Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 22 / 8 Low Energy 3 kg
Wednesday, 29 November 2023

Carocroc 22 / 8 Low Energy 3 kg

10,950 - 31,490
Bestel nu direct voor € 10,95

Carocroc 22/8 Low Energy hondenvoer is speciaal gemaakt voor honden met overgewicht of honden die de neiging hebben om te zwaar te zijn.  * Helpt bij ontwikkeling van een ideaal gewicht * Helpt voor een verzadigd gevoel * Bevordert de spijsvertering (Brekz.nl)

CaroCroc Low Energy 22/8 HondenvoerCaroCroc Low Energy is een brok voor volwassen honden met relatief weinig lichamelijke inspanning, honden die last hebben van of neigen naar overgewicht of gecastreerd/gesteriliseerd zijn. Een hond met een lage lichamelijke inspanning heeft een lagere energiebehoefte dan een gemiddeld actieve hond. Deze CaroCroc brokken zijn in vetten en eiwitten precies afgestemd op de hoeveelheid energie die een hond nodig heeft. * Lichtverteerbaar * Volledige voeding * Gemaakt met hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * Zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Carocroc Low Energy Vlees&Gevogelte&Rijst - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Laag in energie of overgewicht? Het kan altijd voorkomen dat om welke reden dan ook je hond relatief weinig lichamelijke inspanning kan geven. Bijvoorbeeld wanneer deze geopereerd is, of juist wat ouder wordt. Het is dan van belang om de voeding hier op aan te passen. Je wilt natuurlijk niet dat je ineens een stuiterbal in huis hebt rondlopen. De CaroCroc Low Energy is een voeding die specifiek is afgestemd op de behoefte van een hond met weinig lichamelijke inspanning. Dit kan ook een uitkomst zijn voor honden die gemakkelijk overgewicht hebben of net zijn geholpen. De CaroCroc Filosofie Wist je dat honden hun energie voornamelijk uit eiwitten halen? Dit wordt niet alleen door de eigen CaroCroc experts beaamd, maar ook door externe experts. De CaroCroc Low Energy bevat in vergelijking met een standaard hondenvoeding een veel lager percentage eiwit en vet. In dit geval is dat 22% eiwit en 8% vet. CaroCroc stemt de vetten en eiwitten in een brok altijd precies af op de hoeveelheid energie die een hond nodig heeft en dát is de CaroCroc filosofie; voeren naar energiebehoefte. De CaroCroc Low Energy is geschikt voor volwassen honden met weinig lichamelijke inspanning of gevoelig zijn voor overgewicht. Het brokje heeft een diameter van 18mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Low Energy is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714469002865
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 22/8 Low Energy hondenvoer 3 kg
€ 13,90
CaroCroc Low energy 22/8 Hondenvoer 3 kg
€ 15,25
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Low Energy 22/8 - Hondenvoer - 3 kg
€ 16,80
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Low Energy Vlees&Gevogelte&Rijst - Hondenvoer - 3 kg
€ 16,94