Eukanuba Mature 7+ Lam & Rijst 2,5 kg

16,950 - 53,250
Bestel nu direct voor € 16,95

Eukanuba Mature & Senior De levensverwachting van een hond wordt beïnvloed door omgevingsfactoren, zoals zorg en voeding. Naarmate jouw hond ouder wordt, zal hij door de zorg die je hem in zijn eerste levensjaren hebt gegeven in goede conditie zijn oude dag bereiken. Veroudering is echter een natuurlijk proces met een aantal opvallende en een aantal subtiele factoren. In zijn nadagen is jouw hond gevoeliger voor gewichtstoename. Naarmate zijn energie en mobiliteit afnemen, veranderen zijn gedragspatronen en daalt zijn activiteitsniveau. Ook kunnen zijn zintuigen en spijsvertering verslechteren. Voeding kan het natuurlijke verouderingsproces natuurlijk niet omkeren, maar kwaliteitsvoeding die aan de leeftijd is aangepast, zorgt er wel voor dat jouw trouwe viervoeter van zijn oude dag geniet. Eukanuba Dog - Mature & Senior - All Breeds Eukanuba Dog Mature & Senior All Breeds is speciaal hondenvoer voor oudere honden met een gevoelige huid en maag. De hondenbrokken, die naar lam en rijst smaken, zijn geschikt voor honden van alle rassen vanaf een leeftijd van 7 jaar. De Eukanuba hondenvoeding draagt bij aan een optimale spijsvertering door middel van de aanwezige prebiotica en bietenpulp. Verder biedt dit hondenvoer ook ondersteuning aan het natuurlijke afweersysteem van jouw ouder wordende hond. Tot slot draagt deze voeding ook bij aan het behoud van sterke tanden. Smaak Lam en Rijst Inhoud 2,5 kg Samenstelling Gedroogde kip en kalkoen (een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), lamsvlees (19%), rijst (19%), sorghum, gerst, maïs, gedroogde bietenpulp (2,5%), gehydroliseerde dierlijke eiwitten, dierlijk vet, gedroogde hele eieren, biergist, kaliumchloride, fructo-oligosacchariden (0,47%), natriumchloride, natrium hexametaphosphaat, visolie, calciumcarbonaat. (Medpets.nl)

Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer is een hoogwaardige voeding voor oudere honden van kleine en middelgrote hondenrassen vanaf 7 jaar oud.  * Ook geschikt voor senior honden met een gevoelige maag * Met glucosamine en calcium ter ondersteuning van botten en gewrichten * Speciale brokvorm en DentaDefense-systeem ter bevordering van een schoon en sterk gebit (Brekz.nl)

Eukanuba Mature Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Brokvoeding voor senioren met lam en rijst Een 100% gebalanceerd recept voor jouw ouder wordende hond die last heeft van een gevoelige huid en maag, dat is Mature & Senior Lam & Rijst van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van alle rassen ouder dan 7 jaar. Kenmerken van Mature & Senior Lam & Rijst Deze krokante brokvoeding is rijk aan lam en rijst. Dit hoge gehalte aan lam en rijst zorgt voor een gezonde vertering en verkleint de kans op allergische reactie en klachten door voedselovergevoeligheid. Ook is de voeding rijk aan omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht en hoogwaardige eiwitten die bijdragen aan de opbouw van soepele en sterke spieren. De belangrijkste voordelen van Mature & Senior Lam & Rijst op een rijtje: * Voor oudere honden met een gevoelige huid en maag * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Vitamine E en bètacaroteen om het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen * Vermindert tandsteenvorming in 28 dagen, vermindert plak en behoudt sterke tanden (klinisch bewezen) Eukanuba Mature & Senior Lam & Rijst is verkrijgbaar in 2,5 kg en 12 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 2,5 kgEukanuba’s recept voor oudere en senior honden, rijk aan lam en rijst, is speciaal samengesteld om alle hondenrassen te ondersteunen.Dit droogvoer voor honden bevat omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en hoogwaardige dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Dit smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense dat helpt tanden schoon en gezond te houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba bevat alles wat jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven.* Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Voor oudere honden met een gevoelige huid en maag. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt het natuurlijke afweersysteemvan een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E. (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121420; 8710974935551
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature Senior All Breeds (Lam) 2.5 kg
€ 16,95
Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer 2,5 kg
€ 21,44
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Alle Rassen - Lam & Rijst - Droogvoer - 2,5 kg
€ 22,00
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Mature Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 23,68
Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 2,5 kg
€ 25,88