Eukanuba Adult Lam & Rijst Small/Medium 12 kg

Eukanuba Adult Lam & Rijst Small/Medium 12 kg

39,95 - 39,99
Bestel nu direct voor € 39,95

Eukanuba Adult Small/Medium Lam & Rijst hondenvoer is een volledige diervoeder voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen. * Helpt voedselovergevoeligheid * Zorgt voor tandsteenvermindering * Helpt de gewrichten (Brekz.nl)

Eukanuba Adult Small/Medium Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba Adult lam/rijst Medium Breed wordt aanbevolen voor honden van kleine en middelgrote rassen met een gevoelige spijsvertering. Het hoge gehalte aan lam en rijst zorgt voor een gezonde vertering en verkleint de kans op allergische reacties en klachten door overgevoeligheid. Dit hondenvoer bevat antioxidanten waarvan klinisch is bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand bevorderen. Ook bevat de voeding een optimale verhouding van omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht voor jouw hond en dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste bestandsdeel) die helpen bij de ontwikkeling van sterke. soepele spieren. Eukanuba Adult lam/rijst Medium Breed is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet om jouw hond van alle benodigde voedingsstoffen te voorzien voor een uitstekende gezondheid.. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Adult lam rijst is gebalanceerd compleetvoer voor alle honden die van lamsvlees houden. In het voer zitten alle essentiële voedingsstoffen waaronder eiwitten, vetten en koolhydraten in de beste evenwichtige verhoudingen. Daarnaast levert het voer genoeg vitaminen en mineralen om de dagelijkse behoeften te dekken. Alle hoogkwalitatieve ingrediënten kunnen makkelijk worden verteerd en zorgen daarnaast voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tevens wordt het immuunsysteem, het skelet, het gebit en de gewrichten van je hond door het voer ondersteund. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leven. Dankzij de uitzonderlijke voeding in combinatie met jouw zorg, genieten je hond en jij langer met elkaar. Eukanuba Adult lam rijst Hondenvoer in één oogopslag: Droogvoer voor volwassen honden van een kleiner en middelgroot ras met een leeftijd van tussen de 1 en 7 jaar. En een gewicht van maximaal 25 kg. 100% uitgebalanceerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Met lam en rijst: licht verteerbaar en goed te verdragen voor honden met een gevoelige maag. Licht verteerbare eiwitten en bietenvezels bevorderen de opname van voedingsstoffen en zorgen daardoor voor een optimale spijsvertering. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Goed voor het afweersysteem: dankzij de anti-oxidanten. Hoog proteïnegehalte: zorgt voor een goede opbouw en ondersteuning van magere en sterke spieren DentaDefense: het voer is in samenwerking met tandheelkundigen van Oral B ontwikkeld. De unieke 3D DentaDefense brokken verwijderen de tandplak tijdens het kauwen. De in de brokken aanwezige micro-reinigende kristallen kunnen de tandsteenvorming met 80% reduceren. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. (Zooplus.nl)

Deze 100% complete en uitgebalanceerde voeding van eukanuba is gemaakt voor honden van 1 tot 7 jaar die minder dan 25 kg wegen. deze brok is zeer goed geschikt voor honden met een gevoelige maag en huid. het is klinisch bewezen dat door de antioxidanten en hoogwaardige dierlijke eiwitten in deze voeding de weerstand en de soepelheid van de spieren verbeterd wordt. dankzij de omega-3- en omega-6-vetzuren blijft de vacht prachtig glanzend! ook draagt deze voeding bij aan sterke botten door de calcium in de brokken. de speciale 3d dentadefense-technologie zorgt ervoor dat de opbouw tandsteen met wel 80% wordt verminderd!samenstelling:gedroogde kip en kalkoen, lamsvlees (14%), rijst (14%), mais, sorghum, gerst, gedroogde hele eieren, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (2,6%), gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, vismeel, kaliumchloride, natriumchloride, calciumcarbonaat, natrium hexametaphosphaat, fructo-oligosacchariden (0,26%), visolietoevoeginsmiddelen:vitaminen: vitamine a: 41778iu/kg, vitamine d3: 1386iu/kg, vitamine e: 232mg/kg, ß-caroteen: 4,6mg/kg.analytische bestanddelen:eiwit: 24%vetgehalte: 15,5%omega-6-vetzuren: 2,21%omega-3-vetzuren: 0,26%ruwe as: 6,5%ruwe celstof: 2%calcium: 1,1%fosfor: 0,85% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121215; 8710974912415
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Adult Small/Medium Lam & Rijst hondenvoer 12 kg
€ 39,95
Eukanuba Adult Small/Medium Lam & Rijst hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Small & Medium Breed - Lam/Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 39,99
Eukanuba Dog Adult - Small & Medium Breed - Lam/Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Small/Medium Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 39,99
Eukanuba Adult Small/Medium Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Adult Lam & Rijst Eukanuba Hondenvoer
€ 39,99
12kg Adult Lam & Rijst Eukanuba Hondenvoer bestellen
Geen titel
€ 51,49
Geen titel bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: