Bonzo Adult Menu Brokken Kip & Groenten 15 kg

30,480 - 65,490
Bestel nu direct voor € 30,48

Purina Bonzo Menubrokken hondenvoer met kip-, rund - en groentensmaak is een lekker hondenvoer met hoogwaardige eiwitten en de voedingsstoffen die uw hond nodig heeft.  * Voor volwassen honden * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht * Met vitamine A, D & E (Brekz.nl)

Dezelfde vertrouwde Bonzo, nu zonder kunstmatige kleurstoffen! PURINA® Bonzo Menubrokken is een bron van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en alle andere voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een gelukkig en gezond familieleven. Het is een heerlijk recept met kip en toegevoegde groenten, gecombineerd met volkoren granen, B-vitaminen en omega 3- en 6-vetzuren. Bonzo Menubrokken met Kip, Rund en Groenten in één oogopslag: Ondersteunt de natuurlijke afweer Bevat Vitamine A, D E Ondersteunt sprankelende ogen, een teken van alertheid Ondersteunt een glanzende vacht en een gezonde huid Stevige ontlasting dankzij een gezonde spijsvertering Helpt gezonde tanden en tandvlees te ondersteunen Purina® Bonzo® VitaFit™: Voor een speelse, vitale hond! Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod Bonzo brokken! (Zooplus.nl)

Bonzo Menubrokken Kip&Rund&Groente - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Purina® Bonzo® Menubrokken is een bron van hoogwaardig eiwitten en alle andere voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft om een gelukkig en gezond gezinsleven te leiden. - Ondersteunt de natuurlijke afweer - Vitamine A, D & E - Ondersteunt sprankelende ogen, een teken van alertheid - Ondersteunt een glanzende vacht en gezonde huid - Helpt gezonde tanden en tandvlees te ondersteunen. Alle Bonzo voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Bonzo Droogvoer Adult Menubrokken KipBonzo Menubrokken is een bron van hoogwaardig eiwitten en alle andere voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft om een gelukkig en gezond gezinsleven te leiden.  * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Vitamine A, D&E * Ondersteunt sprankelende ogen, een teken van alertheid * Ondersteunt een glanzende vacht en gezonde huid (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710421381207; 7613036466202; 7613287213846
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Bonzo Menubrokken Adult - Hondenvoer - Kip & Groenten - 15kg
€ 30,48
Purina Bonzo Menubrokken hondenvoer met kip/rundsmaak 15 kg
€ 32,95
Thuiswinkel Waarborg
15kg Menubrokken Kip, Rund en Groenten Bonzo Hondenvoer
€ 33,49
Thuiswinkel Waarborg
Bonzo Menubrokken Kip&Rund&Groente - Hondenvoer - 15 kg
€ 35,99
Bonzo Droogvoer Adult Menubrokken Kip 15 kg
€ 39,99