Biofood Lam & Rijst Geperst Hond 5 kg

22,790 - 45,950
Bestel nu direct voor € 25,25

BF®Petfood Geperst Lam BF®Petfood Geperst Lam is overheerlijk voer voor jouw trouwe viervoeter. Deze brokken bevatten overheerlijke ingrediënten, zoals lam, rijst en zalmolie. Daarnaast zit deze voeding boordevol omega 3 en 6 vetzuren. Deze hondenbrokken zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Daarnaast heeft deze tarwe- en glutenvrije voeding een hoge acceptatiegraad en verteerbaarheid, waardoor deze voeding ideaal is voor kieskeurige eters of honden die gevoelig zijn voor bepaalde voeding. Mocht jouw hond toch meer genieten van krokante brokken, dan heeft BF®Petfood deze ook! Inhoud 5 of 13,5 kg Samenstelling Gedroogd lam (min. 30%), ontsloten maïs, ontsloten rijstmeel, ontsloten aardappel, gevogeltevet, bietenpulp, zalmolie. (Medpets.nl)

BF Petfood lam geperst hondenvoer is een volledige, natuurlijke, hypoallergene voeding voor kieskeurige en voedselgevoelige honden van alle rassen. * Hoge acceptatie en veerteerbaarheid * Lage maagbelasting  * Rijk aan lam (Brekz.nl)

BF Petfood Geperst Hondenvoer Lam Voor Gevoelige HondenHet geperste hondenvoer van Nederlandse topkwaliteit is een natuurlijk hondenvoer geschikt voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige honden. Dit glutenvrij hondenvoer is geperst en bevat 50% lam, rijst en zalmolie. Daarnaast zijn smaakvolle kruiden en essentiële omega 3 en 6 vetzuren toegevoegd. De voordelen van BF Petfood geperst lam: * Complete maaltijd * Bevat lamsvlees en zalmolie * Hypoallergeen (1 dierlijke eiwitbron) * Tarwe- en glutenvrij * Voorkomt maagproblemen * Hoge verteerbaarheid * Rijk aan Omega 3&6 vetzuren voor een gezonde vacht * 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

Bf Geperst Lam&Rijst - Hondenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Is de standaard voeding niet de juiste keus voor jouw viervoeter omdat deze lijkt te reageren op de dierlijke eiwitten zoals kip? Geen paniek. De Geperst Lam van Biofood is een prima alternatief! Een voeding volledig afgestemd op honden met een gevoelige spijsvertering. Deze voeding is tarwe- en glutenvrij. Het hoge aandeel lam ligt niet zwaar op de maag en is licht verteerbaar. Zelfs kieskeurige en moeilijke eters kunnen deze voeding niet weerstaan! Biofood Geperst Lam is een geschikte keus! De Biofood Lam en Rijst is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare koudgeperste hondenvoeding, rijk aan lam, rijst en zalmolie. De Zalmolie in deze voeding bevat essentiële omega 3 en 6 vetzuren. Biofood Geperst Lam heeft een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Of toch een krokante brok? Dit product bevat een geperste brok, op advies van Biofood wordt aangeraden om ook eens een krokante brok te overwegen; zoals Biofood Lam/Rijst Krokant. Deze geëxpandeerde brokken imiteren namelijk de vertering van vlees en vallen geleidelijk uit elkaar in de maag. Probeer deze voeding daarom ook eens uit als je nu Geperst Lam aan je hond geeft! Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. . Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8714831003087
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Geperst Lam - 5 kg
€ 25,25
BF Petfood lam geperst hondenvoer 5 kg
€ 26,44
BF Petfood Vleesbrok Geperst Hondenbrokken Lam 5 kg
€ 26,69
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Geperst Lam & Rijst Premium - Hondenvoer - 5 kg
€ 26,70
Thuiswinkel Waarborg
Bf Geperst Lam&Rijst - Hondenvoer - 5 kg
€ 32,08