Eukanuba Mature & Senior Large Breed Kip 3 kg

Eukanuba Mature & Senior Large Breed Kip 3 kg

12,96 - 25,00
Bestel nu direct voor € 12,96

Eukanuba Mature Large Breed Kip hondenvoer is speciaal samengesteld voor honden van grote rassen van 6 tot 9 jaar en honden van zeer grote rassen van 5 tot 8 jaar. Dit voer helpt voor: * Een gezonde spijsvertering * Behoud van een optimaal gewicht * Gezonde gewrichten en tanden (Brekz.nl)

100% complete en uitgebalanceerde voeding. deze eukanuba voeding is samengesteld om te voorzien in de speciale voedingsbehoeften van deze oudere honden van grote rassen, ter ondersteuning van een gezond gebit, gezonde gewrichten, gewichtsregulering en een goede spijsvertering. verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van de hond. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong.ingrediënten: mais, kip, tarwe, sorghum, gerst, pluimvee meel, bietenpulp, dierlijk vet, gedroogde hele eieren, gehydroliseerd kippeneiwit, biergist, kaliumchloride, zout, fructo-oligosacchariden, natrium hexametaphosphaat, visolie, lijnzaad, dl-methionine, glucosamine hcl, goudsbloemextract, bernageolie, chondroitine sulfaat. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog - Thriving Mature - Large Breed is hondenvoer met kipsmaak voor grote oudere honden. Deze hondenbrokken dragen bij aan het natuurlijke afweersysteem en een gezonde spijsvertering van jouw hond. Door de L-carnitine draagt dit voer ook bij aan een gezond lichaamsgewicht. Daarnaast biedt dit voer ook ondersteuning aan de sterke botten van jouw hond. (Medpets.nl)

Eukanuba Dog Thriving Mature Large 3 kgDeze unieke Thriving Mature-variant is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Geschikt voor honden van grote rassen van 6 tot 9 jaar en honden van zeer grote rassen van 5 tot 8 jaar.Deze smakelijke, grote brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van grote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * Prebiotische fos en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Glucosamine voor gezonde gewrichten en calcium om sterke botten te helpen behouden. * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * L-carnitine om een ideaal gewicht te helpen behouden (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174620177; 8710255120942
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Mature Large Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 15,91
Eukanuba Mature Large Breed kip hondenvoer 3 kg bestellen
EUK TH.MATURE LARGE BREED 3KG N 00001
€ 19,98
EUK TH.MATURE LARGE BREED 3KG N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Large Breed - 3 kg
€ 20,55
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Large Breed - 3 kg bestellen
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,00
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,00
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Eukanuba Dog Thriving Mature Large 3 kg
€ 25,61
Eukanuba Dog Thriving Mature Large 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: