Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Cocker Spaniel 7,5 kg
Thursday, 28 March 2024

Eukanuba Cocker Spaniel 7,5 kg

28,490 - 97,750
Bestel nu direct voor € 28,49

De Cocker Spaniel is een van de sierlijkste en populairste hondenrassen met zijn heerlijk zijdeachtige, halflange vacht en levendige karakter. Door een voeding te geven die optimaal is afgestemd op hun behoeften, kun je ervoor zorgen dat je huisdier goed verzorgd wordt. Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel is niet alleen geschikt als volledige voeding voor volwassen Cocker Spaniels, maar ook voor Engelse Springer Spaniels en Amerikaanse Cocker Spaniels. Het droogvoer wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerde en gezonde receptuur met alle belangrijke voedingsstoffen en vitale stoffen. Hieronder valt een goede portie dierlijke eiwitten, die belangrijk zijn voor het behoud van de spieren. Daarnaast voorziet Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel je hond van omega-3 en omega-6 vetzuren, die huid en vacht kunnen ondersteunen. De toevoeging van vezels en prebiotica helpt de spijsvertering en optimale opname van voedingsstoffen te bevorderen. Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen Cocker Spaniels, Amerikaanse Cocker Spaniels en Engelse Springer Spaniels vanaf 1 jaar. Uitgebalanceerd en compleet: rasspecifieke samenstelling, ideaal voor dagelijkse voeding, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen Met smakelijk gevogelte: zeer smakelijk, bron van hoogwaardige eiwitten Optimale spijsvertering: verrijkt met prebiotica (FOS) en bietenpulp, kan een normale spijsvertering en opname van voedingsstoffen ondersteunen Waardevolle vetzuren: bevat omega-3 en omega-6 vetzuren, kunnen helpen bij het behoud van een gezonde huid en glanzende vacht DentaDefense-formule: in combinatie met de speciale zeshoekige vorm van de brokjes, helpt dit de tandverzorging te ondersteunen. All-round voeding: optimale balans van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen Bron van L-carnitine en taurine Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en genetisch gemodificeerde ingrediënten Hersluitbaar zakje met praktische ritssluiting Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Cocker Spaniël is een complete diervoeding voor volwassen Cocker Spaniëls. Ook geschikt voor de Engelse Springer Spaniël en de Amerikaanse Cocker Spaniël. Eukanuba Cocker Spaniël helpt bij: * Gewicht op peil houden * Minder Tandsteenvorming * Bevordering gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult Cocker Spaniel Kip 7,5 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor cockerspaniëls (ook ideaal voor Amerikaanse cockerspaniëls en Engelse springerspaniëls) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevatL-carnitine om jouw hond te helpen vet op natuurlijke wijze te verbranden en natuurlijke taurine om het hart gezond te helpen houden. Het bevat een hoger gehalte aan prebiotica* om een gezonde spijsvertering te bevorderen en draagt bij aan een gezonde huid en stralende vacht met toegevoegde omega 6- en omega 3-vetzuren.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond.*t.o.v. Eukanuba Volwassen Middelgroot ras * Bevordert een optimale vertering met prebiotica * Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine. * Geformuleerd ter ondersteuning van een gezond hart met L-carnitine en natuurlijk taurine. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)





Categorie
Merk
EAN(s)
8710255120294; 8710974933700
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
7,5kg Cocker Spaniel Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 28,49
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Cocker Spaniël - Breed Specific - Kip - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 33,80
Eukanuba Cocker Spaniel hondenvoer 7,5 kg
€ 33,95
Eukanuba Dog Adult Cocker Spaniel Kip 7,5 kg
€ 37,72