. Ook bevat de voeding vezels zoals FOS om voor een evenwichtige darmflora te zorgen. Om ook de vacht gezond te houden, is er zalmolie toegevoegd, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Met deze brok zorg je ervoor dat jouw hond in optimale conditie blijft. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Basic Excellent is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Prins ProCare Croque Basic Excellent is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Croque Basic Excellent is volledige hondenvoer voor volwassen honden tot circa 8 jaar met een gemiddeld energieverbruik. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595210151
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC BASIC EXCELLENT 10KG 00001
€ 44,74
PRI PC BASIC EXCELLENT 10KG 00001 bestellen
Prins ProCare Croque Basis Excellent hondenvoer 10 kg
€ 48,75
Prins ProCare Croque Basis Excellent hondenvoer 10 kg bestellen
Prins - ProCare Croque - Basic Excellent
€ 48,75
Prins - ProCare Croque - Basic Excellent bestellen
Prins Procare Croque Basic Excellent - 10 KG
€ 48,75
Prins Procare Croque Basic Excellent - 10 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Croque Basic Excellent - 10 KG
€ 48,75
Prins Procare Croque Basic Excellent - 10 KG bestellen
Prins ProCare Croque Basic Excellent Hondenvoer 10 kg
€ 48,75
Prins ProCare Croque Basic Excellent Hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Basic Croque Excellent Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 10 kg
€ 49,75
Prins Procare Basic Croque Excellent Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Basic Excellent - 10 kg
€ 62,35
Prins ProCare Croque Basic Excellent - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: