Eukanuba Adult Kip en Lever voor de kat 10 kg

49,950 - 97,950
Bestel nu direct voor € 49,95

Eukanuba Top Condition 1+ kattenvoer is voor volwassen katten ouder dan één jaar. Eukanuba adult Kip bevordert: * Vol dierlijke eiwitten * Ter ondersteuning van o.a. Urinewegen, gebit en vacht * Zonder kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Eukanuba Kat Adult Top Condition 1+ Kip - Lever 10 kgEukanuba Top Condition droog kattenvoer, rijk aan kip, is volledig en uitgebalanceerd om alle voedingsstoffen te leveren die jouw volwassen kat nodig heeft.Het voer bevat een hoog gehalte aan dierlijk eiwit ter ondersteuning van soepele spieren, en een laag magnesiumgehalte om de urinewegen gezond te helpen houden. Het bevat ook calcium en andere belangrijke mineralen die zorgen voor sterke botten en een gezond gebit.Het antioxidant vitamine E ondersteunt de ontwikkeling van de natuurlijke weerstand en draagt bij aan een sterk immuunsysteem. Eukanuba Top Condition voer bevat bietenpulp om de gezondheid van de darmen te bevorderen en is gemaakt met omega 6- en omega 3-vetzuren ter bevordering van een gezonde huid en vacht. * Helpt de tanden gezond te houden * Bevordert de darmgezondheid met prebiotica en vezels * Helpt bij de opbouw en het onderhoud van slanke spieren dankzij een hoog gehalte aan dierlijk eiwit * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met visolie en een optimale verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren * Geformuleerd ter ondersteuning van de gezondheid van de urinewegen * Helpt het natuurlijke afweersysteem ondersteunen met antioxidant (Plein.nl)

Eukanuba Cat Top Condition 1+ voer is geschikt voor volwassen katten vanaf de leeftijd van 1 jaar. De compleetvoeding van Eukanuba bevat een hoog percentage aan dierlijke eiwitten dat zorgt voor een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling en aan het behoud van soepele spieren. (Medpets.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121574; 8710974895442
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Adult kip kattenvoer 10 kg
€ 49,95
Eukanuba Kat Adult Top Condition 1+ Kip - Lever 10 kg
€ 52,95
Eukanuba Cat Adult - Top Condition 1+ - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 57,00
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Cat Adult - Top Condition 1+ - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 57,00
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Cat Top Condition 1+ - 10kg
€ 58,75