Prins ProCare Croque Basis Excellent 10 kg

46,950 - 53,150
Bestel nu direct voor € 46,95

Dit product gaat uit het assortiment van Prins. Als vervanger raadt Prins Protection Croque Basic Excellent () of Prins Fit Selection Chicken & Rice () hondenvoer aan. (Brekz.nl)

Prins Procare Basic Croque Excellent Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: vanaf 1 januari 2024 wordt deze voeding niet meer verkocht. Voor een lijst met alternatieve voeding, zie de tabel onderin de beschrijving. Krokante brokken voor honden van Prins ProCare Croque Soms ben je gewoon op zoek naar een goede basisbrok die past bij jouw huishond. Prins ProCare Croque Basic Excellent is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen (middel)grote honden met een gemiddeld energiegebruik. Kenmerken van Basic Excellent Basic Excellent heeft een verlaagd vetgehalte waardoor deze ideaal is voor volwassen honden die een lagere energiebehoefte hebben. Ook bevat de voeding vezels zoals FOS om voor een evenwichtige darmflora te zorgen. Om ook de vacht gezond te houden, is er zalmolie toegevoegd, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Met deze brok zorg je ervoor dat jouw hond in optimale conditie blijft. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Basic Excellent is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Prins ProCare Croque Basic Excellent is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. Let op: vanaf 1 januari 2024 wordt deze voeding niet meer verkocht. De onderstaande voedingen zijn goede alternatieven om jouw hond op over te zetten. Huidige voeding Overstap voor middelgrote en grote honden Overstap voor kleine honden Procare Croque Basic Excellent Gevogelte Protection Croque Basic Excellent () Procare Fit-Selection kip & rijst () Protection Croque Mini Basic Excellent () . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Croque Basic ExcellentProCare Croque Basic Excellent is een krokante voeding voor volwassen honden tot ca. 8 jaar met een gemiddeld energieverbruik. Deze volledige voeding draagt bij aan een evenwichtige darmflora en een gezonde huid en glanzende vacht. Het verlaagde vetgehalte in ProCare Croque Basic Excellent houdt jouw hond op gewicht. * 100% Natuurlijk product * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. * Bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen honden met een lagere energiebehoefte zoals gecastreerde of gesteriliseerde honden of honden die niet actief zijn in de sport. (Plein.nl)

Prins ProCare Croque Basic Excellent Als jouw hond gezond is, wil je dat natuurlijk ook graag zo houden. Prins ProCare Croque Basic Excellent is een volledige voeding met een krokante bite. Het voer is uitstekend geschikt voor volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik. De samenstelling draagt bij aan een evenwichtige darmflora, gezonde huid en een glanzende vacht. Het verlaagde vetgehalte in dit voer ondersteunt het behoud van een gezond gewicht. Eigenschappen Volledig hondenvoer voor volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik Perfect voor honden met een lagere energiebehoefte, zoals gecastreerde of gesteriliseerde honden of honden die niet actief zijn in de sport Met zalmolie ter ondersteuning van een gezonde en glanzende vacht Voedingsvezels, waaronder FOS, dragen bij aan een goede vertering en evenwichtige darmflora Een verlaagd vetgehalte ter ondersteuning van het behoud van een gezond gewicht Geschikt voor Volwassen honden tot een leeftijd van circa 8 jaar met een gemiddeld energieverbruik. Brokgrootte 15,5 x 7,5 mm Inhoud 2 kg 10 kg Samenstelling Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten (400 mg Fructo-Oligo-Sacchariden), oliën en vetten (0.5% zalmolie), gist. Analytische bestanddelen Vocht 9%, ruw eiwit 24%, ruw vet 12%, ruwe as 7%, ruwe celstof 3,5%. Mineralen Calcium 1,2%, fosfor 0,8%, kalium 0,6%, magnesium 0,1%, natrium 0,4%. (Medpets.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595210151
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Croque Basic Excellent - 10 KG
€ 46,95
Prins ProCare Croque Basic Excellent hondenvoer 10 kg
€ 47,95
Prins - ProCare Croque - Basic Excellent
€ 52,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Basic Croque Excellent Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 10 kg
€ 52,95
Prins ProCare Croque Basic Excellent Hondenvoer 10 kg
€ 52,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Basic Excellent - 10 kg
€ 53,15