Eukanuba Adult Lam & Rijst Small/Medium 2,5 kg

13,080 - 55,900
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba Adult Small Medium Lam & Rijst hondenvoer is een volledige diervoeder voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen. * Voor honden met voedselovergevoeligheid * Helpt tandsteen verminderen * Ondersteunt de spieren (Brekz.nl)

Eukanuba Adult Small/Medium Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Brokvoeding met lam en rijst Een 100% gebalanceerd recept voor jouw kleine of middelgrote hond die last heeft van een gevoelige huid en maag, dat is Lam Rijst Small Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen (tot 25 kg lichaamsgewicht) van 1 tot 7 jaar oud. Kenmerken van Lam Rijst Deze krokante brokvoeding is rijk aan lam en rijst. Dit hoge gehalte aan lam en rijst zorgt voor een gezonde vertering en verkleint de kans op allergische reactie en klachten door voedselovergevoeligheid. De voeding bevat alle nodige voedingstoffen voor een uitstekende gezondheid van je viervoeter. De belangrijkste voordelen van Lam Rijst op een rijtje: * Voor honden met een gevoelige huid en maag * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht * Vermindert tandsteenvorming in 28 dagen, vermindert plak en behoudt sterke tanden (klinisch bewezen) Eukanuba Lam Rijst Small Medium Breed is verkrijgbaar in 1 kg, 2,5 kg en 12 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Deze 100% complete en uitgebalanceerde voeding van eukanuba is gemaakt voor honden van 1 tot 7 jaar die minder dan 25 kg wegen. deze brok is zeer goed geschikt voor honden met een gevoelige maag en huid. het is klinisch bewezen dat door de antioxidanten en hoogwaardige dierlijke eiwitten in deze voeding de weerstand en de soepelheid van de spieren verbeterd wordt. dankzij de omega-3- en omega-6-vetzuren blijft de vacht prachtig glanzend! ook draagt deze voeding bij aan sterke botten door de calcium in de brokken. de speciale 3d dentadefense-technologie zorgt ervoor dat de opbouw tandsteen met wel 80% wordt verminderd!samenstelling:gedroogde kip en kalkoen, lamsvlees (14%), rijst (14%), mais, sorghum, gerst, gedroogde hele eieren, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (2,6%), gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, vismeel, kaliumchloride, natriumchloride, calciumcarbonaat, natrium hexametaphosphaat, fructo-oligosacchariden (0,26%), visolietoevoeginsmiddelen:vitaminen: vitamine a: 41778iu/kg, vitamine d3: 1386iu/kg, vitamine e: 232mg/kg, ß-caroteen: 4,6mg/kg.analytische bestanddelen:eiwit: 24%vetgehalte: 15,5%omega-6-vetzuren: 2,21%omega-3-vetzuren: 0,26%ruwe as: 6,5%ruwe celstof: 2%calcium: 1,1%fosfor: 0,85% (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Dog Adult Small & Medium Breed zijn hondenbrokken die bestemd zijn voor kleine en middelgrote honden met een gevoelige vacht en maag. De hondenvoeding heeft een stimulerende werking op de spijsvertering van jouw hond. Daarnaast draagt dit hondenvoer ook bij aan een gezonde huid en een stralende vacht. De brokken zijn geschikt voor honden tussen de 1 en 7 jaar. (Medpets.nl)

Eukanuba Dog Adult Small - Medium Lam - RijstEukanuba's volwassen variant, rijk aan lam en rijst, is voeding op maat voor honden van kleine en middelgrote rassen met een gevoelige huid en maag.Dit droogvoer voor honden bevat prebiotica en bietenpulp om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Het bevat ook omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Eukanuba volwassen variant, rijk aan lam en rijst, is voeding op maat voor honden van kleine en middelgrote rassen met een gevoelige huid en maag.Dit droogvoer voor honden bevat prebiotica en bietenpulp om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Het bevat ook omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Ons smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense dat helpt om tanden schoon en gezond te houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121246; 8710974935193; 8710255121239
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Adult Small Medium lam & rijst hondenvoer 2,5 kg
€ 16,90
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Small/Medium Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 18,07
Geen titel
€ 18,98
Eukanuba Dog Adult - Small & Medium Breed - Lam/Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 22,00
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Small & Medium Breed - Lam/Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 22,00
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult Small/Medium Breed (Lam) 2.5 kg
€ 24,70
Eukanuba Dog Adult Small - Medium Lam - Rijst 2,5 kg
€ 25,24