Biofood Lam & Rijst Geperst Hond 13,5 kg

43,950 - 86,990
Bestel nu direct voor € 43,95

BF Petfood lam geperst hondenvoer is een volledige, natuurlijke, hypoallergene voeding voor kieskeurige en voedselgevoelige honden van alle rassen. * Hoge acceptatie en veerteerbaarheid * Lage maagbelasting  * Rijk aan lam (Brekz.nl)

Biofood Geperst Hondenvoer Lam is droogvoer van topkwaliteit voor volwassen honden van alle rassen – zonder kunstmatige additieven, zonder tarwe en zonder gluten. Dankzij de hypoallergene samenstelling is het ook uitstekend voor honden met allergieën of intoleranties. In het voer zitten alleen licht verteerbare, natuurlijke ingrediënten die bij de bereiding behoedzaam koud geperst zijn. Daardoor kunnen de natuurlijke smaak en de waardevolle voedingsstoffen vrijwel in hun geheel behouden blijven. Biofood Pressed Lamb heeft een hoog aandeel lamsvlees, dat erg licht op de maag ligt en uitstekend verteerbaar is. Bovendien accepteren zelfs zeer kieskeurige honden dit voer probleemloos en fungeert het voer als enkele proteïnebron. Zalmolie zit vol omega-3- en omega-6-vetzuren, die een gezonde huid en prachtige vacht kunnen ondersteunen. Het taurine in het voer kan invloed uitoefenen op de calciumuitwisseling tussen de binnenkant en de buitenkant van de celwand en zo bijdragen aan de gezondheid van de hartfunctie. Andere onmisbare ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Bij zo veel versheid en natuurlijke smaak zou je je bijna zelf tegoed doen aan het voer! Biofood Geperst Hondenvoer Lam Hondenvoer in één oogopslag: Natuurlijk droogvoer voor volwassen honden van alle rassen Hypoallergeen: optimaal voor honden met een gevoelige spijsvertering en allergische dieren Topkwaliteit: met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten Behoedzaam koud geperst: oorspronkelijke smaak en natuurlijk voedingsstoffengehalte blijven grotendeels behouden Lam als mono-proteïnebron: ligt licht op de maag en makkelijk verteerbaar, hoge acceptatie Met zalmolie: rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht Taurine: ter ondersteuning van een gezonde hartfunctie en goede zichtfunctie Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten: maken het recept compleet, zorgen voor een evenwichtig, holistisch dieet Vrij van kunstmatige additieven, zonder tarwe en gluten Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod Biofood voor de hond! (Zooplus.nl)

BF Petfood Geperst Hondenvoer Lam Voor Gevoelige HondenHet geperste hondenvoer van Nederlandse topkwaliteit is een natuurlijk hondenvoer geschikt voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige honden. Dit glutenvrij hondenvoer is geperst en bevat 50% lam, rijst en zalmolie. Daarnaast zijn smaakvolle kruiden en essentiële omega 3 en 6 vetzuren toegevoegd. De voordelen van BF Petfood geperst lam: * Complete maaltijd * Bevat lamsvlees en zalmolie * Hypoallergeen (1 dierlijke eiwitbron) * Tarwe- en glutenvrij * Voorkomt maagproblemen * Hoge verteerbaarheid * Rijk aan Omega 3&6 vetzuren voor een gezonde vacht * 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

BF®Petfood Geperst Lam BF®Petfood Geperst Lam is overheerlijk voer voor jouw trouwe viervoeter. Deze brokken bevatten overheerlijke ingrediënten, zoals lam, rijst en zalmolie. Daarnaast zit deze voeding boordevol omega 3 en 6 vetzuren. Deze hondenbrokken zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Daarnaast heeft deze tarwe- en glutenvrije voeding een hoge acceptatiegraad en verteerbaarheid, waardoor deze voeding ideaal is voor kieskeurige eters of honden die gevoelig zijn voor bepaalde voeding. Mocht jouw hond toch meer genieten van krokante brokken, dan heeft BF®Petfood deze ook! Inhoud 5 of 13,5 kg Samenstelling Gedroogd lam (min. 30%), ontsloten maïs, ontsloten rijstmeel, ontsloten aardappel, gevogeltevet, bietenpulp, zalmolie. (Medpets.nl)

Bf Geperst Lam&Rijst - Hondenvoer - 13.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Is de standaard voeding niet de juiste keus voor jouw viervoeter omdat deze lijkt te reageren op de dierlijke eiwitten zoals kip? Geen paniek. De Geperst Lam van Biofood is een prima alternatief! Een voeding volledig afgestemd op honden met een gevoelige spijsvertering. Deze voeding is tarwe- en glutenvrij. Het hoge aandeel lam ligt niet zwaar op de maag en is licht verteerbaar. Zelfs kieskeurige en moeilijke eters kunnen deze voeding niet weerstaan! Biofood Geperst Lam is een geschikte keus! De Biofood Lam en Rijst is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare koudgeperste hondenvoeding, rijk aan lam, rijst en zalmolie. De Zalmolie in deze voeding bevat essentiële omega 3 en 6 vetzuren. Biofood Geperst Lam heeft een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Of toch een krokante brok? Dit product bevat een geperste brok, op advies van Biofood wordt aangeraden om ook eens een krokante brok te overwegen; zoals Biofood Lam/Rijst Krokant. Deze geëxpandeerde brokken imiteren namelijk de vertering van vlees en vallen geleidelijk uit elkaar in de maag. Probeer deze voeding daarom ook eens uit als je nu Geperst Lam aan je hond geeft! Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. . Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831002622
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF Petfood lam geperst hondenvoer 13,5 kg
€ 43,95
Thuiswinkel Waarborg
13,5kg Geperst Lam Biofood Hondenvoer
€ 44,49
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Geperst Lam & Rijst Premium - Hondenvoer - 13,5 kg
€ 49,35
BF - Geperste Lam & Rijst brok
€ 49,95
BF Petfood Vleesbrok Geperst Hondenbrokken Lam 13,5 kg
€ 52,75
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Geperst Lam - 13,5 kg
€ 52,75
Thuiswinkel Waarborg
Bf Geperst Lam&Rijst - Hondenvoer - 13.5 kg
€ 55,45