Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet Hond 16 x 125 gram

Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet Hond 16 x 125 gram

19,25 - 23,25
Bestel nu direct voor € 19,25

Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet zakjes hond 125 gram is een complete en natuurlijke hondenvoeding. * Houdt darmflora gezond * Is vers gestoomd * Bevat geen chemische toevoegingen (Brekz.nl)

Farmfood Fresh Menu Pens En Hart CompleetFarmfood Fresh Menu is een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor jouw hond. Het is de perfecte voeding welke buiten de koelkast houdbaar is. Een ideaal alternatief voor verse diepvries voeding voor honden. Het Farmfood Fresh Menu is zachtgestoomd vers vlees, geschikt voor alle honden van alle leeftijden. De dierlijke ingrediënten komen van dieren die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. De complete voeding bevat geen kip of ander pluimvee, het is glutenvrij en het bevat geen gemalen bot. De voeding heeft hierdoor een gegarandeerd gecontroleerd gehalte aan calcium en fosfor en wordt optimaal opgenomen in de darmen. * Complete voeding houdbaar buiten de koelkast * Alleen pure en natuurlijke ingrediënten * Zonder kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen * Farm Food Fresh Menu is een goede bron van natuurlijke prebiotica vooreen gezonde en stabiele darmflora * Heel smakelijk, ook voor lastige eters en optimaal te verteren * Goed te mengen met Farmfood droogvoer * Ideaal om mee te nemen op vakantie (Plein.nl)

Fresh Menu van Farm Food is een glutenvrij en zachtgestoomd vers vlees menu voor honden. Het voer heeft een hoge hoeveelheid aan calorieën en heeft over het algemeen een hoge acceptatie. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714857401614
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet zakjes hond 125 gram 16 x 125 gram
€ 22,20
Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet zakjes hond 125 gram 16 x 125 gram bestellen
16x Farmfood Fresh Menu Pens En Hart 125 gr
€ 26,78
16x Farmfood Fresh Menu Pens En Hart 125 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Fresh Menu - Pens & Hart Compleet - 16 x 125 g
€ 27,20
Farm Food Fresh Menu - Pens & Hart Compleet - 16 x 125 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: