Eukanuba Puppy & Junior Lam & Rijst 2,5 kg

Eukanuba Puppy & Junior Lam & Rijst 2,5 kg

13,95 - 20,20
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba Puppy Lam & Rijst hondenvoer is een volledige voeding voor puppy's met een gevoelige spijsvertering. * Voor een optimale ontwikkeling * Ondersteunt de spijsvertering * Hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Aanbevolen voor puppy's van alle rassen die de voorkeur geven aan een voeding met lamsvlees, is licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. productinformatie 100% complete en uitgebalanceerde voeding geeft puppy's alle voedingsstoffen, inclusief belangrijke vitaminen en mineralen, die zij nodig hebben om goed te groeien. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. lamsvlees maakt de voeding licht verteerbaar en is zelfs geschikt voor gevoelige honden. deze eukanuba voeding geeft puppy's alle voedingsstoffen, inclusief belangrijke vitaminen en mineralen, die zij nodig hebben om goed te groeien. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Puppy/Junior Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba's beste Puppyvoer rijk aan Lam & Rijst. aanbevolen voor pups van kleine en middelgrote rassen met een gevoelige spijsvertering. Dit hondenvoer bevat antioxidanten waarvan klinisch is bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand bevorderen. Ook bevat de voeding een optimale verhouding van omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht voor uw pup en dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste bestandsdeel) die helpen bij de ontwikkeling van sterke. soepele spieren. Voor sterke botten is calcium toegevoegd. Bovendien bevat het geoptimaliseerde hoeveelheden DHA. dat klinisch bewezen zorgt voor slimme. goed trainbare pups. Eukanuba Puppy & Junior Lam & Rijst is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers*. Het is een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet om uw pup te helpen gezond op te groeien. * In 2012 winnaars van de hondenshow Crufts. de World Dog Show en de European Dog Show. 1.GROEI: Ondersteunt de groei van puppy's met een gevoelige spijsvertering. 2.ONTWIKKELING: DHA is klinisch bewezen voor slimme. trainbare puppy's. 3.BALANS: Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. 4.BOTTEN: Steunt sterke botten met klinisch bewezen calcium. 5.100% compleet en uitgebalanceerd 6.Geen kunstmatige smaakstoffen toegevoegd. 7.Geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Puppy Small & Medium Breed is hondenvoer dat zeer geschikt is voor puppy's met een gevoelige spijsvertering. Deze hondenbrokjes zijn bestemd voor pups van kleine en middelgrote rassen tussen de 1 en 12 maanden. De hondenbrokken smaken naar lam en rijst. Deze hondenvoeding draagt bij aan een optimale spijsvertering, een natuurlijk afweersysteem en sterke botten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120676; 8710974935049
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Puppy Lam & Rijst hondenvoer 2,5 kg
€ 13,95
Eukanuba Puppy Lam & Rijst hondenvoer 2,5 kg bestellen
Geen titel
€ 14,49
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Puppy/Junior Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 14,49
Eukanuba Puppy/Junior Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Puppy All Breeds (Lam) 2.5 kg
€ 16,25
Eukanuba Puppy All Breeds (Lam) 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Puppy Junior - Medium Breed - Lam & rijst - 2.5 kg
€ 18,45
Eukanuba Puppy Junior - Medium Breed - Lam & rijst - 2.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: