Eukanuba Puppy & Junior Lam & Rijst 2,5 kg

Eukanuba Puppy & Junior Lam & Rijst 2,5 kg

11,96 - 17,59
Bestel nu direct voor € 11,96

Eukanuba Puppy Large lam & rijst hondenvoer is een volledige premium hondenvoeding voor pups van grote rassen. Een heerlijke droogvoeding met lam en rijst. * Complete hoofdvoeding voor pups van 1 tot 12 maanden * Ondersteunt botten en gewrichten * Versterkt het immuunsysteem (Brekz.nl)

Aanbevolen voor puppy's van alle rassen die de voorkeur geven aan een voeding met lamsvlees, is licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. productinformatie 100% complete en uitgebalanceerde voeding geeft puppy's alle voedingsstoffen, inclusief belangrijke vitaminen en mineralen, die zij nodig hebben om goed te groeien. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. lamsvlees maakt de voeding licht verteerbaar en is zelfs geschikt voor gevoelige honden. deze eukanuba voeding geeft puppy's alle voedingsstoffen, inclusief belangrijke vitaminen en mineralen, die zij nodig hebben om goed te groeien. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Puppy Large Breed is hondenvoer dat zeer geschikt is voor puppy's met een gevoelige spijsvertering. Deze hondenbrokjes zijn bestemd voor pups van grote rassen vanaf 25 kg tussen de 1 en 12 maanden. De hondenbrokken smaken naar lam en rijst. Deze hondenvoeding draagt bij aan een optimale spijsvertering, een natuurlijk afweersysteem en sterke botten. (Medpets.nl)

Eukanuba Dog Puppy - Junior Lam - Rijst 2,5 kgDit puppyrecept, rijk aan lam en rijst, is voeding op maat voor puppy’s van kleine en middelgrote rassen met een gevoelige huid en maag.Dit droogvoer voor honden bevat antioxiderende vitamine E en C om een sterk immuunsysteem te helpen opbouwen. Het bevat ook omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Deze smakelijke puppyrecepten bevatten ook DHA om jouw puppy te helpen leren en beter trainbaar te maken. Eukanuba Puppy&Junior Lam en rijst is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% volledig en uitgebalanceerd om jouw puppy te helpen gezond te groeien. * Bevordert sterke botten met klinisch bewezen calcium. * DHA is klinisch bewezen voor slimme, trainbare puppy's. * Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Helpt het natuurlijke afweersysteem van een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120676; 8710974935049
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Puppy Large met lam & rijst hondenvoer 2,5 kg
€ 14,91
Eukanuba Puppy Large met lam & rijst hondenvoer 2,5 kg bestellen
Eukanuba Puppy Junior - L en XL Breed - Lam & rijst - 2.5 kg
€ 16,53
Eukanuba Puppy Junior - L en XL Breed - Lam & rijst - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Puppy Junior - L en XL Breed - Lam & rijst - 2.5 kg
€ 16,53
Eukanuba Puppy Junior - L en XL Breed - Lam & rijst - 2.5 kg bestellen
Geen titel
€ 18,48
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Puppy All Breeds (Lam) 2.5 kg
€ 20,90
Eukanuba Puppy All Breeds (Lam) 2.5 kg bestellen
Eukanuba Dog Puppy - Junior Lam - Rijst 2,5 kg
€ 21,49
Eukanuba Dog Puppy - Junior Lam - Rijst 2,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: