Yarrah Bio Kauwstaafjes Kat Vis 3 stuks

1,990 - 6,840
Bestel nu direct voor € 2,35

Yarrah - Chew Stick Cat with Fish Voor de kat heeft Yarrah een lekkere snack. De Chew Stick Cat with Fish is 100% biologisch. De snack bestaat uit maar liefst 95% biologisch vlees. Ook bevat de snack vitaminen, mineralen, en kruiden, dit maakt het product een gezonde en verantwoorde snack voor uw kat. De Chew Stick wordt geleverd per 3 in een foliezakje en zijn per stuk luchtdicht verpakt. Beter leven keurmerk Yarrah is het eerste (biologische) diervoermerk met de drie volle sterren van het Beter Leven Keurmerk. Dit keurmerk werd in 2007 geïntroduceerd door de Dierenbescherming om het dierenwelzijn van dieren die voor consumptie gebruikt worden te verbeteren. Samenstelling 80% afsnijdsels van rundvlees* en runderhart*, 10% varkenszwoerd*, 4% MSC¹ gedroogde vis, 1% gedroogde kip*, tarwe, maïs*, zout, duindoorn*, zeewier* en spirulina*. * = biologisch ¹Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij (Medpets.nl)

Yarrah Bio KauwsticksDe kauwstaafjes van Yarrah zijn onweerstaanbaar voor katten. Het zeer hoge vleesgehalte en de toevoeging van MSC-gecertificeerde vis maakt het tot een super traktatie voor de kat. Yarrah Bio Kattenkauwstaafjes Vis (MSC) is gemaakt met de beste biologische ingrediënten en MSC-gecertificeerde vis. Zeewier is toegevoegd, omdat zeewier erom bekend staat dat het kan helpen om de vacht en huid in optimale conditie te brengen. Zeewier is verder rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Spirulina is toegevoegd, omdat spirulina erom bekend staat dat het weerstandsverhogend kan werken. Daarnaast bevat spirulina van nature diverse vitaminen (o.a. B12) en mineralen zoals calcium, ijzer, zink, magnesium en kalium. Natuurlijk zijn er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en suikers toegevoegd aan de chew sticks. * Bevat 92% vlees en 4% vis (MSC) *Zijn ideaal om ook je kat nieuwe trucjes te leren * Met spirulina * Heerlijke traktatie (Plein.nl)

Een overheerlijke kattensnack bestaande uit drie kauwstaafjes met biologische kip en MSC-vis, met in totaal wel 95% vlees en vis, waarvan ongeveer 80% rund en 4% vis. Geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens tot senior katten. Een snack om je kat echt mee te verwennen! Zuivere ingrediënten, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. Katten zijn gek op de kauwstaafjes. Ze kunnen in zijn geheel worden gegeven of in kleinere stukjes worden gebroken. De kauwstaafjes zijn gedroogd met de hitte van de generatoren die in de fabriek gebruikt worden bij de productie van andere producten. Een milieubewuste snack dus! Yarrah Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer. Bio is voor Yarrah geen hype, maar een bewuste keuze om een positieve verandering teweeg te brengen. Leveranciers worden persoonlijk bezocht om de hechte relatie te onderhouden en de kwaliteit van de biologische producten verder te verbeteren. Geen verborgen ingrediënten, geen chemische toevoegingen, gewoon zuiver biologisch voer voor honden en katten sinds 1992. (Zooplus.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8714265973574
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Kattensnack Chew Stick met Vis Bio - 15 g
€ 2,35
Yarrah Bio Kauwstaafjes Kat Vis 3 stuks
€ 5,89
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Kauwsticks - Rund & Vis - Kattensnack - 15 g
€ 6,84
Thuiswinkel Waarborg
3 x 3 stuks (9 x 5 g) stuks Bio Natures Finest Sticks Yarrah Kattensnack
€ 8,68