Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Mature 7+ Lam & Rijst 12 kg
Thursday, 22 February 2024

Eukanuba Mature 7+ Lam & Rijst 12 kg

42,490 - 85,040
Bestel nu direct voor € 42,49

Smaakvol, evenwichtig en perfect op je lieve huisdier afgestemd: Eukanuba Senior Small Medium Breed Lam Rijst is perfect als compleetvoer voor honden op leeftijd van kleine en middelgrote rassen die nog veel avonturen met het baasje willen beleven. Voor de bereiding van het seniorhondenvoer komen enkel geselecteerde ingrediënten aan bod. Naast lam en rijst bevat het onder andere kurkuma, die als natuurlijke bron voor antioxidanten dient. Daarnaast bevat het waardevolle omega-vetzuren die aan het behoud van een gezonde huid en glanzende vacht kunnen bijdragen, alsmede prebiotica ter ondersteuning van de spijsvertering. Eukanuba Senior Small Medium Breed Lam Rijst wordt aldus gekenmerkt door zijn tandvriendelijke eigenschappen. De bijzondere structuur en de zeshoekige vorm van de brokken kunnen de tandreiniging langdurig bevorderen. Eukanuba Senior Small Medium Breed Lam Rijst in een oogopslag: Premium droogvoer voor oudere honden van kleine en middelgrote rassen (tot 25 kg) vanaf 7 jaar Afgestemde receptuur: speciaal aangepast aan de behoeften van oudere honden, evenwichtig en compleet Licht verteerbaar: geschikt voor honden met een gevoelige buik, lam en rijst zijn goed verdraagbare hoofdingrediënten Met veel lam: zeer smaakvol, bron van hoogwaardige eiwitten, ter behoud van een slanke spiermassa Gezonde huid en glanzende vacht: natuurlijke bronnen van omega 6- en omega 3-vetzuren Afgestemde voedingsvezelmix: met prebiotica (FOS), MOS en bietenpulp, kan de spijsvertering ondersteunen Sterke botten: bevat calcium, is nodig voor het behoud van normale botten Bereid met kurkuma: als natuurlijke bron van antioxidanten, kan het immuunsysteem ondersteunen Bron van glucosamine en L-carnitine DentaDefense: speciaal gevormde, zeshoekige brokken, kan de tandhygiëne ondersteunen Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer is een hoogwaardige voeding voor oudere honden van kleine en middelgrote hondenrassen vanaf 7 jaar oud.  * Ook geschikt voor senior honden met een gevoelige maag * Met glucosamine en calcium ter ondersteuning van botten en gewrichten * Speciale brokvorm en DentaDefense-systeem ter bevordering van een schoon en sterk gebit (Brekz.nl)

Eukanuba Mature Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Brokvoeding voor senioren met lam en rijst Een 100% gebalanceerd recept voor jouw ouder wordende hond die last heeft van een gevoelige huid en maag, dat is Mature & Senior Lam & Rijst van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van alle rassen ouder dan 7 jaar. Kenmerken van Mature & Senior Lam & Rijst Deze krokante brokvoeding is rijk aan lam en rijst. Dit hoge gehalte aan lam en rijst zorgt voor een gezonde vertering en verkleint de kans op allergische reactie en klachten door voedselovergevoeligheid. Ook is de voeding rijk aan omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht en hoogwaardige eiwitten die bijdragen aan de opbouw van soepele en sterke spieren. De belangrijkste voordelen van Mature & Senior Lam & Rijst op een rijtje: * Voor oudere honden met een gevoelige huid en maag * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Vitamine E en bètacaroteen om het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen * Vermindert tandsteenvorming in 28 dagen, vermindert plak en behoudt sterke tanden (klinisch bewezen) Eukanuba Mature & Senior Lam & Rijst is verkrijgbaar in 2,5 kg en 12 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 12 kgEukanuba’s recept voor oudere en senior honden, rijk aan lam en rijst, is speciaal samengesteld om alle hondenrassen te ondersteunen.Dit droogvoer voor honden bevat omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en hoogwaardige dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Dit smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense dat helpt tanden schoon en gezond te houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba bevat alles wat jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven.* Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Voor oudere honden met een gevoelige huid en maag. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt het natuurlijke afweersysteemvan een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E. (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121390; 8710974912613
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Alle Rassen - Lam & Rijst - Droogvoer - 12 kg
€ 42,49
Thuiswinkel Waarborg
12kg Senior Small & Medium Breed Lam & Rijst Eukanuba Hondenvoer
€ 44,09
Eukanuba Senior Small Medium met lam & rijst hondenvoer 12 kg
€ 48,95
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Mature Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 49,99
Eukanuba Dog Mature - Senior All Lam - Rijst 12 kg
€ 62,99