Biofood Lam & Rijst Geperst Hond 13,5 kg

Biofood Lam & Rijst Geperst Hond 13,5 kg

42,95 - 49,95
Bestel nu direct voor € 42,99

Biofood Pressed Lamb is droogvoer van topkwaliteit voor volwassen honden van alle rassen – zonder kunstmatige additieven, zonder tarwe en zonder gluten. Dankzij de hypoallergene samenstelling is het ook uitstekend voor honden met allergieën of intoleranties. In het voer zitten alleen licht verteerbare, natuurlijke ingrediënten die bij de bereiding behoedzaam koud geperst zijn. Daardoor kunnen de natuurlijke smaak en de waardevolle voedingsstoffen vrijwel in hun geheel behouden blijven. Biofood Pressed Lamb heeft een hoog aandeel lamsvlees, dat erg licht op de maag ligt en uitstekend verteerbaar is. Bovendien accepteren zelfs zeer kieskeurige honden dit voer probleemloos en fungeert het voer als enkele proteïnebron. Zalmolie zit vol omega-3- en omega-6-vetzuren, die een gezonde huid en prachtige vacht kunnen ondersteunen. Het taurine in het voer kan invloed uitoefenen op de calciumuitwisseling tussen de binnenkant en de buitenkant van de celwand en zo bijdragen aan de gezondheid van de hartfunctie. Andere onmisbare ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Bij zo veel versheid en natuurlijke smaak zou je je bijna zelf tegoed doen aan het voer! Biofood Pressed Lamb Hondenvoer in één oogopslag: Natuurlijk droogvoer voor volwassen honden van alle rassen Hypoallergeen: optimaal voor honden met een gevoelige spijsvertering en allergische dieren Topkwaliteit: met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten Behoedzaam koud geperst: oorspronkelijke smaak en natuurlijk voedingsstoffengehalte blijven grotendeels behouden Lam als mono-proteïnebron: ligt licht op de maag en makkelijk verteerbaar, hoge acceptatie Met zalmolie: rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht Taurine: ter ondersteuning van een gezonde hartfunctie en goede zichtfunctie Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten: maken het recept compleet, zorgen voor een evenwichtig, holistisch dieet Vrij van kunstmatige additieven, zonder tarwe en gluten (Zooplus.nl)

BF Petfood lam geperst hondenvoer is een volledige, natuurlijke, hypoallergene voeding voor kieskeurige en voedselgevoelige honden van alle rassen. * Hoge acceptatie en veerteerbaarheid * Lage maagbelasting  * Rijk aan lam (Brekz.nl)

Biofood Geperst Hondenvoer Lam Voor Gevoelige HondenHet geperste hondenvoer van Nederlandse topkwaliteit is een natuurlijk hondenvoer geschikt voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige honden. Dit glutenvrij hondenvoer is geperst en bevat 50% lam, rijst en zalmolie. Daarnaast zijn smaakvolle kruiden en essentiële omega 3 en 6 vetzuren toegevoegd. De voordelen van Biofood geperst lam: * Complete maaltijd * Bevat lamsvlees en zalmolie * Hypoallergeen (1 dierlijke eiwitbron) * Tarwe- en glutenvrij * Voorkomt maagproblemen * Hoge verteerbaarheid * Rijk aan Omega 3&6 vetzuren voor een gezonde vacht * 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

Deze heerlijke brok van biofood zit vol met hoogwaardige lam en is geschikt voor alle hondenrassen van pup tot senior. tevens is dit product geschikt voor gevoelige honden of honden op een hypoallergeen dieet, aangezien de brok hypoallergeen en tarwe- en glutenvrij is. doordat deze brok bij het persen niet verhit wordt boven de 90 °c blijven precies de juiste hoeveelheden koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen in de brok aanwezig om een goede gezondheid te behouden.naast de hoofdingrediënten bevat deze brok l-carnitine en echinacea voor een gezond metabolisme en een sterk immuunsysteem. dit product is licht voor de maag en bevat bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. de hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ten slotte bevat dit voer taurine, wat zorgt voor het ondersteunen van de hartspier en het gezichtsvermogen.samenstelling:gedroogd lam (min. 30%), ontsloten mais, ontsloten rijst, ontsloten aardappel, gevogeltevet, bietenpulp, zalmolie (3 g/kg), l-carnitine, taurine, echinacea kruiden.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 25.000 ie, vitamine d3: 2.000 ie, vitamine e: 200 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 24%vet: 14%ruwe celstof: 3,2%as: 8%calcium: 1,4%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

BF®Petfood Geperst Lam is overheerlijk voer dat zeer geschikt is voor moeilijke eters of honden die gevoelig zijn voor bepaalde voeding. Deze brokken met lam zijn geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Daarnaast is deze hondenvoeding tarwe- en glutenvrij. Door de overheerlijke ingrediënten zal jouw hond genieten van zijn maaltijd. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002622
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
13,5kg Geperst Lam Biofood Hondenvoer
€ 42,99
13,5kg Geperst Lam Biofood Hondenvoer bestellen
BF Petfood lam geperst hondenvoer 13.5 kg
€ 44,32
BF Petfood lam geperst hondenvoer 13.5 kg bestellen
Biofood Vleesbrok Geperst Hondenbrokken Lam 13,5 kg
€ 44,32
Biofood Vleesbrok Geperst Hondenbrokken Lam 13,5 kg bestellen
BF HOND ADULT GEP. LAM 13,5KG 00001
€ 46,94
BF HOND ADULT GEP. LAM 13,5KG 00001 bestellen
Biofood Geperst Lam & Rijst Premium - Hondenvoer - 13,5 kg
€ 47,95
Biofood Geperst Lam & Rijst Premium - Hondenvoer - 13,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Geperst Lam & Rijst Premium - Hondenvoer - 13,5 kg
€ 47,95
Biofood Geperst Lam & Rijst Premium - Hondenvoer - 13,5 kg bestellen
BF - Geperste Lam & Rijst brok
€ 49,95
BF - Geperste Lam & Rijst brok bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Geperst Lam - 13,5 kg
€ 52,55
BF®Petfood Geperst Lam - 13,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: