Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet Hond 6 x 300 gram

Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet Hond 6 x 300 gram

11,87 - 13,95
Bestel nu direct voor € 12,25

Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet zakjes hond 300 gram is een complete en natuurlijke hondenvoeding. * Houdt darmflora gezond * Is vers gestoomd * Bevat geen chemische toevoegingen (Brekz.nl)

Farmfood Fresh Menu Pens En Hart CompleetFarmfood Fresh Menu is een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor jouw hond. Het is de perfecte voeding welke buiten de koelkast houdbaar is. Een ideaal alternatief voor verse diepvries voeding voor honden. Het Farmfood Fresh Menu is zachtgestoomd vers vlees, geschikt voor alle honden van alle leeftijden. De dierlijke ingredinten komen van dieren die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. De complete voeding bevat geen kip of ander pluimvee, het is glutenvrij en het bevat geen gemalen bot. De voeding heeft hierdoor een gegarandeerd gecontroleerd gehalte aan calcium en fosfor en wordt optimaal opgenomen in de darmen. * Complete voeding houdbaar buiten de koelkast * Alleen pure en natuurlijke ingredinten * Zonder kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen * Farm Food Fresh Menu is een goede bron van natuurlijke prebiotica voor een gezonde en stabiele darmflora * Heel smakelijk, ook voor lastige eters en optimaal te verteren * Goed te mengen met Farmfood droogvoer * Ideaal om mee te nemen op vakantie (Plein.nl)

Fresh Menu van Farm Food is een glutenvrij en zachtgestoomd vers vlees menu voor honden. Het voer heeft een hoge hoeveelheid aan calorieën en heeft over het algemeen een hoge acceptatie. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714857401621
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet zakjes hond 300 gram 6 x 300 gram
€ 15,20
Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet zakjes hond 300 gram 6 x 300 gram bestellen
6x Farmfood Fresh Menu Pens En Hart 300 gr
€ 15,77
6x Farmfood Fresh Menu Pens En Hart 300 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Fresh Menu - Pens & Hart Compleet - 6 x 300 g
€ 17,90
Farm Food Fresh Menu - Pens & Hart Compleet - 6 x 300 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: