Royal Canin Sensitivity Control Kat 12 x 100 gr

20,900 - 81,250
Bestel nu direct voor € 20,90

Royal Canin Sensitivity Control Diet Royal Canin Sensitivity Control Diet is speciaal ontwikkeld voor de diagnose en behandeling van voedselovergevoeligheid. Het overgevoelig reageren op voer kan zowel huidklachten als problemen aan het maag-darmkanaal veroorzaken. In de Sensitivity Control zitten geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen. Hierdoor wordt de kans op een overgevoeligheidsreactie verminderd. Een speciale combinatie van vitaminen en zink verminderen het waterverlies door de huid en verbeteren de barrièrefunctie van de huid. Omega 3-vetzuren (EPA/DHA) helpen huidreacties te beperken en hebben een ontstekingsremmende werking. De combinatie van Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) en zeoliet (een specifiek mineraal) ondersteunt een evenwichtige darmflora en helpt de darmwand te beschermen. Royal Canin Sensitivity Control zorgt tevens voor een beperking van de vorming van struviet- als calciumkristallen in de urine. De voeding is gluten- en lactosevrij en bevat L-tyrosine voor een optimale pigmentatie van de vacht (intensive color). Eigenschappen & Indicaties Speciaal samengesteld dieetvoer die last hebben van voedselovergevoeligheid Met geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen De omega 3-vetzuren helpen huidreacties te beperken Zeoliet en FOS bevorderen een evenwichtige darmflora Draagt bij aan het beperken van de vorming van struviet in de urine Ook verkrijgbaar in Royal Canin Sensitivity Control droogvoeding.  Te gebruiken bij Voedselallergie Voedselintolerantie Acute of chronische diarree Chronische darmontstekingen/Inflammatory Bowel Disease (IBD) Eliminatiedieet Gebruik Royal Canin Sensitivity Control Diet is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding die jouw kat haar leven lang kan eten. Niet geschikt voor (contra-indicaties) De voeding is niet geschikt voor kittens en zogende katten. Smaken kip Inhoud 12 x 85 of 48 x 85 g Ingrediënten natvoeding Vlees en dierlijke bijproducten (40% kip), granen (4% rijst), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker. Geselecteerde eiwitbron: kip (38%), Geselecteerde bron van koolhydraten: rijst (4%). Analytische bestanddelen Ruw eiwit 7,1%, ruw vet 6,1%, ruwe as 1,5%, ruwe celstof 0.9%, vochtgehalte 79,6%, essentiële vetzuren (Linolzuur - Arachidonzuur)1,76%, EPA en DHA 0,12%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine D3 350 IE/kg, E1 (ijzer) 11 mg/kg, E2 (jodium) 0,40 mg/kg, E4 (koper) 3,5 mg/kg, E5 (mangaan) 3,3 mg/kg, E6 (zink) 33 mg/kg. (Medpets.nl)

Royal Canin sensitivity control kip is evenwichtig natvoer voor katten, die aan voedselintolerantie of allergieën lijden. Chronische en acute diarree evenals ontstekingen in het maag-darmkanaal zijn de meest voorkomende symptomen voor voedselintolerantie. Ook huid- en vachtproblemen zoals jeuk en ontstekingen kunnen op allergie duiden. Om het risico voor onverdraagzaamheden laag te houden is de ingrediëntenlijst van dit voer gereduceerd. Kip fungeert als enige dierlijke eiwitbron, wat voor een nog betere verdraagbaarheid kan zorgen. Om ontstekingen van de huid tegen te gaan bevat dit voer een gepatenteerd huidbeschermingscomplex. Dit complex bevat stoffen zoals biotine, niacine, pantotheenzuur, zink, en linolzuur om de huidbarrière te versterken. De omega-3-vetzuren EPA en DHA kunnen tevens de gezondheid van de huid bevorderen en bovendien een positief effect op de darmgezondheid hebben. De combinatie van geselecteerde voedingsstoffen kan tevens een hoge zekerheid van de spijsvertering positief beïnvloeden en tot een evenwichtig spijsverteringssysteem bijdragen. Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw kat veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je kat verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Indicaties: Chronische en acute diarree Uitsluitdieet Voedselallergie Voedselintolerantie Contra-indicaties: geen Specifieke producteigenschappen: Geselecteerde eiwitbronnen: de zeer goed verteerbare inhoudsstoffen kip en rijst zijn een zeer goed verdraagbare grondstofcombinatie bij voedselonverdraagzaamheden. Ze kunnen helpen het risico op een allergische reactie bij betroffen katten te minimaliseren. Huidbarrière: het zeer hoge aandeel biotine, niacine en pantotheenzuur in combinatie met een zink-linolzuur-mix kan helpen het vochtverlies via de huid te reduceren en haar barrière-effect te versterken. EPA/DHA: eicosapentaenzuur (EPA) en docosahexaenzuur (DHA) zijn lange keten vetzuren van het type omega-3. Deze kunnen ontstekingsreacties van de huid helpen te veranderen. Hoge zekerheid van de spijsvertering: eiwitten met een hoge mate van vertering kunnen intestinale gistingsprocessen verminderen. Gefermenteerde vezels (FOS) kunnen een evenwichtige darmflora ondersteunen. Nadere informatie: Sensitivity control wordt in gevallen van huidziektes met allergische oorzaak aanbevolen, inclusief miliaire dermatitis. Behandelingsduur: Als een voedselallergie c.q. -intolerantie is geconstateerd, dient de voeding te worden veranderd. SENSITIVITY CONTROL kan levenslang aan volwassen katten en kittens worden gevoerd. (Zooplus.nl)



Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes nat kattenvoer is een speciale dieetvoeding met kip en rijst voor volwassen katten, die de kans op intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen vermindert. Verkrijgbaar per 12 zakjes van 85 gram. * Unieke bron van eiwitten * Ondersteunt de spijsvertering * Bevordert het behoud van een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)







Categorie
EAN(s)
9003579305423; 9003579011423
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensitivity Control kat 12x85g kip (zakjes)
€ 20,90
Thuiswinkel Waarborg
12 x 85 g Feline Sensitivity Control Kip Royal Canin Veterinary Kattenvoer
€ 23,98
Royal Canin Veterinary Sensitivity Control natvoer kat 1 doos (12 x 85 g)
€ 24,20
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensitivity Control - Kip - Kattenvoer - 12 x 85 g
€ 24,49