Eukanuba Mature & Senior Large Breed Kip 3 kg

Eukanuba Mature & Senior Large Breed Kip 3 kg

12,95 - 23,56
Bestel nu direct voor € 12,95

Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip hondenvoer is speciaal samengesteld voor honden van grote rassen van 6 tot 9 jaar en honden van zeer grote rassen van 5 tot 8 jaar. * Zorgt voor een gezonde spijsvertering * Zorgt voor een optimaal gewicht * Houdt gewrichten en gebit gezond (Brekz.nl)

100% complete en uitgebalanceerde voeding. deze eukanuba voeding is samengesteld om te voorzien in de speciale voedingsbehoeften van deze oudere honden van grote rassen, ter ondersteuning van een gezond gebit, gezonde gewrichten, gewichtsregulering en een goede spijsvertering. verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van de hond. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong.ingrediënten: mais, kip, tarwe, sorghum, gerst, pluimvee meel, bietenpulp, dierlijk vet, gedroogde hele eieren, gehydroliseerd kippeneiwit, biergist, kaliumchloride, zout, fructo-oligosacchariden, natrium hexametaphosphaat, visolie, lijnzaad, dl-methionine, glucosamine hcl, goudsbloemextract, bernageolie, chondroitine sulfaat. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba hondenvoer voor oudere honden, aanbevolen voor grote honden zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers. Eukanuba Senior Large Breed bevat L-Carnitine en helpt je hond vet te verbranden en een gezond gewicht te behouden. De voeding is aangepast op grote honden door de natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroitinesulfaat voor een goede gezondheid van het kraakbeen.Hondenvoer van Eukanuba bevat antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van je hond bevorderen, en optimale niveaus van omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten. Bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan is bewezen dat het de spijsvertering en de optimale opname van voedingsstoffen bevordert.Deze voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers, om je hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van Eukanuba Droog Hondenvoer voor Oudere Honden bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%* en helpt je hond een gezond gebit te houden. *Resultaten kunnen variëren;. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174620177; 8710255120942
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip hondenvoer 3 kg
€ 12,95
Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip hondenvoer 3 kg bestellen
EUK TH.MATURE LARGE BREED 3KG N 00001
€ 15,99
EUK TH.MATURE LARGE BREED 3KG N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 15,99
Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 19,95
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: