Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Giant Hond 12,5 kg
Monday, 11 December 2023

Biofood Giant Hond 12,5 kg

40,750 - 81,490
Bestel nu direct voor € 40,75

BF Petfood Giant hondenvoer is een complete, licht verteerbare maaltijd voor volwassen honden van grote rassen. De voeding is tevens geschikt voor honden met schrokgedrag. * Ondersteunt gewrichten en gebit * Stimuleert de werking van de darmflora * Helpt de vacht verzorgen (Brekz.nl)

Dit evenwichtige, complete premium-droogvoer is speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen honden van grote rassen. Het bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit - helemaal zonder kunstmatige additieven. Rund en kip leveren als hoofdingrediënten waardevolle dierlijke proteïnen, die bij kunnen dragen aan een optimale spiermassa. Rijst voorziet je hond op zijn beurt van genoeg energie. Zalmolie is rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren die een glanzende vacht en een mooie huid ondersteunen. Bovendien kan Omega-3 de hersenen en het gezichtsvermogen bevoordelen. De aanwezige FOS kan een evenwichtige darmflora bevorderen en het kraakbeen en de gewrichten ondersteunen. Verdere essentiële ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je hond alles krijgt waar hij vanuit zin natuur behoefte aan heeft. Dankzij de verse en natuurlijke smaakbeleving is het natuurlijk geen wonder dat grote honden gek zijn op Biofood Giant hondenvoer! Biofood Giant in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen honden van grote rassen Allerbeste kwaliteit: met zorgvuldig gekozen, natuurlijke ingrediënten Met hoogwaardige eiwitten: makkelijk te verteren, ter verbetering van de stoelgang Speciale receptuur: kan positief bijdragen aan zowel kraakbeen als gewrichten Rijst als bron van koolhydraten: voorziet je hond van voldoende energie Met zalmolie: rijk aan omega 3- en omega 6-vetzuren, die een gezonde huid en glanzende vacht bevorderen Met FOS: kan een gezonde darmflora ondersteunen Rijk aan vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ter afronding van de receptuur en het compleet maken van de voeding Vrij van kunstmatige toevoegingsmiddelen Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod Biofood voor de hond! (Zooplus.nl)

Biofood Giant is een complete voeding die speciaal ontwikkeld is voor grote rassen of honden die schrokken. Biofood heeft namelijk een vorm en grootte ontwikkeld die o.a. het kauwen bevorderd, ter verzorging van het gebit en bijdraagt aan.. (Dierenwinkelxl.nl)

Bf Giant - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Een grote hond heeft net even wat andere specifieke behoeften. De Giant van Biofood heeft hier rekening mee gehouden. Deze voeding is een volledig licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle brok voor grote rassen en honden met schrokgedrag. Het formaat brok (ca. 2,5cm) draagt hier een grote rol in. Een voeding op basis van rund en kip die bijdragen aan een optimale spiermassa. De rijst in deze voeding voorziet je grote hond van genoeg energie. Biofood Giant is een geschikte keus! De Biofood Giant is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan rund, kip en rijst. Deze voeding heeft een hoge acceptatie en lichte verteerbaarheid. De toegevoegde zalmolie is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Deze zorgen voor een glanzende vacht en een gezonde huid. Bovendien kan omega-3 ook de hersenen en het gezichtsvermogen bevoordelen. De aanwezige FOS (prebiotica) kan een evenwichtige darmflora bevorderen en het kraakbeen en de gewrichten ondersteunen. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Giant van Biofood is verkrijgbaar in 12,5kg . Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

BF PetfoodBF Petfood Giant is een volledige uitgebalanceerde natuurlijke hondenvoeding die voldoet aan alle voedingsbehoeftes van grote rassen. De speciaal ontwikkelde BF Petfood Giant ondersteunt de gevoelige spijsvertering en gewrichten van grote rassen. * Volledige uitgebalanceerde natuurlijke geëxtrudeerde hondenvoeding; * voor grote rassen en/of honden met schrokgedrag; * voor volwassen honden. (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831001311
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF Petfood Giant hondenvoer 12,5 kg
€ 40,75
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg Giant Biofood Hondenvoer
€ 41,99
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Giant 12.5 KG
€ 44,51
BF - Giant (met Souplesse)
€ 44,95
Thuiswinkel Waarborg
Bf Giant - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 49,45
BF Petfood Giant Souplesse 12,5 kg
€ 49,45