Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 25 / 17 Puppy Large 15 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Carocroc 25 / 17 Puppy Large 15 kg

Carocroc 25 / 17 Puppy Large 15 kg

44,98 - 50,15
Bestel nu direct voor € 44,98

CaroCroc Hondenvoer Puppy Large (Junior) 25/17CaroCroc Puppy Large is specifiek afgestemd op pups van middelgrote en- en grote rassen. De brokken zijn zo afgestemd dat jouw pup precies voldoende energie krijgt om zich volop te ontwikkelen en geleidelijke groei mogelijk te maken. * Pups voor grote rassen * Ondersteunt ideale groei * Ondersteunt weerstand * Rijk aan kip (Plein.nl)

Carocroc 25/17 Puppy Large hondenvoer is hondenvoeding voor pups en jonge, opgroeiende honden van middelgrote en grote rassen.  * Bevordert een gezonde groei van de pup * Ondersteunt een sterk beendergestel * Draagt bij aan glanzende vacht (Brekz.nl)

Carocroc Puppy Large Gevogelte&Granen - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een goed begin is van groot belang Vanaf de geboorte van een pup is deze volop in ontwikkeling. De keuze voor een juiste voeding is in deze fase van groot belang. Daarbij moeten we er ook erg in houden dat een pup niet te snel mag groeien. Het risico op gewrichtsproblemen bij grotere rassen ligt op de loer. De CaroCroc Puppy Large bevat alle belangrijke bouwstoffen, in de juiste verhouding, die jouw jonge hond nodig heeft. Een optimale energie- en calciumgehalte draagt bij aan een gelijkmatige groei en goede ontwikkeling. CaroCroc Puppy is een geschikte keus! Wanneer je kiest voor de CaroCroc Puppy Large dan weet je zeker dat het gewoon goed zit. Door de evenwichtige samenstelling van het puppy voer kan je pup zich optimaal ontwikkelen en legt hierdoor een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven. De CaroCroc-filosofie is ook wel het voeren naar energiebehoefte. En door het unieke eiwit-vetgehalte in deze voeding krijgt jouw pup de juiste hoeveelheid energie binnen. De brokken bevatten 25% eiwit en 17% vet, dit percentage ligt hoger dan bij een gemiddelde volwassen honden voeding. Hierdoor krijgt jouw pup precies genoeg energie om zich volop te kunnen ontwikkelen! Deze voeding is geschikt voor pups van middelgrote tot grote rassen (vanaf 25kg volwassen lichaamsgewicht). Het brokje heeft een diameter van 12mm. Pups van middelgrote rassen starten met deze brokken op een leeftijd van 5 maanden oud. Voor die tijd mogen zijn nog smullen van de CaroCroc Puppy. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Puppy Large is verkrijgbaar in 1,5kg - 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002834
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc Puppy Large Breed 15 KG
€ 44,98
Carocroc Puppy Large Breed 15 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Puppy Large Breed 15 KG
€ 44,98
Carocroc Puppy Large Breed 15 KG bestellen
CaroCroc Hondenvoer Puppy Large (Junior) 25/17 15 kg
€ 47,45
CaroCroc Hondenvoer Puppy Large (Junior) 25/17 15 kg bestellen
Carocroc 25/17 Puppy Large hondenvoer 15 kg
€ 47,75
Carocroc 25/17 Puppy Large hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Puppy Large Gevogelte&Granen - Hondenvoer - 15 kg
€ 50,15
Carocroc Puppy Large Gevogelte&Granen - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: