Eukanuba Adult Lam & Rijst Large 2,5 kg

Eukanuba Adult Lam & Rijst Large 2,5 kg

12,95 - 20,20
Bestel nu direct voor € 12,95

Eukanuba Adult Large Breed Lam & Rijst hondenvoer is een volledig uitgebalanceerde diervoeder voor volwassen honden van grote en zeer grote rassen. * Helpt voedselovergevoeligheid * Zorgt voor optimale spijsvertering * Ondersteuning van botten en gewrichten (Brekz.nl)

Eukanuba Adult Large Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba lam/rijst large breed voor honden met een gevoelige huid en maag wordt aanbevolen voor grote honden zoals Duitse herders. labradors. rottweilers en golden retrievers. Dit voer is aan te raden bij honden die eerder gevoelig hebben gereageerd op voeding. Het hoge gehalte aan lam en rijst wordt gemakkelijk verteert en verkleint de kans op allergische reacties of klachten door overgevoeligheid. Deze voeding bevat prebiotica en bietenpulp. die de spijsvertering en gezonde gewrichten bevorderen. Dit hondenvoer bevat antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van jouw hond bevorderen. en geoptimaliseerde hoeveelheden omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Met hoogwaardige dierlijke eiwitten. waarvan klinisch is bewezen dat ze de spieren sterk en soepel houden. en calcium voor sterke botten. Dit voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. om jouw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van Eukanuba Droog Hondenvoer voor Volwassen Honden bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap. vermindert de opbouw van tandsteen en helpt jouw hond een gezond gebit te houden. Geen kunstmatige kleurstoffen. smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

100% complete en uitgebalanceerde voeding bestaande uit lamsvlees wat de voeding licht verteerbaar maakt en welke zelfs geschikt is voor gevoelige honden. eukanuba verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van de hond. deze voeding bevat in het bijzonder flexmobility dat helpt gezond gewrichtskraakbeen te bevorderen. het verlaagde vetgehalte bevordert het behoud van een optimaal gewicht om de gewrichten te ontlasten. bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. ingrediënten: lamsvlees, rijst, kippenmeel, mais, sorghum, gerst, gedroogde hele eieren, pluimvee meel, dierlijk vet, bietenpulp, gehydroliseerd kippeneiwit, kaliumchloride, biergist, zout, natrium hexametaphosphaat, visolie, dl-methionine, glucosamine hcl, chondroitine sulfaat. (Dierspecialist.nl)

Het hondenvoer van de Eukanuba Dog Adult Large Breed lijn is geschikt voor grote honden tussen de 1 en 6 jaar oud. De hondenbrokken zijn verkrijgbaar in de smaak lam en rijst. De hondenvoeding draagt bij aan sterke tanden van jouw hond. De lam & rijst variant is geschikt voor honden met een gevoelige huid en maag. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121192; 8710974935469
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Adult Large Breed Lam & Rijst hondenvoer 2,5 kg
€ 12,95
Eukanuba Adult Large Breed Lam & Rijst hondenvoer 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Large Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 14,49
Eukanuba Adult Large Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 2.5 kg bestellen
Geen titel
€ 14,99
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult Large Breed (Lam) 2.5 kg
€ 16,25
Eukanuba Dog Adult Large Breed (Lam) 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Large Breed - Lam/Rijst - Hondenvoer - 2,5 kg
€ 18,45
Eukanuba Dog Adult - Large Breed - Lam/Rijst - Hondenvoer - 2,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: