Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Vleesvoeding Lam Hond
dinsdag, 17 mei 2022
Biofood Vleesvoeding Lam Hond

Biofood Vleesvoeding Lam Hond

4,49 - 4,95
Bestel nu direct voor € 4,49

Biofood Vleesvoeding kip met lam natvoer hond is natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van vers vlees en orgaanvlees. * Aangevuld met rijst, natuurkruiden, vitaminen en mineralen * Zonder conserveringsmiddelen of geur-, kleur, en smaakstoffen * Geschikt voor iedere hond (Brekz.nl)

Biofood Vleesvoeding is smakelijk hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter. Dit hondenvoer is gemaakt van vers vlees en vis waardoor jouw hond er zeker van zal genieten. Deze hondenvoeding is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Biofood Vleesvoeding is verkrijgbaar in een worst of handige portieverpakkingen. (Medpets.nl)

Biofood Vleesvoeding Hondenvoer Met LamNatuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van vers vlees (lam, kip en schaap), orgaanvlees, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen. Er is bewust gekozen voor diverse dierlijke eiwitbronnen. De hond heeft gevarieerde voeding en eiwitbronnen nodig, zodat hij niet wend aan 1 eiwitbron en de efficintie van de vertering gehandhaafd blijft. Doordat de vleesvoeding houdbaar is is het handig voor onderweg of op vakantie. Als traktatie, maar ook handig om medicijnen te geven. * 100% natuurlijk * Ondersteunt huid, vacht en vertering * Tarwe en glutenvrij * Gestoomd * Houdbaar buiten de koelkast * Bevat geen suiker, tarwe, chemische antioxidanten, zout, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Biofood Vleesvoeding Compleet Lam - Hondenvoer - 7x90 g direct bestellen in onze webshop! Variatie in de keuken Er zijn meerdere manieren om voeding aan je hond aan te bieden. Het aanbieden van een vleesvoeding is een gezonde en goede keus. De Vleesvoeding Lam van Biofood is een complete maaltijd in een handige en afsluitbare verpakking of in een rol. Deze vleesvoeding kan je dagelijks aanbieden of als variatie in het dagelijkse dieet. Vleesvoeding bied je 's ochtends aan en later op de dag brokken; dit vanwege de verteerbaarheid. Geschikt voor iedere hond, van pup tot senior! Complete vleesvoeding Deze vleesvoeding van Biofood is natuurlijk, compleet en houdbaar. De voeding is op basis van verse lam, kip, orgaanvlees, rijst, schapenvet en natuurkruiden. De natuurkruiden bestaan uit natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een vleesvoeding is uitermate geschikt op de vleesdagen, als traktatie, onderweg, als smaakmaker of voor de omschakeling naar een andere voeding. Ook wanneer je hond slechter of moeilijker eet dan normaal kan deze vleesvoeding een oplossing bieden. De vleesvoeding is verpakt in een afsluitbare portieverpakking of in een rol. Een geopende portieverpakking of de rol is 2 tot 3 dagen houdbaar in de koeling. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Vleesvoeding Compleet Lam is verkrijgbaar in 7x90g of 800g(worst) . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831001762
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Vleesvoeding kip met lam natvoer hond 630 gr
€ 7,44
Biofood Vleesvoeding kip met lam natvoer hond 630 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding - Doypack - Lam
€ 8,45
Biofood Vleesvoeding - Doypack - Lam bestellen
Biofood Vleesvoeding Lam - Rijst 7 x 90 gr
€ 8,60
Biofood Vleesvoeding Lam - Rijst 7 x 90 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding Compleet Lam - Hondenvoer - 7x90 g
€ 8,94
Biofood Vleesvoeding Compleet Lam - Hondenvoer - 7x90 g bestellen
Bekijkt u ook: