Eukanuba Mature 7+ Lam & Rijst 2,5 kg

Eukanuba Mature 7+ Lam & Rijst 2,5 kg

11,16 - 19,99
Bestel nu direct voor € 11,16

Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer is een hoogwaardige voeding voor oudere honden van kleine en middelgrote hondenrassen vanaf 7 jaar oud.  * Ook geschikt voor senior honden met een gevoelige maag * Met glucosamine en calcium ter ondersteuning van botten en gewrichten * Speciale brokvorm en DentaDefense-systeem ter bevordering van een schoon en sterk gebit (Brekz.nl)

100% complete en uitgebalanceerde voeding, zelfs geschikt voor gevoelige honden. eukanuba verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van de hond. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. ingrediënten: lamsvlees, rijst, kippenmeel, sorghum, gerst, mais, pluimvee meel, bietenpulp, gedroogde hele eieren, gehydroliseerd kippeneiwit, dierlijk vet, biergist, kaliumchloride, zout, natrium hexametaphosphaat, fructo-oligosacchariden, visolie, dl-methionine, glucosamine hcl, goudsbloemextract, bernageolie, chondroitine sulfaat. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Mature & Senior All Breeds is hondenvoer dat zeer geschikt is voor oudere honden met een gevoelige huid en maag. De hondenbrokken smaken naar lam en rijst. Deze hondenvoeding draagt bij aan de ondersteuning van het natuurlijke afweersysteem en spijsvertering van jouw ouder wordende hond. (Medpets.nl)

Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 2,5 kgEukanuba’s recept voor oudere en senior honden, rijk aan lam en rijst, is speciaal samengesteld om alle hondenrassen te ondersteunen.Dit droogvoer voor honden bevat omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en hoogwaardige dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Dit smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense dat helpt tanden schoon en gezond te houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba bevat alles wat jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven.* Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Voor oudere honden met een gevoelige huid en maag. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt het natuurlijke afweersysteemvan een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121420; 8710974935551
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer 2,5 kg
€ 14,11
Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer 2,5 kg bestellen
Geen titel
€ 18,48
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature Senior All Breeds (Lam) 2.5 kg
€ 19,85
Eukanuba Dog Mature Senior All Breeds (Lam) 2.5 kg bestellen
Eukanuba Dog Mature & Senior - All Breeds - Lam/Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 19,99
Eukanuba Dog Mature & Senior - All Breeds - Lam/Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - All Breeds - Lam/Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 19,99
Eukanuba Dog Mature & Senior - All Breeds - Lam/Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 2,5 kg
€ 21,50
Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 2,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: