Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 25 / 16 Energy 15 kg
maandag, 30 januari 2023
Carocroc 25 / 16 Energy 15 kg

Carocroc 25 / 16 Energy 15 kg

42,50 - 48,00
Bestel nu direct voor € 42,50

Carocroc 25/16 Energy hondenvoer is hondenvoeding voor volwassen honden met zware inspanning. * Voer met hoge energetische waarde * Draagt bij aan een optimale spijsvertering * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

CaroCroc Hondenvoer Energy 25/16CaroCroc Energy 25/16 hondenbrokken houden jouw hond in topconditie en geven jouw hond de juiste hoeveelheid energie die hij nodig heeft. De energie in de CaroCroc Energy brokken vormt zich door een uniek eiwit- en vetgehalte.  * Zorgt voor het optimaal presteren van je hond * Geschikt voor sporthonden en politiehonden * Voor dragende en zogende teven die meer energy nodig hebben * Gemaakt met hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * Zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Carocroc Energy Vlees&Gevogelte - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Voor de sporters Voor de echte sporters onder ons is het van belang om een juiste brok te krijgen. Een brok die streng geselecteerde grondstoffen bevat waaronder; dierlijke eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen, sporenelementen en granen. Dé ingrediënten die nodig zijn om je hond in topconditie te houden bij zware inspanning. De CaroCroc Energy maakt dit waar. Een goede en gezonde brok die uitermate geschikt is bij zware inspanningen zoals het werk dat politie-, bewakings-, ren en sledehonden verrichten. Ook voor drachtige teven vanaf een draagtijd van 42 dagen kunnen baat hebben bij deze brok. Topsport is niet niks! Door de vele energie die er verbruikt wordt bij grote inspanning is het natuurlijk logisch dat dit vraagt om een hoge energiebehoefte. De verbruikte energie moet namelijk ook weer aangevuld worden. De energie in de CaroCroc Energy hondenvoeding vormt zich door een uniek eiwit- en vetgehalte. Deze zijn dusdanig afgestemd dat jouw hond alle energie krijgt die hij nodig heeft. De brokken bevatten een eiwitpercentage van 25% en een vetpercentage van 16%. Deze percentages liggen een stuk hoger dan bij een gemiddelde volwassen hondenvoeding. Dit noemen we het voeren naar energiebehoefte, zoals de CaroCroc filosofie voorlegt. De CaroCroc Energy is geschikt voor volwassen die zware inspanning moeten verlenen. Het brokje heeft een diameter van 17mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Energy is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002896
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc Energy 25/16 - Hondenvoer - 15 kg
€ 42,50
Carocroc Energy 25/16 - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Energy 25/16 - Hondenvoer - 15 kg
€ 42,50
Carocroc Energy 25/16 - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Carocroc 25/16 Energy Hondenvoer 15 kg
€ 45,49
Carocroc 25/16 Energy Hondenvoer 15 kg bestellen
CaroCroc Hondenvoer Energy 25/16 15 kg
€ 45,55
CaroCroc Hondenvoer Energy 25/16 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Energy Vlees&Gevogelte - Hondenvoer - 15 kg
€ 48,00
Carocroc Energy Vlees&Gevogelte - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: