Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Adult Lam & Rijst Large 12 kg
Friday, 22 September 2023

Eukanuba Adult Lam & Rijst Large 12 kg

39,990 - 57,150
Bestel nu direct voor € 39,99

Eukanuba Adult Large Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Brokvoeding met lam en rijst Een 100% gebalanceerd recept voor jouw grote hond die last heeft van een gevoelige huid en maag, dat is Lam Rijst Large Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van grote rassen (zwaarder dan 25 kg lichaamsgewicht) van 1 tot 6 jaar oud. Kenmerken van Lam Rijst Deze krokante brokvoeding is rijk aan lam en rijst. Dit hoge gehalte aan lam en rijst zorgt voor een gezonde vertering en verkleint de kans op allergische reactie en klachten door voedselovergevoeligheid. De voeding bevat alle nodige voedingstoffen voor een uitstekende gezondheid van je viervoeter. De belangrijkste voordelen van Lam Rijst op een rijtje: * Voor honden met een gevoelige huid en maag * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht * Vermindert tandsteenvorming in 28 dagen, vermindert plak en behoudt sterke tanden (klinisch bewezen) Eukanuba Lam Rijst Large Breed is verkrijgbaar in 2,5 kg en 12 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Adult Large Breed lam & rijst hondenvoer is een volledig uitgebalanceerde diervoeder voor volwassen honden van grote en zeer grote rassen. * Helpt tegen voedselovergevoeligheid * Bevordert optimale spijsvertering * Ondersteunt botten en gewrichten (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult Large Lam - Rijst 12 kgEukanuba’s volwassen recept, rijk aan lam en rijst, is speciaal samengesteld om honden van grote rassen met een gevoelige huid en maag te ondersteunen.Dit droogvoer voor honden bevat prebiotica en bietenpulp om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Het bevat ook omega 6- en omega 3-vetzuren voor het behoud van een gezonde huid en een stralende vacht, en hoogwaardige dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Dit smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba bevat alles wat jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * Eiwit en vet op maat voor minder druk op de gewrichten voor oudere volwassen honden van grote rassen. * Bevordert een optimale spijsvertering met prebiotica en klinisch bewezen bietenpulp. * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt op natuurlijke wijze vet te verbranden met behoud van spiermassa, bevat L-carnitine. (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121161; 8710974912460
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Large Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 39,99
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult Large Breed Lam/Rice - 12 KG
€ 42,49
Eukanuba Adult Large Breed lam & rijst hondenvoer 12 kg
€ 43,95
Eukanuba Dog Adult Large Lam - Rijst 12 kg
€ 57,15