Eukanuba Jack Russell Terriër adult 2 kg

Eukanuba Jack Russell Terriër adult 2 kg

12,49 - 22,40
Bestel nu direct voor € 12,49

Dit 100% complete voer van eukanuba is speciaal voor de jack russell terriër gemaakt. de voedingsstoffen worden zeer goed opgenomen door prebiotica en bietenpulp in de brokken, waardoor ook de spijsvertering gezond blijft. l-carnitine in de brok zorgt ervoor dat de hond een optimaal gewicht behoudt, terwijl de spieren en gewrichten soepel en sterk blijven. dankzij de omega-3- en omega-6-vetzuren blijft de vacht prachtig glanzend en wordt haaruitval met wel 80% verminderd! ook draagt deze voeding bij aan sterke botten en een goede weerstand door de calcium en antioxidanten in de brokken. de speciale 3d dentadefense-technologie zorgt ervoor dat de opbouw tandsteen tevens met wel 80% wordt verminderd!samenstelling:gedroogde kip en kalkoen (32%), mais, tarwe, dierlijk vet, rijst, sorghum, gerst, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gedroogde bietenpulp (2,8%), gedroogde hele eieren, visolie, kaliumchloride, natriumchloride, natrium hexametaphosphaat, fructo-oligosacchariden (0,38%), lijnzaad, calciumcarbonaat.toevoegingsmiddelen:vitamine a: 45.529 ie/kg, vitamine d3: 1.510 ie/kg, vitamine e: 253 mg/kg, l-carnitine: 48,3 mg/kg, ß-caroteen: 5,0 mg/kg.analytische bestanddelen:eiwit: 28%vetgehalte: 18%omega-6-vetzuren: 3,66%omega-3-vetzuren: 0,64%ruwe as: 7,4%ruwe celstof: 2,2%calcium: 1,30%fosfor: 1,05% (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Jack Russell Terriër adult hondenvoer is geschikt voor de Jack Russell Terrier, Parson Russell, Terrier Fox, Fox Terrier en Border Terrier. * Met veel eiwitbronnen * Gemaakt door experts * Voor een optimale gezondheid (Brekz.nl)

Tot de speciale eigenschappen van Jack Russell Terriërs horen een robuuste borstkas, krachtig lichaam, een uitstekende beschermende vacht en de wil zich vuil te maken. Eukanuba Breed Jack Russell Terriër bevat als hoofdproteïnebron hoogwaardige dierlijke proteïne uit kip, lam en eieren en biedt meer als het voldoen aan de basisbehoeftes op het gebied van voeding. Eukanuba Breed Jack Russell Terriër is een speciale voeding met voedingsstoffen wiens samenstelling door jarenlang onderzoek ontwikkeld werd. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten ji en jouw hond langer met elkaar. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar voor de rassen Jack Russell Terrier, Parson Russell, Terrier Fox, Fox Terrier en Border Terrier. 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. L-carnitine ondersteunt de vetverbranding. Door een combinatie van veel beweging en het voeren van hoogwaardige proteïnen van dierlijke oorsprong wordt een sterke en vetarme musculatuur gewaarborgd. Makkelijk verteerbare eiwitten en bietenpulp ter bevordering van de voedingsstofopname en daarmee ter bevordering van de beste spijsvertering. Tanden whitening formule: in samenwerking met de experts van Oral B bevat dit voer de essentiële mineralen waardoor de vorming tot tandplak tot 80% wordt verminderd. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Essentiële antioxidanten (bestaande uit vitamine A, C E en carotinoïde) evenals probiotica/FOS bevorderen het immuunsysteem en bestrijden de celveroudering op actieve wijze. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Ideale combinatie van voedingsstoffen: perfect geharmoniseerde verhouding van eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen. (Zooplus.nl)

Eukanuba Dog Adult Jack Russel 2 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor jackrussellterriërs (ook ideaal voor Parson Russell-, fox- en borderterriërs) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat essentiële mineralen voor de tanden om het gebit sterk en gezond te helpen houden, plus L-carnitine om jouw hond te helpen vet op natuurlijke wijze te verbranden.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond. * Bevordert een optimale vertering met een hoger gehalte aan prebiotica (t.o.v. Eukanuba Volwassen Klein ras) * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met klinisch bewezen antioxidanten * Uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Helpt op natuurlijkewijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine. * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120454; 8710974859208; 8710255120447
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
EUK DOG JACK RUSSEL 2KG 00001
€ 16,48
EUK DOG JACK RUSSEL 2KG 00001 bestellen
Eukanuba Jack Russell Terriër adult hondenvoer 2 kg
€ 16,90
Eukanuba Jack Russell Terriër adult hondenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2kg Jack Russell Terriër Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 17,48
2kg Jack Russell Terriër Eukanuba Breed Specific Hondenvoer bestellen
Eukanuba Dog Adult Jack Russel 2 kg
€ 22,40
Eukanuba Dog Adult Jack Russel 2 kg bestellen
Eukanuba Jack Russell - Breed Specific - Hondenvoer - 2 kg
€ 22,40
Eukanuba Jack Russell - Breed Specific - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Jack Russell - Breed Specific - Hondenvoer - 2 kg
€ 22,40
Eukanuba Jack Russell - Breed Specific - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: