Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Boxer 12 kg
woensdag, 25 mei 2022
Eukanuba Boxer 12 kg

Eukanuba Boxer 12 kg

41,00 - 51,50
Bestel nu direct voor € 41,00

Boxers zijn atletische, actieve honden met een aangenaam temperament. Voor de ondersteuning van de gezondheid van het hart en de afweer kan speciaal voer deze honden helpen. Eukanuba Breed Boxer is een compleet en uitgebalanceerd droog hondenvoer wat de gezondheid van het hart en de afweer ondersteunt en er voor zorgt dat deze honden actief blijven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten jij en jouw hond langer met elkaar. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar voor de rassen Boxer, Engelse, Ierse en Gordon Setter of Dobermann. 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. Chondriotin sulfaat en glucosamine bevordert de gezondheid van het kraakbeen en de gewrichten. L-carnitine ondersteunt de vetverbranding. Door een combinatie van veel beweging en het voeren van hoogwaardige proteïnen van dierlijke oorsprong wordt een sterke en vetarme musculatuur gewaarborgd. Taurine voor een gezond hart. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. DentaDefense: Door tandheelkundigen van Oral B ontwikkeld, met speciale 3D DentaDefense brokjes, verwijdert mechanisch het tandplak en kan door behulp van micro-reinigende kristallen de tandsteen vorming tot 80% verminderen. Goed voor het afweersysteem dankzij de klinisch bewezen anti-oxidanten, vitamine E en Beta-caroteen. Makkelijk verteerbare eiwitten en bietenpulp ter bevordering van de voedingsstofopname en daarmee ter bevordering van de beste spijsvertering. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Ideale combinatie van voedingsstoffen: perfect geharmoniseerde verhouding van eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen. (Zooplus.nl)

Eukanuba Boxer hondenvoer is een speciaal afgestemde voeding voor volwassen Boxers. De voeding is ook aan te raden voor Dobermanns en Engelse Setters. * Bevordert het kraakbeen * Bevat taurine en L-carnitine * Optimaliseert hart en afweer (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult Boxer Kip 12 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor boxers (ook ideaal voor Engelse, Ierse en Gordon setters en voor dobermanns) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat L-carnitine om jouw hond te helpen vet op natuurlijke wijze te verbranden en natuurlijke taurine om het hart gezond te helpen houden. Het bevat optimale hoeveelheden vitamine E en bètacaroteen om de natuurlijke afweer van jouw hond te versterken, en prebiotica om een gezonde spijsvertering te bevorderen.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond. * Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine. * Geformuleerd ter ondersteuning van een gezond hart met L-carnitine en natuurlijk taurine. * Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtine. * Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met antioxiderende vitamine E en C * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120232
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Boxer - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 41,00
Eukanuba Boxer - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Boxer - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 41,00
Eukanuba Boxer - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Breed Specific Boxer Hondenvoer - 12 kg
€ 42,99
Eukanuba Breed Specific Boxer Hondenvoer - 12 kg bestellen
Eukanuba Boxer hondenvoer 12 kg
€ 43,49
Eukanuba Boxer hondenvoer 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult Boxer Kip 12 kg
€ 51,50
Eukanuba Dog Adult Boxer Kip 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: