Eukanuba Mature & Senior Large Breed Kip 12 kg

Eukanuba Mature & Senior Large Breed Kip 12 kg

32,95 - 55,10
Bestel nu direct voor € 32,95

Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw grote hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw grote ouder wordende hond, dat is Thriving Mature Large Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van grote rassen (25 tot 40 kg lichaamsgewicht) van 6 tot 9 jaar oud óf voor volwassen honden van zeer grote rassen (40+ kg lichaamsgewicht) van 5 tot 8 jaar oud. Kenmerken van Thriving Mature Large Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Thriving Mature Large Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E als antioxidant om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van ouder over gaat naar senior, kan je Eukanuba Caring Senior gaan voeren. Eukanuba Thriving Mature Large Breed is verkrijgbaar in 3 kg, 12 kg en 15 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Thriving Mature Large 12 kgDeze unieke Thriving Mature-variant is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Geschikt voor honden van grote rassen van 6 tot 9 jaar en honden van zeer grote rassen van 5 tot 8 jaar.Deze smakelijke, grote brokken zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van grote rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * Prebiotische fos en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Glucosamine voor gezonde gewrichten en calcium om sterke botten te helpen behouden. * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * L-carnitine om een ideaal gewicht te helpen behouden (Plein.nl)

Eukanuba Dog - Thriving Mature - Large Breed is hondenvoer met kipsmaak voor grote oudere honden. Deze hondenbrokken dragen bij aan het natuurlijke afweersysteem en een gezonde spijsvertering van jouw hond. Door de L-carnitine draagt dit voer ook bij aan een gezond lichaamsgewicht. Daarnaast biedt dit voer ook ondersteuning aan de sterke botten van jouw hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120911; 8710974912569
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 32,95
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 32,95
Eukanuba Dog Mature & Senior - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 32,95
Eukanuba Thriving Mature Large Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Thriving Mature Large 12 kg
€ 52,53
Eukanuba Dog Thriving Mature Large 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Large Breed - 12 kg
€ 59,05
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Large Breed - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: