Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Cocker Spaniel 7,5 kg
woensdag, 25 mei 2022
Eukanuba Cocker Spaniel 7,5 kg

Eukanuba Cocker Spaniel 7,5 kg

30,99 - 37,39
Bestel nu direct voor € 30,99

De Cocker Spaniel is een gracieuze soort die bekent staat voor hun vriendelijke aard en de altijd kwispelende staart. Voor het behoud van hun gewicht en voor de ondersteuning van een gezonde huid kan een speciaal voer deze honden helpen. Eukanuba Breed Cocker Spaniel is een compleet en uitgebalanceerd droog hondenvoer wat het behoud van het gewicht, een gezonde huid en een mooie vacht ondersteunt. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten jij en jouw hond langer met elkaar. Specifieke producteigenschappen: Droogvoer voor volwassen honden vanaf 1 jaar voor de rassen Engelse cockerspaniël, Engelse springerspaniël of Amerikaanse cockerspaniël 100% uitgebalancereerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Het hoofdingrediënt is kip: hoogwaardige, natuurlijke eiwitbron die de spieren bevordert. Makkelijk verteerbare eiwitten en bietenpulp ter bevordering van de voedingsstofopname en daarmee ter bevordering van de beste spijsvertering. L-carnitine ondersteunt de vetverbranding. Door een combinatie van veel beweging en het voeren van hoogwaardige proteïnen van dierlijke oorsprong wordt een sterke en vetarme musculatuur gewaarborgd. Taurine voor een gezond hart. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. DentaDefense het voer is in samenwerking met tandheelkundigen van Oral B ontwikkeld. De unieke 3D DentaDefense brokkenn verwijderen de tandplak tijdens het kauwen. Door de in de brokken aanwezige micro-reinigende kristallen kunnen de tandsteenvorming met 80% reduceren. Essentiële antioxidanten (bestaande uit vitamine A, C E en carotinoïde) evenals probiotica/FOS bevorderen het immuunsysteem en bestrijden de celveroudering op actieve wijze. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Ideale combinatie van voedingsstoffen: perfect geharmoniseerde verhouding van eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen. (Zooplus.nl)

Eukanuba Cocker Spaniël is een complete diervoeding voor volwassen Cocker Spaniëls. Ook geschikt voor de Engelse Springer Spaniël en de Amerikaanse Cocker Spaniël. Eukanuba Cocker Spaniël helpt bij: * Gewicht op peil houden * Minder Tandsteenvorming * Bevordering gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult Cocker Spaniel Kip 7,5 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor cockerspaniëls (ook ideaal voor Amerikaanse cockerspaniëls en Engelse springerspaniëls) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevatL-carnitine om jouw hond te helpen vet op natuurlijke wijze te verbranden en natuurlijke taurine om het hart gezond te helpen houden. Het bevat een hoger gehalte aan prebiotica* om een gezonde spijsvertering te bevorderen en draagt bij aan een gezonde huid en stralende vacht met toegevoegde omega 6- en omega 3-vetzuren.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond.*t.o.v. Eukanuba Volwassen Middelgroot ras * Bevordert een optimale vertering met prebiotica * Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine. * Geformuleerd ter ondersteuning van een gezond hart met L-carnitine en natuurlijk taurine. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120294; 8710974933700
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Breed Specific Cocker Spaniel Hondenvoer - 7.5 kg
€ 30,99
Eukanuba Breed Specific Cocker Spaniel Hondenvoer - 7.5 kg bestellen
Eukanuba Cocker Spaniel hondenvoer 7,5 kg
€ 31,25
Eukanuba Cocker Spaniel hondenvoer 7,5 kg bestellen
Eukanuba Cocker Spaniël - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 35,49
Eukanuba Cocker Spaniël - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 7.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Cocker Spaniël - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 35,49
Eukanuba Cocker Spaniël - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 7.5 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult Cocker Spaniel Kip 7,5 kg
€ 37,39
Eukanuba Dog Adult Cocker Spaniel Kip 7,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: