Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Mature 7+ Lam & Rijst 2,5 kg
vrijdag, 09 december 2022
Eukanuba Mature 7+ Lam & Rijst 2,5 kg

Eukanuba Mature 7+ Lam & Rijst 2,5 kg

14,49 - 19,99
Bestel nu direct voor € 15,25

Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer is een hoogwaardige voeding voor oudere honden van kleine en middelgrote hondenrassen vanaf 7 jaar oud.  * Ook geschikt voor senior honden met een gevoelige maag * Met glucosamine en calcium ter ondersteuning van botten en gewrichten * Speciale brokvorm en DentaDefense-systeem ter bevordering van een schoon en sterk gebit (Brekz.nl)

100% complete en uitgebalanceerde voeding, zelfs geschikt voor gevoelige honden. eukanuba verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van de hond. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. ingrediënten: lamsvlees, rijst, kippenmeel, sorghum, gerst, mais, pluimvee meel, bietenpulp, gedroogde hele eieren, gehydroliseerd kippeneiwit, dierlijk vet, biergist, kaliumchloride, zout, natrium hexametaphosphaat, fructo-oligosacchariden, visolie, dl-methionine, glucosamine hcl, goudsbloemextract, bernageolie, chondroitine sulfaat. (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 2,5 kgEukanuba’s recept voor oudere en senior honden, rijk aan lam en rijst, is speciaal samengesteld om alle hondenrassen te ondersteunen.Dit droogvoer voor honden bevat omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en hoogwaardige dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Dit smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense dat helpt tanden schoon en gezond te houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba bevat alles wat jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven.* Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Voor oudere honden met een gevoelige huid en maag. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt het natuurlijke afweersysteemvan een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E. (Plein.nl)

Eukanuba Dog Mature & Senior All Breeds is hondenvoer dat zeer geschikt is voor oudere honden met een gevoelige huid en maag. De hondenbrokken smaken naar lam en rijst. Deze hondenvoeding draagt bij aan de ondersteuning van het natuurlijke afweersysteem en spijsvertering van jouw ouder wordende hond. (Medpets.nl)

Eukanuba Mature Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Brokvoeding voor senioren met lam en rijst Een 100% gebalanceerd recept voor jouw ouder wordende hond die last heeft van een gevoelige huid en maag, dat is Mature & Senior Lam & Rijst van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van alle rassen ouder dan 7 jaar. Kenmerken van Mature & Senior Lam & Rijst Deze krokante brokvoeding is rijk aan lam en rijst. Dit hoge gehalte aan lam en rijst zorgt voor een gezonde vertering en verkleint de kans op allergische reactie en klachten door voedselovergevoeligheid. Ook is de voeding rijk aan omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht en hoogwaardige eiwitten die bijdragen aan de opbouw van soepele en sterke spieren. De belangrijkste voordelen van Mature & Senior Lam & Rijst op een rijtje: * Voor oudere honden met een gevoelige huid en maag * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Vitamine E en bètacaroteen om het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen * Vermindert tandsteenvorming in 28 dagen, vermindert plak en behoudt sterke tanden (klinisch bewezen) Eukanuba Mature & Senior Lam & Rijst is verkrijgbaar in 2,5 kg en 12 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121420; 8710974935551
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer 2,5 kg
€ 18,20
Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer 2,5 kg bestellen
Geen titel
€ 18,48
Geen titel bestellen
Eukanuba Dog Mature & Senior - Alle Rassen - Lam & Rijst - Droogvoer - 2,5 kg
€ 19,80
Eukanuba Dog Mature & Senior - Alle Rassen - Lam & Rijst - Droogvoer - 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Alle Rassen - Lam & Rijst - Droogvoer - 2,5 kg
€ 19,80
Eukanuba Dog Mature & Senior - Alle Rassen - Lam & Rijst - Droogvoer - 2,5 kg bestellen
Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 2,5 kg
€ 20,10
Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature Senior All Breeds (Lam) 2.5 kg
€ 20,15
Eukanuba Dog Mature Senior All Breeds (Lam) 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Mature Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 21,88
Eukanuba Mature Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: