Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Giant Hond 12,5 kg
woensdag, 08 december 2021
Biofood Giant Hond 12,5 kg

Biofood Giant Hond 12,5 kg

37,95 - 40,95
Bestel nu direct voor € 37,95

Biofood Giant is een complete voeding die speciaal ontwikkeld is voor grote rassen of honden die schrokken. Biofood heeft namelijk een vorm en grootte ontwikkeld die o.a. het kauwen bevorderd, ter verzorging van het gebit en bijdraagt aan.. (Dierenwinkelxl.nl)

Biofood Giant - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Biofood Giant is een volledige, uitgebalanceerde en natuurlijke hondenvoeding die voldoet aan alle voedingsbehoeftes van grote rassen. Zo krijgt jouw hond alles binnen wat hij nodig heeft. Gewrichten en botten krijgen het bij grote rassen zwaar te verduren en vereisen een specifieke ondersteuning. Biofood Giant bevat, naast de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, een aangepast calcium- en energiegehalte die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond.. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Giant hondenvoer is een complete, licht verteerbare maaltijd voor volwassen honden van grote rassen. De voeding is tevens geschikt voor honden met schrokgedrag. * Ondersteunt gewrichten en gebit * Stimuleert de werking van de darmflora * Helpt de vacht verzorgen (Brekz.nl)

Biofood Giant HondenvoerBIOFOOD Giant is een volledige uitgebalanceerde natuurlijke hondenvoeding die voldoet aan alle voedingsbehoeftes van grote rassen.De speciaal ontwikkelde Biofood Giant ondersteunt de gevoelige spijsvertering en gewrichten van grote rassen. * Volledige uitgebalanceerde natuurlijke gextrudeerde hondenvoeding; * voor grote rassen en/of honden met schrokgedrag; * voor volwassen honden. (Plein.nl)

Deze heerlijke giant brok van biofood zit vol met hoogwaardige kip en rund en is geschikt voor grote honden. dankzij de samenstelling met goed verteerbare en hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen zorgt dit voer een goede gezondheid van de grote hond.dit voer bevat een perfect calcium- en energiegehalte voor het ondersteunen van de botten en gewrichten. doordat de brok groter is dan ander brokken van biofood is dit voer zeer geschikt voor grote rassen, omdat de tanden verzorgd worden en een optimale voedselopname gegarandeerd wordt. op deze manier krijgen de grote rassen, die een kleinere darmcapaciteit en gevoelige spijsvertering dan andere honden hebben, alle voedingsstoffen binnen die ze nodig hebben.samenstelling:granen (ontsloten rijst, tarwe, gerst), vlees (rund en kip), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp), oliën (zalm- en visolie), vet (kip en schaap), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden, glucosamine, chondroïtine).toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2.000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 25%vet: 9%ruwe celstof: 3%vocht: 10%as: 7%calcium: 1,4%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831001311
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF - Giant (met Souplesse)
€ 37,95
BF - Giant (met Souplesse) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Giant - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 38,45
Biofood Giant - Hondenvoer - 12.5 kg bestellen
Biofood Giant hondenvoer 12.5 kg
€ 38,75
Biofood Giant hondenvoer 12.5 kg bestellen
Biofood Giant 12.5 KG
€ 38,90
Biofood Giant 12.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Giant 12.5 KG
€ 38,90
Biofood Giant 12.5 KG bestellen
Biofood Giant Souplesse 12,5 kg
€ 38,90
Biofood Giant Souplesse 12,5 kg bestellen
BF HOND GIANT 12,5KG 00001
€ 44,94
BF HOND GIANT 12,5KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: