Eukanuba Puppy & Junior Lam & Rijst 12 kg

Eukanuba Puppy & Junior Lam & Rijst 12 kg

43,99 - 60,21
Bestel nu direct voor € 43,99

Wie groot en sterk wil worden, heeft evenwichtig voer met een diergerichte samenstelling nodig dat rijk is aan voedingsstoffen. Eukanuba Puppy Large Giant Breed Lam Rijst ondersteunt puppy´s van grote en zeer grote rassen tijdens de eerste 2 levensjaren om zich optimaal te ontwikkelen. Het evenwichtige droogvoer bevat smaakvol lam, dat een bron is voor hoogwaardige eiwitten. Deze zijn belangrijk voor de aanmaak van de spiermassa. Het voer voorziet je jonge hond van waardevolle omega-vetzuren, die het behoud van een gezonde huid en glanzende vacht kunnen bevorderen. De op maat gemaakte mix van voedingsvezels en prebiotica kan bovendien de spijsvertering ondersteunen. Eukanuba Puppy Large Giant Breed Lam Rijst in één oogopslag: Compleetvoer voor puppy´s van grote rassen (25-40 kg) tot 18 maanden en van zeer grote rassen ( 40 kg) tot 24 maanden Optimale ontwikkeling: receptuur is afgestemd op de groeifase, volwaardig droogvoer voor iedere dag Rijk aan lam: licht verteerbaar, bron van hoogwaardige eiwitten, kunnen de aanmaak van een slanke spiermassa ondersteunen Met rijst: goed verteerbare bron van koolhydraten Gezonde spijsvertering: evenwichtige mix van prebiotica (FOS), MOS en bietenpulp kan de verteringsfunctie ondersteunen Sterke botten: bevat calcium, is nodig voor het behoud van normale botten Huid en vacht: met natuurlijke bronnen voor omega 3- en 6-vetzuren Bevat DHA: voor een goed leervermogen bij je puppy Met kurkuma: bron van antioxidanten Tandhygiëne: de speciale vorm en grootte van de brokken kan de reiniging van de tanden tijdens het kauwen ondersteunen (Zooplus.nl)

Eukanuba Puppy Large lam & rijst hondenvoer is een volledige premium hondenvoeding voor pups van grote rassen. Een heerlijke droogvoeding met lam en rijst. * Complete hoofdvoeding voor pups van 1 tot 12 maanden * Ondersteunt botten en gewrichten * Versterkt het immuunsysteem (Brekz.nl)

Aanbevolen voor puppy's van alle rassen die de voorkeur geven aan een voeding met lamsvlees, is licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. productinformatie 100% complete en uitgebalanceerde voeding geeft puppy's alle voedingsstoffen, inclusief belangrijke vitaminen en mineralen, die zij nodig hebben om goed te groeien. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. lamsvlees maakt de voeding licht verteerbaar en is zelfs geschikt voor gevoelige honden. deze eukanuba voeding geeft puppy's alle voedingsstoffen, inclusief belangrijke vitaminen en mineralen, die zij nodig hebben om goed te groeien. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Puppy - Junior Lam - Rijst 12 kgDit puppyrecept, rijk aan lam en rijst, is voeding op maat voor puppy’s met een gevoelige huid en maag.Dit droogvoer voor honden bevat antioxiderende vitamine E en C om een sterk immuunsysteem te helpen opbouwen. Het bevat ook omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Deze smakelijke puppyrecepten bevatten ook DHA om jouw puppy te helpen leren en beter trainbaar te maken. Eukanuba Puppy&Junior Lam en rijst is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% volledig en uitgebalanceerd om jouw puppy te helpen gezond te groeien. * Bevordert sterke botten met klinisch bewezen calcium. * DHA is klinisch bewezen voor slimme, trainbare puppy's. * Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Helpt het natuurlijke afweersysteem van een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120645; 8710974912262
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Puppy Large & Giant Breed Lam & Rijst Eukanuba Hondenvoer
€ 43,99
12kg Puppy Large & Giant Breed Lam & Rijst Eukanuba Hondenvoer bestellen
Eukanuba Dog Puppy & Junior - All Breeds - Lamb & Rice - 12 kg
€ 48,11
Eukanuba Dog Puppy & Junior - All Breeds - Lamb & Rice - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Puppy & Junior - All Breeds - Lamb & Rice - 12 kg
€ 48,11
Eukanuba Dog Puppy & Junior - All Breeds - Lamb & Rice - 12 kg bestellen
Eukanuba Puppy Large met lam & rijst hondenvoer 12 kg
€ 49,95
Eukanuba Puppy Large met lam & rijst hondenvoer 12 kg bestellen
Geen titel
€ 56,49
Geen titel bestellen
Eukanuba Dog Puppy - Junior Lam - Rijst 12 kg
€ 60,21
Eukanuba Dog Puppy - Junior Lam - Rijst 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: